Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سعید کشمیری بعد از ظهر دوشنبه در بازدید از بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) شهرستان دیلم اظهار داشت: ساختمان بخش رادیولوژی بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) شهرستان دیلم با زیربنای ۴۴۰ مترمربع و هزینه بیش از ۸ میلیارد ریال توسط خیر حوزه سلامت حاج محمدرضا صحت پور ساخته‌شده است.

وی تصریح کرد: دستگاه سی‌تی‌اسکن نیز توسط حاج عبدالرحیم طاهری خیر حوزه سلامت با هزینه ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال خریداری‌شده است و کارهای نصب آن در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: مؤسسه خیریه پیام مهر دل‌های دریایی دیلم به نمایندگی علیرضا خواجه پور و میلاد بهبهانی نیز بخش مراقبت‌های ویژه (ccu,icu,nicu) را با هزینه ۷۲ میلیارد ریال در دست اقدام دارند که در سال آینده پروژه به اتمام می‌رسد.

کشمیری افزود: بخش دیالیز بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) شهرستان دیلم نیز توسط زهرا رحمتی خیر حوزه سلامت با زیربنای ۶۰۰ مترمربع و با هزینه ۱۰ میلیارد ریال احداث‌شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: پروژه توسعه و بهسازی بخش اورژانس بیمارستان دیلم نیز توسط خیر حوزه سلامت حاج نعمت اله یوسفانی و با مساحت ۸۲۰ مترمربع که ۵۰۰ مترمربع آن احداثی و ۳۲۰ مترمربع بهسازی است با برآورد هزینه ۲۰ میلیارد ریالی در دست اجراست.

در این بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرماندار شهرستان دیلم، معاون توسعه مدیریت و منابع و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونین فرماندار دیلم، مدیران ستادی دانشگاه، مسئولین شهرستانی بهداشت و درمان حضور داشتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر وضعیت موجود را بررسی و دستورات لازم را برای رفع کمبودها صادر کرد.

کد خبر 4824513

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان دیلم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خیرین سلامت قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف بوشهر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ایلام شهادت شهرکرد سپاه پاسداران تعطیلی مدارس خطبه های نماز جمعه گرگان شیراز مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۷۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد