Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از عصربانک، طبق گزارش‌های اقتصادی شاپرک بانک ملت همواره رتبه نخست در نظام بانکی کشور را در بسیاری از شاخص‌ها به دست می‌آورد. در این مطلب با نگاهی به شاخص کلی «بررسی وضعیت بانک‌های صادرکننده و پذیرنده» به چگونگی عملکرد بانک ملت در آذرماه پرداخته‌ایم.

سهم بازار بانک ملت از تعداد و مبلغ تراکنش‌های شبکه پرداخت

در گزارش آذر ماه شاپرک، «بانک ملت» با سهم  24/00% از تعداد تراکنش‌ها و سهم 23/75% از مبلغ تراکنش‌ها، همچنان با اختلاف زیاد بالاترین سهم از پذیرش تراکنش‌های بازار را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست در بین تمام بانک‌های پذیرنده قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم تعدادی و مبلغی بانک‌ ملت از کل بازار تراکنش‌های هر یک از ابزارهای پذیرش

همچنین از نظر سهم تعدادی و مبلغی بانک‌های پذیرنده از کل بازار تراکنش‌های هر یک از ابزارهای پذیرش، یعنی ابزار کارتخوان فروشگاهی، ابزار پذیرش اینترنتی و ابزار پذیرش موبایلی، بانک ملت رتبه اول را در این 6 بخش ( تعداد و مبلغ 3 ابزار پذیرش ) کسب کرده است.

سهم تعدادی و مبلغی هر یک از ابزارهای پذیرش از تراکنش‌های بانک ملت

در این بخش از گزارش، طی شاخصی سهم تعدادی و مبلغی هر بانک پذیرنده از کل تعداد تراکنش‌های همان بانک برای هر یک از ابزارهای پذیرش مورد برسی و محاسبه قرار گرفته است. بانک ملت توانسته رتبه دوم را در بالاترین سهم تعدادی از پذیرش تراکنش‌های هر بانک پذیرنده در خصوص ابزار موبایلی را به دست آورد.

سهم بازار صادرکنندگی بانک ملت

طی آذر ماه 98 تعداد کارت‌های دارای حداقل یک تراکنش, متعلق به 36 بانک صادر کننده بود. در این ماه بانک ملت به عنوان دومین بانکی شناخته شده است که بیشترین سهم را از تعداد کارت‌های بانکی تراکنش‌دار (برداشت، اعتباری و کارت هدیه و بن کارت) در شبکه شاپرک دارد.

سهم بانک‌ ملت از تعداد هر یک از انواع کارت‌های بانکی تراکنش‌دار

طبق جدیدترین گزارش اقتصادی شاپرک بیشترین کارت اعتباری تراکنش‌دا با 44/01درصد  متعلق به بانک ملت بوده است. همچنین در این گزارش نام بانک ملت به عنوان سومین بانکی که بیشترین کارت برداشت تراکنش‌دار  و کارت هدیه و بن کارت را دارد ثبت شده است.

سهم تعداد و مبلغ تراکنش‌های بانک‌ ملت در نقش پذیرنده و صادرکننده

در این بخش تعداد و مبلغ تراکنش‌های صادر شده و پذیرش شده بانک ملت آورده شده است تا میزان فعالیت این بانک در حوزه صدور و پذیرش تراکنش شاپرکی مشخص شود. طبق آمارهای این بخش بالاترین سهم تعدادی و مبلغی تراکنش‌های پذیرش شده متعلق به بانک ملت است. همچنین رتبه دوم بیشترین سهم از تعداد و مبلغ تراکنش‌های صادر شده به این بانک اختصاص پیدا کرده است.

عملکرد بانک ملت از نظر پذیرش یا صدور تراکنش‌های شاپرکی

برای محاسبه این ویژگی تعداد تراکنش‌های صادره هر بانک از تعداد تراکنش‌های پذیرش شده این بانک کسر شده است. طبق محاسبه شاپرک بانک ملت جایگاه نخست بیشترین اختلاف مثبت در تعداد تراکنش‌های پذیرش شده را کسب کرده است.

مجموع تعداد تراکنش‌های صادر شده و پذیرش شده

شاخص «مجموع تعداد تراکنش‌های صادر شده و پذیرش شده هر بانک» بیانگر سهم هر بانک از کل تعداد تراکنش‌هاست.  بانک ملت با کسب رتبه اول در این شاخص توانسته بیشترین سهم از کل تعداد تراکنش‌های صنعت پرداخت کارتی» را به دست آورد. این شاخص دید کاملی از عملکرد هر یک از بانک‌ها در دو نقش صادرکنندگی و پذیرندگی در نظام پرداخت الکترونیک کشور ارائه می‌کند.

 

گردش مالی شاپرک بانک ملت

بیشترین گردش مالی آذرماه متعلق به بانک ملت بوده است. همچنین این بانک بیشترین اختلاف مثبت در مبلغ تراکنش‌های صادر شده و پذیرش شده را داراست. این به این معنی است که بیشترین آمار مربوط به وجوهات ذخیره شده در حساب دارندگان کارت عمدتا از طریق ابزار پرداخت الکترونیکی به سمت بانک ملت در حال انتقال است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک ملت بانک شبکه پرداخت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۸۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد