Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه۲۲ شهر تهران گفت: از بلند مرتبه سازی در منطقه 22 جلوگیری کرده ایم و بر این اساس هیچ پروانه‌ای برخلاف مفاد طرح تفضیلی و هیچ پروانه بلند مرتبه سازی صادر نکرده‌ایم.

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، علی نوذرپور شهردار منطقه۲۲ در جلسه با شورایاری محله زیبادشت که با حضور دبیر و اعضای شورایاری برگزار شد طی سخنانی، گفت: دولت‌ها تمایل به واگذاری وظایف‌شان به دیگر دستگاه‌های اجرایی ندارد و این در حالی است که دولت باید برای تامین سرانه‌های خدماتی منطقه۲۲ اقدام عاجل انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجود جمعیت مازاد و کمبود سرانه های عمومی

شهردار منطقه۲۲ با بیان اینکه فضاهای خصوصی قبل از بوجود آمدن فضاهای عمومی در منطقه ۲۲ شکل گرفته است، گفت: در مدیریت شهری گذشته زمین‌هایی که به عنوان سرانه‌های عمومی بوده است به بخش خصوصی فروخته شده و در آینده با جمعیت مازاد ۳۵۰ هزار نفری مواجه هستیم.

نوذرپور درباره کمبود سرانه‌های آموزشی، بهداشتی، ورزشی و ... در منطقه ۲۲ گفت: تامین این سرانه‌ها به عهده شهرداری نیست و در واقع سرانه ۷ گانه سرانه‌های هستند که دستگاه‌ها و سازمان‌ها وظیفه تامین آنها را به عهده دارند.

شهرداری وظیفه‌ای برای ساخت مدرسه ندارد

وی با اشاره به کمبود سرانه های آموزشی در منطقه، گفت: در منطقه۲۲ کمبود مدرسه داریم، ولی قانون وظایف همه سازمان ها را صراحتا مشخص کرده است و شهرداری وظیفه‌ای برای ساختن مدرسه ندارد و وزارت آموزش و پرورش در این خصوص مسئولیت دارد.

نوذرپور تاکید کرد: مدیریت شهری گذشته چون وظایف برخی از دستگاه ای دولتی و غیر دولتی را انجام داده است آن دستگاه های دیگر وظایف ذاتی خود را فراموش کرده اند و این یک آفت است.

دو قطعه زمین برای ساخت مدرسه به آموزش و پرورش اهدا شده است

وی با اشاره به اهداء رایگان دو قطعه زمین به آموزش و پرورش برای ساخت مدرسه گفت: برای بالا بردن سرانه‌های آموزشی منطقه۲۲ اقداماتی را شروع کرده‌ و دو زمین در اختیار آموزش پرورش قرار داده ایم اما تا کنون ساخت مدرسه ای از طرف آموزش و پرورش انجام نشده و دولت باید اعتبارات لازم را در این زمینه پیش بینی کند.

هیچ پروانه بلندمرتبه سازی صادر نکرده‌ایم

شهردار منطقه ۲۲ به طرح تفصیلی جدید منطقه اشاره کرد و افزود: این طرح در شورای عالی شهرسازی و معماری تصویب شده و از این به بعد رویکرد زیست محیطی در منطقه حکمفرما خواهد شد.

نوذرپور در ادامه تاکید کرد: اولین اقدام ما این بود که از بلند مرتبه سازی جلوگیری کنیم و بر این اساس هیچ پروانه‌ای برخلاف مفاد طرح تفضیلی و هیچ پروانه بلند مرتبه سازی صادر نکرده‌ایم.

وی  با تاکید بر تلاش مدیریت شهری منطقه 22 برای افزایش تفکیک پسماند خشک از مبداء، گفت: طرح تفکیک پسماند از مبدأ به عنوان پایلوت در سطح منطقه 22 اجرایی شد و در حال حاضر 18 درصد پسماند خشک از مبدا تفکیک می شود.

شهردار منطقه 22 با اشاره به موضوع روشنایی در سطح این منطقه و نبود روشنایی کافی در برخی از معابر آن گفت: شهروندان به طور مداوم گلایه‌هایی در مورد روشنایی سطح معابر دارند که در این خصوص با شرکت برق تهران مذاکراتی را انجام داده‌ایم اما آنها نیز محدودیت‌هایی در حوزه مالی دارند. متاسفانه منطقه 22 در مورد آب و فاضلاب، برق و گاز و... مشکلات عدیده ی دارد که هر کدام از این مشکلات باید به وسیله وزارت خانه ها حل شود.

سرای محلات باید محلی برای گفتمان شهروندان باشد

نوذرپور با اشاره به وظایف سرای محلات خاطر نشان کرد: سرای محلات نباید محلی برای کسب درآمد و به ماننده  آموزشگاه ها باشند، بلکه باید محلی برای گفتمان شهروندان محلات در راستای حل مشکلات محله و پیشبرد اهداف شهری باشد.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری منطقه22 از نظرات و انتقادات شورایاری ها استقبال می کند، افزود: نقد و نظرات شما درباره اقدامات شهرداری باعث می شود تا ما اشکالاتمان را متوجه شویم اما به شرطی که نقدتان علمی، فنی و کارشناسی باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرسه شهرداری شهر تهران آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۹۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • انبوه سازی بیش از ۳۵ هزار واحد مسکن ملی در ۹ شهر گیلان
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد