Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حیدری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال ۱۳۹۶ موافقت‌نامه احداث پنج ایستگاه خودکار هواشناسی در پنج نقطه مهم برای هواشناسی بین این اداره‌کل و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان منعقد و قول‌هایی داده شده که امسال بخشی از اعتبارات این ایستگاه‌ها تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه کوه تفتان یکی از این پنج نقطه مهم برای ساخت ایستگاه هواشناسی جدید است، افزود: دسترسی به اطلاعات دمایی، فشار هوا و ریزش‌های این منطقه برای هواشناسی بسیار ارزشمند است چراکه هم در بهبود کیفیت پیش‌بینی هواشناسی می‌تواند موثر باشد و هم در ارائه خدمات آب و هوایی به گردشگران و کوهنوردان این منطقه ایفای نقش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: برای توسعه زیرساخت‌های هواشناسی در استان و رسیدن به حداقل‌های شبکه پایش هواشناسی باید حدود ۶۰ ایستگاه جدید هواشناسی در منطقه تأسیس شود.
وی با بیان اینکه هزینه برای هواشناسی یک سرمایه‌گذاری ارزشمند است، گفت: وقتی زیرساخت‌های هواشناسی تقویت شود و توان پردازش داده توسط سازمان هواشناسی کشور توسعه یابد، می‌توان پیش‌بینی‌های جوی با قدرت تفکیک زمانی و مکانی بالا صادر کرد.
حیدری ادامه داد: هم‌اینک شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان متشکل از یک ایستگاه جو بالا، ۱۲ ایستگاه سینوپتیک و  ۹ ایستگاه خودکار هواشناسی است. البته بیش از ۱۳۰ ایستگاه بارانسنجی نیز در استان وجود دارد که این ایستگاه‌ها سنتی است.

وی به فعالیت سامانه بارشی اخیر اشاره کرد و گفت: نخستین هشدار بارش‌های سنگین باران روز سه شنبه هفته قبل در قالب اطلاعیه جوی اعلام و بلافاصله روز چهارشنبه اخطاریه جوی صادر شد.
 مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حداقل ۶ پدیده مخرب و مهم جوی با شدت‌های مختلف در هواشناسی استان پیش بینی شد، گفت: همه این پدیده‌ها شامل، ریزش سنگین باران و رگبار، بارش برف در ارتفاعات، تندباد موقتی، مه گرفتگی و کاهش دما رخ داد.

برچسب‌ها هواشناسی سیستان و بلوچستان بارش برف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هواشناسی سیستان و بلوچستان بارش برف هواشناسی سیستان و بلوچستان بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد

تاجبخش رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت:بخش اعظمی از تلفات دنیا مخاطرات جوی، است،بیشترین افزایش دما در کشور روسیه است همچنین تغییرات در اقیانوس های اطلس و هند را امروز ما شاهد هستیم.

او افزود : منطقه آسیا جز آسیب پذیر بودن از نظر مخاطرات طبیعی است،بنابراین سال گذشته در جهان گرم‌ترین سال به ثبت رسیده است،پیش بینی می شود سال۲۰۲۴ هم شاهد گرم‌ترین سال را در جهان داشته باشیم.

به گفته او،همچنین طی سال گذشته وضعیت دما بیشترین آن در آب و اقیانوس ها رخ داده است،هر افزایشی در گرمایش جهانی موجب تغییرات میانگین دمای منطقه و بارش بیشتر می شود.

تاجبخش اضافه کرد:  اقلیم زمین یکی از بحرانی ترین دوران خود را پشت سر می گذارد و مراکز ملی هواشناسی و آبشناسی در سراسر دنیا کلیدی ترین بازیگران ارائه اطلاعات و خدمات مرتبط با تغییر اقلیم به شمار می آیند. سازمان هواشناسی جمهوری اسلامی ایران در کنار دانش و تجهیزات منحصر به فرد در اختیار، پیشرو در ارائه خدمات مرتبط کاهش و سازگاری با تغییر اقلیم در کشور است.

او افزود:اطلاعات هواشناسی براساس اطلاعات بین المللی داده می شود ما چندین پروژه هم در دستور کار داریم که یکی از آنها پیش بینی هشدار سیل است که نیازمند ۱۱ مولفه است،همچنین ایجاد سیل  سیستم زه کشی و شیب منطقه و شهرسازی  است.

رئیس سازمان هواشناسی تاکید کرد: پایش، پیش بینی و پیش آگاهی های اقلیمی به کمک ابزاری که بیش از ۶۰ سال در اختیار این سازمان است صورت می پذیرد و می تواند گام نخستین تصمیم سازی برای تصمیم گیران کلان کشور باشد و به همین سبب روز جهانی هواشناسی در سال ۲۰۲۴ «در خط مقدم اقدام اقلیمی» نامگذاری شده است. از این رو توسعه شبکه ایستگاههای دیدبانی  با هدف پایش بهینه اقلیم، اولویت اول این سازمان است. 

وی با بیان اینکه  از سوی دیگر به منظور ارتقای بهینه سامانه های هشدار سریع مقرر شده است که طرح ابتکاری «هشدار سریع برای همه» تا سال ۲۰۲۷ در تمامی کشورها مستقر شود تا یکی از محورهای اصلی سازگاری و کاهش خطر بلایا و همچنین توسعه پایدار در کشورها از جمله ایران راه اندازی گرددگفت: این مهم نیازمند همسویی تمام متولیان مرتبط با اقلیم در سراسر کشور است تا تاثیر گذاری نقش این چرخه ارزشمند بر همگان به ویژه سیاستگذاران تراز بالای کشور روشن تر شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • ارتفاع بارش در ایستگاه فرودگاهی زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • مسیر فرعی مهرستان - ایرانشهر براثر بارندگی بسته شد
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند