Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرایشگران، چهره آرایان و برخی افراد با عنوان طبیب‌های محلی اقدام به راه اندازی کلینیک‌های زیر زمینی در سطح شهرهای کهگیلویه و بویراحمد بویژه یاسوج می‌کنند. ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، از ابتدای امسال تاکنون برخورد با کلینیک‌های زیبایی زیر زمینی و غیر و مجاز به عنوان یک اولویت در دستور کار مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفته که با وجود تشدید برخوردها به صورت مداوم شاهد افزایش این مراکز با عنوان‌های محتلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی‌های میدانی خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد درآمد بالا به دلیل گرایش افراد به اینگونه مراکز سبب شده تا عاملان راه اندازی کلینیک‌های زیر زمینی و غیر مجاز دست از این کار نکشند و حتی همین درآمد بالا سبب شده بعد از هرگونه برخورد در کمترین زمان ممکن در مکان دیگری از شهر مرکز جدید را راه اندازی کنند و به نوعی پا در کفش پزشکان متخصص زیبایی کنند.

غلام‌عباس سبز معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت برخی مراکز و آرایشگاه‌ها در سطح شهر یاسوج و دیگر شهرهای استان را مصداق دخالت در کار پزشکی دانست و می‌گوید: آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی تنها اجازه فعالیت در حطیه کار خود را دارند و هرگونه لیزر پوست، اعمال تهاجمی مربوط به زیبایی، پارافین تراپی و رفع افتادگی پلک مداخله پزشکی است.

وی با تاکید بر اینکه انجام این فعالیت‌ها به دلیل مغایرت با قانون و به خطر افتادن سلامت مردم تخلف محسوب می‌شود، افزود: انتظار می‌رود مردم از مراجعه به کلینیک‌های زیرزمینی و غیرمجاز خوداری کرده و در صورت مشاهده هرگونه مرکز غیر مجازی مراتب را با تلفن 190 اطلاع دهند.

اعتراض نماینده ولی‌فقیه در گیلان به وضعیت بهداشت و درمان استان؛برخی بیمارستان‌های رشت قدمت 100 ساله دارندروند اجرای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام حوزه بهداشت و درمان استان سمنان تسریع شودمشکلات زیرساختی بهداشت و درمان خراسان شمالی "بی‌شمار" است

پلمپ کلینیک‌های زیبایی زیرزمینی 

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از پلمپ کلینیک‌های زیبایی زیرزمینی و غیر مجاز در شهرهای این استان خبر داد و تاکید کرد: دخالت آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی افراد غیر پزشک ممنوع است.

وحید توانا اظهار داشت: آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی حق ارائه خدمات لیزر پوست، اعمال تهاجمی مربوط به زیبایی، پارافین تراپی، حلزون تراپی و رفع افتادگی پلک ندارند زیرا مصداق مداخله پزشکی بوده و تخلف محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در زمینه پلمپ مراکز زیبایی غیر مجاز با کسی تعارف نداریم، ادامه داد: ایجاد و راه اندازی هر مرکز و موسسه پزشکی مستلزم اخذ مجوز از طریق وزارتخانه بوده و نباید مردم فریب تبلیغات موسسات و مراکز غیر مجاز و بدون مجوز در فضاری مجاری بخورند.

مدیر نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روزانه گزارش‌های مبنی بر ارائه خدمات در حوزه پوست و مو، طب سنتی و حجامت توسط افراد غیر متخصص را داریم، خاطرنشان کرد: در 7 ماهه اول امسال 700 مورد بازرسی از مراکز و موسسات درمانی استان انجام شد که 20 مرکز به دستگاه قضایی و 32 مورد به تعزیرات حکومتی و کمیسیون ماده 11 معرفی شدند.

توانا با اشاره به تعطیلی و اعمال قانون تعداد زیادی از مراکز غیرمجاز دخیل در حوزه سلامت در شهرستان‌های گچساران و باشت در روزهای گذشته ادامه داد: با ورود بدون ملاحضه بازرسان، تعدادی مراکز غیر مجاز در شهرستان کهگیلویه نیز پلمپ شدند.

وی تصریح کرد: کارشناسان نظارت و بازرسی درمان برای جلوگیری از خدمات غیرقانونی موسسات و مراکز غیر مجاز در شهرستان کهگیلویه، منجر به پلمپ مراکز و موسسات غیرمجاز فعال در حوزه‌های مختلف اعم از پوست، مو و زیبایی شد.

انتهای پیام/542/ ت

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران

حسن ماری اوریاد در جمع خبرنگاران با تبریک فرارسیدن روز معلم و تکریم هفته کارگر بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بر پاسداشت حقوق کارگران و توجه به معیشت این اقشار شریف و سختکوش تاکید ویژه دارند و خدمت به جامعه کارگری را سعادتی بزرگ بر می‌شماریم.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت و ایثارگری کارگران است، بیان داشت: ماموریت اصلی تامین اجتماعی در حوزه درمان بر مبنای افزایش رضایتمندی، حفظ ایمنی بیمار و تکریم بیمه شدگان استوار است.

اوریاد با ارائه گزارشی از خدمات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس اظهار داشت: در دو بخش خدمات درمان مستقیم و غیرمستقیم در راستای ارتقا سلامت جامعه و به ویژه رضایتمندی کارگران تلاش می‌کنیم.

به گفته این مقام مسئول، خدمات درمان مستقیم در مراکز ملکی وابسته به سازمان تامین اجتماعی متشکل از یک بیمارستان و ۲۳ مرکز درمانگاهی سرپایی مشتمل بر هفت پلی کلینیک، پنج درمانگاه تخصصی و یازده درمانگاه عمومی است.

او از گسترش مراکز درمانی طی چند سال اخیر خبر داد و افزود: راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان فیروزآباد در بهمن ماه سال قبل یکی دیگر از پروژه‌های درمانی برای تسهیل دسترسی بیمه شدگان محترم سازمان به خدمات درمانی سرپایی رایگان بوده است.

به گفته اوریاد، درمانگاه‌های زرقان و خرمبید هم در سال جاری در راستای ارتقای سلامت به بهره برداری خواهند رسید و استان پهناور فارس با توجه به گستردگی زیرساخت‌های درمانی تامین اجتماعی رتبه سوم تا چهارم کشور را در اختیار دارد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس خاطرنشان کرد: در زمینه درمان مستقیم، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی دارای بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی است که به صورت شبانه روزی و کاملا رایگان به خانواده بزرگ تامین اجتماعی خدمات ارائه می‌دهد.

اوریاد ابراز داشت: در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی اعمال پیشرفته جراحی در زمینه‌های قلب، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، چشم، زنان و زایمان، ارتوپدی، مغز و اعصاب، اورلوژِی، لاپاراسکوپی و جراحی عمومی به صورت شبانه روزی کاملا رایگان انجام می‌شود.

او با اشاره به موفقیت‌های چشمگیر این مرکز درمانی گفت: در سال گذشته، بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی عنوان چهارمین مرکز ارایه خدمات فوق تخصصی قلب در کشور را به خود اختصاص داد.

اوریاد افزود: در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس به ویژه در بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی میزبان تعداد زیادی از بیماران و بیمه شدگان محترم تامین اجتماعی از استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و بسیاری دیگر از استان‌های کشور هستیم.

به گفته سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس، در سال گذشته بیمارستان شهید آیت الله دکتر بهشتی ۲۱ هزار و ۵۴۹ بیمار را در بخش‌های بستری پذیرش کرده و نزدیک به دو میلیون ویزیت سرپایی در کل استان صورت گرفته است.

او خاطرنشان کرد: نزدیک به یک میلیون و پانصد هزار نسخه دارویی در بخش سرپایی درمانگاهی و بیمارستانی به بیماران ارائه شده است.

اوریاد در همین رابطه افزود: طی همین مدت، در بخش آزمایشگاهی بیش از ۴۴۶ هزار مورد خدمات ارائه شده و نزدیک به ۱۰۹ هزار نفر از خدمات رادیوگرافی، ۴۰ هزار مورد خدمات سونوگرافی، ۲۵ هزار مورد فیزیوتراپی، ۱۳ هزار مورد خدمات دیالیز، ۲۳ هزار مورد ام آر آی، ۱۱ هزار خدمات اکوکاردیوگرافی، ۳۸۰۰ مورد اندوسکوپی به صورت رایگان در مراکز درمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان ارائه شده است.

او تعداد کل مراجعات پاراکلینیک استان در بخش بیمارستانی و درمانگاهی را بیش از ۲ میلیون و ششصد هزار نفر عنوان کرد.

اوریاد افزود: بیمارستان شهید دکتر بهشتی با ۸ اتاق عمل فعال و ۲۲۶ تخت فعال در حال ارائه خدمات به خانواده بزرگ تامین اجتماعی و عموم جامعه است.

او در بخش دیگری از سخنانش از تجهیز بیمارستان شهید دکتر بهشتی به یک دستگاه میکروسکوپ پیشرفته چشمی با اعتبار ۲۸ میلیارد ریال و یک دستگاه سنگ شکن درون اندامی با اعتبار ۳۷ میلیارد ریال خبر داد.

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت درمان تامین اجتماعی فارس از نوسازی تجهیزات پزشکی مراکز درمانگاهی و بیمارستانی طی یک سال اخیر خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۲ اعتباری معادل سیصد میلیارد ریال برای تجهیز مراکز درمانی تامین اجتماعی استان فارس اختصاص یافته است.

اوریاد اضافه کرد: در بخش درمان غیرمستقیم، معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس با طیف گسترده‌ای از مراکز درمانی بخش دولتی، خصوصی، خیریه و نیرو‌های مسلح مشتمل بر مراکز بیمارستانی، داروخانه، ازمایشگاه، مراکز تصویر برداری، فیزیوتراپی و سایر مراکز پاراکلینیکی طرف قرار داد می‌باشد.

این مقام مسئول افزود: در بخش عملکرد معاونت خرید راهبردی بررسی و رسیدگی بالغ بر ۳۷ هزار پرونده بستری و ۲۰۰ هزار پرونده سرپایی بیمه شدگان سازمان به صورت ماهیانه توسط همکاران متخصص و فنی این حوزه صورت می‌پذیرد.

او شمار مراکز طرف قرارداد در استان فارس را ۲۵۸۳ مرکز اعلام کرد و بیان داشت: تعداد ۱۶۴۰ پزشک خانواده در قالب مطب، درمانگاه و شبکه‌های بهداشتی طرف قرارداد با مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس به ارائه خدمت می‌پردازند.

او بیان داشت: معاونت خرید راهبردی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان فارس بطور متوسط در هر ماه ۳۰۰ میلیارد تومان اسناد مالی دریافت می‌کند که پس از بررسی‌های لازم به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت می‌شوند.

به گفته این مقام مسئول، طی فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری مبلغی معادل ۵۰۰ میلیارد تومان به مراکز درمانی طرف قرارداد پرداخت شده است.

اوریاد در بخش دیگری از سخنانش از ترمیم نیروی انسانی در مجموعه تامین اجتماعی فارس خبر داد و افزود: در پایان فروردین ماه سال جاری آزمون استخدام تامین اجتماعی در استان فارس برگزار شد و ۶۱ نفر در حوزه درمان مستقیم و غیرمستقیم جذب می‌شوند.

او درپایان اظهار امیدواری کرد سطح کیفی و کمی خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی در سال جاری ارتقا یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟