Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان دیوان محاسبات کشور در نامه‌ای به کلیه دستگاههای اجرایی خواستار ارائه توضیح درباره نحوه هزینه کرد اعتبارات مربوط به قانون هوای پاک با توجه به وضعیت بحرانی آلودگی هوای کلان شهرها شد.

به گزارش ایسنا، در نامه فیاض شجاعی خطاب به دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است:

«نظر به ابلاغ قانون هوای پاک در تاریخ ۲۳ مرداد ۹۶ آیین نامه‌ی اجرای ماده ۱۷ قانون مذکور متضمن لزوم رعایت حدود مجاز انتشار آلاینده ها در موتور خانه‌ها و سایر سامانه‌های احتراقی از طریق انجام معاینه فنی موتورخانه‌ها بر اساس الزامات استاندارد ملی ایران و همچنین تعیین شرکت‌های بازرسی تایید صلاحیت شده از سوی سازمان ملی استاندارد به عنوان مجریان ذی صلاح همان ماده در تاریخ ۱۷ مهر ۹۷ جهت اجرا ابلاغ شده و از طرفی مطابق ماده ۸ ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۹۸ کل کشور هزینه یک درصد از اعتبارات مندرج در قانون جهت استقرار سامانه مدیریت ثبت توسط کلیه دستگاههای اجرایی تجویز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مضاف بر آن طبق ماده ۲ آیین نامه اجرایی بند ز ماده ۳۸ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، ارزیابی مدیریت ثبت در  دستگاههای اجرایی بر اساس شاخص‌های ۶ گانه تعیین شده ولی در حال حاضر علی رغم اهمیت موضوع، و ضرورت مصرف و هزینه کرد کارا و موثر میزان اعتبار پیش بینی شده در ضوابط اجرایی بودجه سال ۹۸ و وضعیت بحرانی آلودگی هوای کلان شهرهای کشور و تاثیر ثابت شده معاینه فنی موتورخانه‌ها، در کاهش انتشار آلاینده‌های زیست محیطی تاکید به دقت در هزینه یک درصد اعتبارات در محل خود، نتیجه اقدامات صورت گرفته در این خصوص از جمله همکاری‌های انجام شده با شرکت‌های بازرسی متولی این امر را به این دادستانی گزارش فرمایید.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا هواي پاك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان از مدیران دستگاه‌های اجرایی استان خواست قانون بودجه را مطالعه کرده و سهم دستگاه خود را احصا کنند.

ابوطالب شفقت با بیان اینکه صرف هزینه‌های باقیمانده سال ۱۴۰۲ تا پایان تیرماه باید پیگیری شود، اظهار داشت: مدیران همچنین لازم است همه تبصره‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ از محل منابع متمرکز در اختیار دستگاه‌های اجرایی سهم استان را مشخص کنند و نسخه‌های تهیه شده را در اختیار استانداری قرار دهند، تا بتوانیم بیشترین منابع را جذب کنیم.

استاندار لرستان اضافه کرد: مدیران باید مسئول تأمین منابع دستگاه‌ها را انتخاب کنند و از طرف استاندار نیز به زودی یک نفر مسئول تامین منابع انتخاب و منابع و تسهیلات مورد نیاز استان پیگیری خواهد شد.

شفقت تصریح کرد: تأمین منابع باید به طور جدی پیگیری شود و بخش‌های عمرانی، اقتصادی و اجتماعی پیگیری شود و حداکثر تا آخر اردیبهشت مدیران قانون بودجه را مطالعه کنند و نوع اجرای برنامه‌ریزی پیگیری شود.

وی با تأکید بر لزوم مدیریت جهادی از سوی مدیران دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار سازماندهی شده و تأمین منابع در دستور کار قرار گرفته است. اگر مدیران نسبت به راهکارها نظری بیان کنند و اگر نه باید موارد مورد نیاز استان را اجرا کنند و این اتمام حجت است.

شفقت با بیان اینکه کارکرد مدیران به عنوان کارکرد وزارتخانه مربوطه به دولت ارائه می‌شود، افزود: باید تلاش کنیم بودجه‌های دستگاه ها باید پیگیری شود و سهم استان باید گرفته شود.

وی همچنین از مدیران دستگاههای اجرایی خواست به طور منظم در جلسات شورای برنامه ریزی حاضر شوند، و افزود: اعتبارات تملک دارایی تا پایان تیرماه باید هزینه شود و در این بخش می‌توان از وزارت خانه‌ها درخواست منابع کرد.

استاندار لرستان با اشاره به اجرای موفق طرح بیمارستان نیایش ادامه داد: این طرح در دولت سیزدهم با پیشرفت بسیار خوبی اجرا شده است.

شفقت با تأکید بر اینکه مسئولان باید با سرعت و رویکرد کارشناسانه پاسخگوی استعلامات باشند، همچنین گفت: فرصت جذب منابع وجود دارد و بودجه هنوز بسته نشده است در این راستا مدیران باید برای جذب حداکثری اعتبارات تلاش کنند.

در این جلسه ۱۱ مصوبه امور زیربنایی اداره کل راه و شهرسازی تصویب شد.

دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • عکس | مبلغ گواهی اسقاط خودروهای مونتاژی افزایش یافت
  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد