Web Analytics Made Easy - Statcounter


بعد از افزایش قیمت بنزین، بعضی از جایگاه‌داران با اعلام اینکه عرضه بنزین سوپر صرفه اقتصادی ندارد، عرضه آن را محدود و یا متوقف کردند و در مقابل به مالکان خودروها پیشنهاد دادند از مکمل‌های بنزینی استفاده کنند؛‌ در حالی که بنا بر اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، سوخت توزیعی نیازی به مکمل ندارد، چون مطابق با استاندارد‌های یورو ۴ و ۵ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی می‌گوید: حتی استفاده از مکمل‌هایی که استاندارد کافی دارند نیز توصیه نمی‌ شود؛ چراکه بنزین عرضه شده در تمام جایگاه‌های عرضه سوخت کشور مطابق با استانداردهای شرکت ملی پالایش و پخش، تولید و توزیع می‌شود.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در اطلاعیه ای اعلام کرده بود سوخت توزیع شده به مواد افزودنی یا مکمل و یا اکتان‌افزا از قبیل محلول، قرص و ... نیازی ندارد و حتی عرضه این مواد در جایگاه‌های سوخت کشور مورد تأیید این شرکت نیست.

قبل از این هم سازمان استاندارد اعلام کرده بود اکثر مکمل های موجود در بازار تقلبی بوده و استفاده از آن ها نتیجه عکس به دنبال خواهد داشت.

عدم نیاز به مکمل‌های سوخت شامل خودروهای خارجی هم می‌شود. چنانکه «مجله ماشین» هم برای آن دسته از دارندگان اتومبیل با ضریب تراکم بالا پیشنهاد استفاده از بنزین سوپر داده است چون علی‌رغم شایعاتی که حول بنزین سوپر وجود دارد، این سوخت جوابگوی تمام نیازهای وسیله بوده و بهتر از مکمل‌های ناآشنا است./ ایران آنلاین

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۰۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا رستمی گفت؛ تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر ″جهش تولید با مشارکت مردم″ را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.
وی در توضیح بیشتر بیان داشت: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه به طول می‌انجامید.
دکتر رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.
لازم به ذکر است حسب تاکید سرپرست اداره کل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، ایفدانا پیگیری عملیاتی شدن بخشنامه‌هایی که با عنوان جهش تولید صادر شده اند را در دست اقدام خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • تامین سوخت مورد نیاز کشاورزان جغتای با استفاده از فناوری نوین
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور