Web Analytics Made Easy - Statcounter

محبوب اکبری گفت، شورای اسلامی دوره پنجم شهرملارد از لحاظ سنی و تفکری شورای جوانیست.

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، یکی از مشخصه ها و مولفه های  مهمی که باعث موفقیت مدیران شهری از روزهای نخست وآغاز به کار شوراهای اسلامی طی ادوار گذشته و حال حاضر در بحث اقدامات عمرانی و خدماتی  و اتخاذ تصمیمات خرد و کلان شده، عامل فوق مهم تعامل و هماهنگی  اعضاء و تاسی و بهره مندی  از تجارب دوره های گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت  بیش از دو دهه از شکل گیری شوراهای اسلامی در قالب نوین،هم اینک گاه آن است تا ادعا کنیم  شوراهای اسلامی به سن بلوغ فکری خود رسیده، اکثر اعضای شوراها ضمن کسب تجربه به موازات سالهای ماضی، تخصصهای لازم را نیز به دست آورده اند.نیاز به توضیح نیست که شورای اسلامی شهر ملارد با اینکه در یکی دو سال اخیر ضمن رویارویی با مسائل و مشکلات مالی و اقتصادی،معضل دیگری  نیز داشته و نمایندگان مردم در شورای اسلامی بخش زیادی از انرژی و توان خود را معطوف این معضل و انتخاب شهردار اصلح نموده اند.اما به گواه سیمای شهر و شهروندان این خلل مدیریتی  با هماهنگی و همکاری منتخبین پارلمانی مردم هرگز باعث اختلال در فعالیت های عمرانی و خدماتی شهر نشده، بلکه تصمیمات علی الحده ای همراه با این عدم ثبات مدیریتی مکمل  تامین نیازهای عمرانی و خدماتی مردم شده است.

حدود 60 درصد ازاعضای شورای اسلامی دوره پنجم شهر ملارد را اشخاص حقیقی شکل داده اند که بیش از یک دوره مورد رای و نظر مردم واقع شده اند. وکلای صادقی که به سبب صداقت در کار و مردمداری مورد وثوق اکثریت رای دهندگان قرار گرفته،در دوره فعلی تجارب دورهای قبل را برای هرچه بهتر شدن نظارت بر امور اجرایی و اخذ تصمیمات مهم شهری به کار خواهند گرفت.باتوجه به مطالب فوق در آستانه سه سالگی شوراهای دوره پنجم به گفتگویی اختصاصی با رئیس شورای اسلامی شهر ملارد(مهندس محبوب اکبری) پرداختیم تا از نتایج هماهنگی و همفکری منتخبین مردم در شورای اسلامی شهر ملارد آگاه شویم وبخش های مهم آنرا به اطلاع مردم خوب و شریف این شهر برسانیم.

محبوب اکبری رئیس شورای اسلامی شهر ملارد در این گفتگو نخست به شرح کوتاهی از چگونگی وضعیت فعلی اعضای شورای دوره پنجم پرداخت و چنین اظهار نظر نمود که: شورای اسلامی دوره پنجم شهرملارد از لحاظ سنی و تفکری شورای جوانیست؛ شورایی توام با تجارب فراوان  که از اعضای  ادوار گذشته به دست آمده است. خوشبختانه حدود پنج نفر از اعضای دوره پنجم همان اعضای  دوره قبل و چهار نفر دیگر در دوره ی جدید موفق به کسب رای و نظر مردم و به تبع آن حضوردر شورای اسلامی دوره  پنجم شده اند. برهمین اساس شورای فعلی تلفیقی از پویایی و جوانی این دوره با تجربه ی اعضای دوره پیشین می باشد  که این امرمحرکی شده برای دستیابی به اقداماتی که قبلا امکان بروز و ظهور نداشته اند. لذا  شهرداری می تواند در راستای فعالیت های شهری و مدیریت شهری گام های نوینی برای آینده ترسیم کند. اقداماتی که قبلا زمینه های اجرایی آن میسر نبود و در حال حاضر امکان عملیاتی نمودن آنها فراهم شده است. قاعدتا وقتی تفکر جوانی و انگیزه همگام و همراه با تجربه باشد اثرگذارتر خواهد بود.

وی اضافه کرد: همانطور که میدانید شهر ما از لحاظ زیرساخت ها و سرانه شهری فاصله زیادی با استانداردهای موجود دارد. همین موضوع باعث شد تا در اوایل  دوره پنجم به کمک زیرساخت های ورزشی بالغ بر 4 الی 5 سوله ورزشی در سطح شهراحداث کنیم ؛همچنین  تفکر و تجربه شورای پنجم همراه با همت و پشتکار اعضای فعلی به کمک شهر آمده تا با همکاری و هماهنگی اداره ورزش و جوانان به حداقل های استانداردی دست یابیم. هرچند با استانداردها فاصله زیادی داریم اما با حداقل های موجود توانستیم پاسخگوی بخشی از نیازهای علاقه مندان به ورزش باشیم.

ریاست شورای اسلامی شهر ملارد اظهار داشت: در سال جاری اعضای شورای اسلامی علاوه بر رسالت مدیریت شهری به دلیل عدم وجود زیرساختهای فرهنگی  به مباحث فرهنگی ورود کرده تا یکی از اصلی ترین نیازهای شهرملارد را برای شهروندان فراهم سازند . در این دوره علاوه بر خانه فرهنگی غرب سرآسیاب، ساختمان فعلی شورای اسلامی در ایام الله مبارک دهه فجر کاملا به مجموعه فرهنگی شهرداری اختصاص داده خواهد شد تا شهروندان بتوانند از این مجموعه به عنوان خانه فرهنگ و جوان استفاده نمایند. شایان ذکر است که  یک  باب خانه فرهنگ محله ای  نیز در شرق سرآسیاب در دست احداث می باشد که در ایام دهه فجرپیش رو به بهره برداری خواهد رسید.

محبوب اکبری نیازهای زیرساختی شهرملارد را گسترده خواند و ادامه داد: پس از مرحله بندی های مدیریت شهری، شورای دوره پنجم  گسترش فضای سبز و پارک  بانوان را در دستور کار خود قرار داده تا شهر از امکانات رفاهی و ورزشی قابل قبولی برخوردار شود. همچنین اعضای شورای اسلامی شهر ملارد در دو سال گذشته (اوایل دوره پنجم) مباحث ورزشی را سرحوله کار قرار داد که امیدواریم تا  انتهای سال 98 سه الی چهار مجموعه فرهنگی در خور شان شهروندان را درسطح شهر احداث و تجهیز نماییم .

وی عدم ثبات مدیریتی شهر را ممانعت از پیشرفت پروژه های عمرانی ندانست و تصریح کرد:در رابطه با عدم ثبات مدیریت شهری باید اذعان نمود که متاسفانه این موضوع یک آفتی مدیریتی است که در دوره پنجم شوراها گریبانگیر غالب شهرها و شوراهای اسلامی شده است به جرات می توان گفت 80درصد شهرهای اقماری استان تهران از این قاعده مستثنی نبوده  با توجه به مشکلات و معضلات موجود از جمله تورم  لجام گسیخته که در یکسال گذشته برای خیلی از شوراها و شهرداری ها پیش آمده شوراها را به سمت و سوی ارائه راهکار اساسی و به نوعی پوست اندازی در حوزه مدیریت شهری سوق داده است.

اکبری در ادامه یادآور شد: متاسفانه شهر ملارد هم از این قاعده مستثنی نبوده، همانند سایر نهادهای دیگر دو سال متوالی درگیر این قضیه بوده است اما ذکر این مسئله ضروریست که با وجود عدم تحقق بودجه مصوب شورا خوشبختانه هیچ یک از پروژه های عمرانی و خدماتی  با تاخیر مواجه نشده اند. با توجه به تمام مواردی که مستندا مطرح شد بنابراین هیچ تداخلی در روند اقدامات عمرانی و رفاهی ایجاد نکرده و تمام پروژه های در دست اجراء به روند تکمیلی خود نزدیک می شوند. همه اعضای شورا و شهرداری و همچنین سرپرستانی که تا این لحظه انتخاب شده اند با همکاری و همیاری هم اجازه ندادند این قطار از حرکت باز ماند. همانطور که در سطح شهر مشهود است این روند کاملا به مسیر خود ادامه داده و حتی پروژه هایی نیز در بین راه تعریف شده که در بودجه سالجاری اعتبارات لازم برای آنها در نظر گرفته نشده بود. فلذا به یاری خداوند سبحان برخی از پروژه هایی را که در دهه فجر افتتاح خواهیم نمود اصلا در بودجه تعریف نشده اند.

وی در ادامه به معرفی برخی از پروژه های شهر پرداخت و اذعان داشت: برخلاف سنوات قبل مدیریت شهری شهرملارد برای  هفته دولت  پروژه خاصی در دست افتتاح و آماده بهره برداری نداشت اما با همت تمام مدیران و دلسوزان منطقه برای دهه مبارک فجر(98) بالغ بر 10 پروژه افتتاح وبرای بهره برداری در اختیار مردم قرارخواهند گرفت. از بین این پروژه ها می توان به پروژه اسپرت پارک مجموعه ای  که در 140 هزار مترمربع و در در مارلیک واقع شده و نمونه ای کم نظیر در غرب استان تهران است اشاره نمود، البته فاز اول آن بعنوان پارک بانوان ، فازدوم یک سوله ورزشی و فاز بعدی یک مجموعه کاملا ورزشی تفریحی خواهد بود ، همچنین یک اسپرت پارک دیگر نیز در دست اقدام می باشد که در دهه فجر به حول قوه الهی به ثمر خواهد نشست.

اکبری ریاست شورای اسلامی شهر ملارد در ادامه توضیحات خود افزود: بجزافتتاح پروژه های در دست اقدام نیز پارکینگ طبقاتی و فرهنگسرای دارای آمفی تئاتر 750 نفره هم برای هفته دولت سال آتی(99) پیش بینی شده و برای افزایش سرانه ورزشی یک سوله ورزشی در حریم شهر در دست احداث می باشد که در دهه  خجسته فجرانقلاب سالجاری افتتاح خواهد شد.همچنین احداث بلوار لم آباد که  تصادفات زیادی در آن بوقوع پیوسته نیز در دستور کار قرارگرفته تا طبق پیش بینی های بعمل آمده در یکی از روزهای دهه مبارک فجر به پایان خواهد رسید.

وی به خبرنگار ما گفت:همانگونه که پیشتر اشاره شد مدیریت شهری شهر ملارد(شهرداری و شورای اسلامی)با وجود مشکلات و معضلات اقتصادی سالهای اخیر پروژه هایی خارج از بودجه مصوب نیز داشته است که برای نمونه می توان به دو پارک محله ای در شرق سرآسیاب و خانه فرهنگ محله ای به ابعاد 700متر زیربنا وساختمان جدید شورای شهر اشاره نمود.

 این مقام مسئول و نماینده مردم در شورای اسلامی شهر ملارد اقدامات شورای پنجم ملارد را چشمگیر عنوان نمود و اضافه کرد: پروژه های ریز و درشت کثیری بطور مستمر اجرایی شده که بخشی از آنها امور روزمره و روتین شهرداری قلمداد می شوند از جمله آسفالت خیابانها، رفیوژ برخی معابر و جداول و روشنایی چهارراه ملارد تا بلوار آیت الله  هاشمی رفسنجانی و روشنایی بلوار لم آباد همگی گوشه از فعالیتهای روزانه شهرداری ملارد می باشند.                                                                    .

وی افزود:یکی از تکالیف خطیری که پس انتخاب شهردار به وی تکلیف شده، ادامه و تکمیل  پروژه های نیمه کاره است که به غیر از این پروژه های نیمه کاره اگر ایده و برنامه ای در توان داشته باشند میتوانند  تعریف و اعمال کنند و سپس به شورای شهر ارائه گردد.

رئیس شورای اسلامی شهر ملارد انتخاب مهندس کولیوند شهردار جدید شهر ملارد را حاصل تعامل اعضای شورای شهر خواند و ادامه داد: در خصوص انتخاب مهندس کولیوند تجربه ی وی بعنوان اصلی ترین شاخصه مد نظر قرار گرفته واز آنجایی که وی سالهای زیادی را بعنوان شهردار در شهرهای مختلف مشغول به  خدمت بوده اند باعث شد با 8 رای قاطع اعضای شورا انتخاب شوند. از آن گذشته  فعالیت  وی در شهرهای مشابه شهرملارد با بافت شهری و جمعیتی نسبتا یکسان همانند شهرقدس و باغستان شهرهایی که علاوه بر شباهت بافت شهری و جمعیتی، از لحاظ چارت شهری نیز مشابه این شهر می باشند باعث شد از همان روزهای نخست شورا به دنبال گزینه هایی با مشخصات شهردار جدید شهر ملارد(مهندس کولیوند)باشند. همچنین تجارب و سوابق ارزنده ی مهندس کولیوند شاخصه ی برجسته و قابل توجهی است که باعث شد دوستان شورا در انتخاب وی به عنوان مدیریت شهری شهرملارد باهم متفق القول شوند.

وی در خاتمه متذکر شد: با صداقت کامل یادآوری می شود شهر ملارد  از جمله شهرهایی است که  در بین شهرستانهای استان تهران از نظر همدلی، اتحاد و همبستگی بسیار عالی عمل کرده و همپوشانی بسیاری میان مسئولین خدمتگزار ادارات و سازمان های شهرستان بوده و خواهد بود چراکه امام جمعه بسیار خوبی داریم که همیشه با دیدگاه های تخصصی مسائل را بررسی میکند و با یک نظر راهبردی و ارشادی به دنبال رفع موانع و مشکلات هستند. هیچکدام از ادارات و دستگاه ها در شهرستان ملارد از هم مجزا نیستند و دربحث اتحاد و همدلی با هم درکمال هماهنگی و تعامل در ارتباط هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعضای شورای تئاتر شورای اسلامی شورای اسلامی شهر شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۰۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت: حل گره‌های ترافیکی شهرکرد یکی از دغدغه‌های شورای ششم است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

مصطفی حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، با بیان این‌که شورا نهادی مردمی و مستقل است که بر اساس اصل هفتم قانون اساسی وظیفه تصمیم‌گیری و اداره امور محلی را بر عهده دارد، اظهار کرد: در طول ۳۳ ماهی که از آغاز کار شورای ششم شهرکرد می‌گذرد، تعداد ۲۷۰ جلسه علنی و غیرعلنی شورای شهر تشکیل شده و بیش از ۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهروندان از تصویب بودجه و بهای خدمات، تعرفه و نرخ ناوگان حمل‌ونقل گرفته تا مصوبات شهرداری، شهروندان، پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری به تصویب رسیده است.

وی افزود: هفت کمیسیون تخصصی در شورای شهر شهرکرد وجود دارد که شامل کمیسیون حقوقی و نظارت، کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک، کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی ایثارگران و بانوان، کمیسیون املاک و امور اداری، کمیسیون خدمات شهری، فضای‏‬ سبز و بهداشت عمومی، کمیسیون بودجه، مالی و برنامه‌ریزی، کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری، کمیسیون عمران و امور زیربنایی هستند تا به امروز هر کمیسیون بیش از ۶۰ جلسه با افراد متخصص، فرهیخته و صاحب نظر تشکیل داده است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در عمر دوره ششم تاکنون به بیش از هفت هزار نامه واصله به شورا و بیش از شش هزار نامه پاسخ داده شده است، همچنین حضور در بیش از هزار جلسه خارج از مجموعه شورای اسلامی شهر، دیدارهای مردمی و بازدید و نظارت بر پروژه‌ها در این مدت صورت گرفته است.

حیدری گفت: هر هفته یکی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد در خصوص مشکلات شهروندان در جلسات علنی شورا حضور پیدا می‌کند.

آغاز نهضت آسفالت در شهرکرد

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته توسط شورای ششم تصریح کرد: اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به ویژه بازگشایی کمربندی جنوب، جاده نمایشگاه از میدان دفاع مقدس تا کمربندی شمالی، ادامه بلوار فرهنگ و بلوار کاشانی شرقی، انجام پیاده‌روسازی و سنگ فرش و جداول، تعیین تکلیف و پرداخت بخش عمده بدهی‌های شهرداری، پیگیری و تصویب مصوبات توسعه و تقویت فضای سبز و امکانات تفریحی و گردشگری از جمله پیگیری‌هایی است که در شورای ششم صورت گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تاکید کرد: تقویت سرمایه‌گذاری و پیشرفت چشمگیر مشارکت و همراهی مردم و بخش خصوصی می‌توان از جمله اقدامات مهم این دوره شورای دانست.

حیدری اضافه کرد: بودجه شهرداری شهرکرد و ۹ سازمان تابعه در سه سال اخیر با رشد ۴۰ درصدی همراه بوده و بودجه عمرانی نسبت به هزینه‌های جاری افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه امیدآفرینی بین شهروندان و توجه به پتانسیل‌های موجود در شهرکرد باید با تسریع در روند توسعه و آبادانی صورت بگیرد، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و خرید بیش از ۳۵ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی و رفاه شهروندان، خرید ماشین‌آلات عمرانی و خدمات شهری، خرید دستگاه تولید قطعات بتنی و پیگیری برای دریافت قیر دولتی به میزان قابل توجه و شکستن طلسم چند ساله و آغاز نهضت آسفالت را می‌توان از اقدامات امیدآفرین شورای ششم نام برد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: تصویب فروش برج دوقلو بعد از چندین سال، پیگیری برگشت تعدادی از املاک با ارزش شهرداری از تصرف برخی ادارات مانند خانه‌های سازمانی روبه‌روی حسینیه اعظم از اقدامات مهمی بود که صورت پذیرفت.

حیدری گفت: ترافیک از دغدغه‌های مهم شهرکرد به‌ویژه در بخش مرکزی شهر است و شهرداری توجه ویژه‌ای برای حل این معضل شهری دارد، استفاده و توجه به حمل‌ونقل عمومی به‌عنوان یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای حل معضل ترافیک در شهرکرد است و در این راستا نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرکرد در دستور کار شهرداری قرار دارد، پیگیری و تصویب مشاور طرح ترافیک به منظور ارائه راهکارهای ترافیکی شهر و پیگیری و تلاش برای اجرای کمربند جنوبی شهر بعد از گذشت چندین سال هم در این راستا صورت گرفت.

کاهش بروکراسی اداری در شهرداری شهرکرد

وی ادامه داد: تصمیم جدی شورای شهر برای باز کردن گره‌های ترافیکی شهرکرد با اشاره به ضرورت اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیر هم‌سطح شهری، در شورای دوره پنجم و توافقات با قرارگاه خاتم‌الانبیاء (ص) در راستای اجرای پروژه‌های تقاطع‌های غیرهمسطح درون‌شهری در شهرکرد انجام و مطالعات پیشنهادی غیر هم‌سطح میدان معلم، تقاطع غیر هم‌سطح خیابان‌های آیت‌الله طالقانی به آیت‌الله کاشانی، اتصال غیر هم‌سطح خیابان بوعلی سینا جنوبی به کمربندی شهید حسینعلی ترکی آغاز شد، اما امروز باید اجرای پروژه را عملیاتی شود و واحد مدیریت ترافیک شهرداری هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل طرح مطالعاتی دو پروژه تقاطع‌های غیر همسطح درون‌شهری بر اساس اولویت انجام و در اسرع وقت مصوبات شورای ترافیک استان و شهرستان را اخذ کند.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، افزود: تکمیل طرح‌های اولویت‌دار و انجام مطالبات مردم برای مدیریت شهری ضروری است و باید اجازه دهیم طلسم کار شکسته و کلنگ یکی از پروژه‌های تقاطع‌های غیر همسطح شهری به زمین زده شود تا مرحله به مرحله سایر پروژه‌ها اجرا و گره ترافیکی شهر باز شود.

حیدری گفت: پروژه انتقال پساب از تصفیه‌خانه فاضلاب شهرکرد جهت تأمین آب صنعت و فضای سبز به‌طور مشترک توسط شرکت شهرک‌های صنعتی و شهرداری شهرکرد انجام شود. این خط لوله برای شهرداری ۱۵۰ لیتر بر ثانیه و برای شرکت شهرک‌های صنعتی ۱۷۰ لیتر در ثانیه ظرفیت پیش‌بینی شده است.

وی با بیان این‌که روزانه مسافران زیادی از منطقه جنوب‌شرقی شهرکرد در نقاط مختلف شهر تردد می‌کنند، افزود: این منطقه هنوز پایانه مسافربری مناسبی برای مسافران ندارد و احداث پایانه مسافربری جنوب شرقی در دستور کار شهرداری قرار گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد، با اشاره به چابک‌سازی شهرداری شهرکرد در دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد، خاطر نشان کرد: واگذاری اختیارات کامل به مدیران مناطق دوگانه و سازمان‌های وابسته برای چابک‌سازی سیستم مدیریت شهری و کاهش بروکراسی اداری که لازمه آن در ابتدا مستقل‌سازی مناطق یک و دو شهرداری و سازمان‌های وابسته بود، در این دوره شورای صورت گرفت.

وی با بیان اینکه شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد شناخته می‌شود، تصریح کرد: طرح هر خانه یک کارگاه تولید صنایع‌دستی در شهرکرد اجرایی می‌شود، قول این وعده را از معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گرفته شده و در شهرکرد به صورت آزمایشی اجرایی می‌شود.

کد خبر 748045

دیگر خبرها

  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تجدید میثاق اعضای دوره ششم شورای شهر اصفهان با آرمان‌های شهدا
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم