Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@03:02:51 GMT

خوردن این بخش از مرغ چه بلایی سرتان می‌آورد؟

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۹۳۳۰

آفتاب‌‌نیوز :

 پوست مرغ می‌تواند آلودگی‌های محیطی را جذب کرده و اثرات مضری را به افراد هنگام خوردن منتقل کند. پوست مرغ حاوی چربی‌های اشباع شده‌ای است که می‌تواند میزان کلسترول خون را بالا برده و به کبد آسیب برساند. تمام افراد بهتر است از روغن‌های حیوانی کمتری استفاده کنند تا بتوانند عمر بیشتری را برای خود رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته علاوه بر مرغ، پوست ماهی هم می‌تواند بسیاری از آلودگی‌ها و بیماری‌ها را به فرد منتقل کند. پوست مرغ به دلیل داشتن چربی اشباع شده موجب چاقی مفرط می‌شود و می‌تواند فرد را به صد‌ها بیماری دیگر مبتلا کند. بافت‌های چربی در بدن، دیگر یک بافت مرده نیستند بلکه در ردیف غدد درون‌ریز فعال هستند. این بافت‌های چربی، آنزیم‌های مختلفی را ترشح می‌کنند که می‌توانند سیستم گرسنگی و اشتهای فرد را کنترل کنند.

به‌خصوص اگر این چربی‌ها در ناحیه شکم انباشته شده باشند، هرچه قطر و طول شکم بیشتر باشد عمر فرد کوتاهتر می‌شود. اغلب انواع اسید‌ها از بافت چربی شکمی وارد جریان خون می‌شوند و تمام رگ‌ها را طوری می‌بندند که حالت کشسانی آن‌ها از بین می‌رود. کبد چرب می‌تواند به سمت بیماری به نام استارتوهپاتایتیسم برود و در افرادی که به این بیماری مبتلا می‌شوند موجب دچار نارسایی کبدی می‌شود.

در خوردن بال و گردن مرغ احتیاط کنید، زیرا بسیاری از مواد شیمیایی و مواد سمی‌ که در دنیای خارج از بدن شما وجود دارد؛ در بال مرغ انباشته می‌شوند.. باید بدانید که به طیور معمولا آنتی‌بیوتیک داده می‌شود تا بتوانند در مقابل بیماری‌ها مختلف به خوبی مقابله کنند. البته این عمل موجب وزن گیری و رشد طیور هم می‌شود.

افراد باید از دام و طیوری استفاده کنند که از زمان عمر آنتی بیوتیک آن‌ها گذشته باشد تا وقتی‌که این گوشت‌ها به بازار مصرف ارائه می‌شوند، آنتی‌بیوتیک‌ها به انسان منتقل نشوند، ولی متأسفانه در بسیاری از موارد این نکته رعایت نمی‌شود. به همین علت بعضی از افراد در مقابل انواع آنتی‌بیوتیک‌ها از خودشان مقاومت نشان می‌دهند بدون اینکه خودشان علت آن را بدانند.

تمام این مشکلات ناشی از حل شدن مواد شیمیایی و مواد سمی در چربی است. بیماری‌هایی وجود دارد که ناشی از افزایش چربی خون یا چربی‌های حیوانی منتقل می‌شوند. بهتر است خانم‌ها کمتر مرغ مصرف کنند، زیرا وقتی که به مرحله بلوغ می‌رسند یک جهش پیدا می‌کنند و یکی از تغییراتی که در آن‌ها علاوه بر افزایش طول قدشان دیده می‌شود، تغییرات ترکیبی بدنشان است. دختران قبل از بلوغ از نظر ذخیره شدن چربی بدنشان با پسرها، یکسان هستند، ولی به محض اینکه به مرحله بلوغ می‌رسند، یعنی اولین دوره قاعدگی را تجربه می‌کنند مقدار چربی انباشته شده بدن آن‌ها تا ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

به همین دلیل زنان نسبت به آقایان در معرض خطر شدیدتری برای افزایش وزن و انباشتگی چربی قرار دارند. افزایش هورمون استروژن در مردان چاق موجب شباهت بدن آن‌ها به بدن زنان می‌شود. زنانی که از این طریق چاق می‌شوند هورمون‌های‌شان دچار اختلال می‌شوند و نسبت هورمون تستسترون در خونشان افزایش پیدا کرده و دچار مشکلاتی مثل رویش مو‌های زائد می‌شوند. حتی چاقی زنان موجب ایجاد کیست در آن‌ها می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پوست مرغ مرغ سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون

ایتنا - مدت‌هاست که مشخص شده است که قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.
تحقیقات جدید ژنتیکی، اکنون افرادی را که ممکن است آسیب‌پذیرتر باشند را نشان می‌دهد. تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی 800 بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان در انتشار خبری خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض 10 آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال 1974 در معرض این بیماری قرار داشتند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند. گروهی به سرپرستی دکتر برنت فوگل، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی توضیح دادند که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با پیدایش پارکینسون مرتبط است. این مطالعه نشان داد که انواع فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت‌کش‌ها قرار داشتند "غنی" شد.

این یافته‌ها در 25 آوریل در مجله NPJ Parkinson’s Disease منتشر شد.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار متابولیت‌ها در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن در معرض مزمن با آفت‌کش‌ها رخ می‌دهد.

 
همانطور که ترکیبات سمی - از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌هاست با پارکینسون مرتبط است - در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند و می‌توانند اجسام لویی در بافت‌ها را تشکیل دهند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع اجسام لوی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل گفت:« این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند. به صورت روزانه، این گونه‌ها تاثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت‌کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به توسعه بیماری پارکینسون شود که به آن تعامل ژن-محیط می‌گویند.»

آیا می‌تواند گونه‌های ژنی دیگری وجود داشته باشد که افراد را مستعد خطر کند و در مسیرهای عصبی دیگر عمل کند؟ دکتر کیمبرلی پاول، سرپرست تیم تحقیق، گفت که این بسیار ممکن است. پاول، استادیار عصب شناسی در UCLA گفت: «این بیماران به نوعی مستعد بودند و اگر بتوانیم بفهمیم که چرا آنها مستعد هستند، شاید بتوانیم در این مسیرها عمل کنیم.»

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم. این یک گام رو به جلو در این مسیر است.»

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • ۵ ماده غذایی که می توانند اثری مشابه داروهای لاغری داشته باشند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید