Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله فارن افرز آمریکا گزارش داد که از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در دولت آمریکا٬ آمریکاستیزی در سطح جهان به شدت افزایش یافته است. نظرسنجی‌های جدید منتشرشده از مرکز مطالعات آمریکایی پیو نشان می‌دهد که این رتبه جهانی ترامپ مشابه رتبه جرج دبلیو بوش رئیس‌جمهور پیشین آمریکا است.

اخبار بین الملل - در دوران ریاست‌جمهوری بوش پسر در آمریکا٬ عدم محبوبیت ملی وی منجر به کاهش میانگین حمایت‌ها از ایالات متحده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 2007 میان نسبت کسانی که معتقد بودند بوش در امور جهانی به درستی عمل کرده است٬ در میان کشورهای اروپایی فرانسه٬ آلمان٬ ایتالیا٬ لهستان و اسپانیا و سوئد و انگلیس تنها به 21 درصد می‌رسید. در نظرسنجی سال 2019 نیز همین 21 درصد ترامپ را تایید می‌کردند.

این مجله تصریح کرد که در حال حاضر نگرانی‌هایی که منجر به نگرش منفی جهانی نسبت به ایالات متحده شده٬ با چالش های دوره ریاست‌جمهوری بوش متفاوت است.

در دوره بوش زمانی که نفرت از آمریکا به بالاترین سطح جهانی خود رسید٬ ایالات متحده به عنوان یک قدرت بزرگ کنترل نشده تلقی می‌شد که منافع خود را یک جانبه دنبال می‌کرد و به استانداردها و موسسات بین‌المللی توجهی نداشت.

اما در دوره ترامپ شرایط کاملا برعکس است؛ نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که ایالات متحده دیگر یک قدرت بزرگ در جهان محسوب نمی‌شود. چین و دیگر قدرت‌های نوظهور به شکل فزاینده‌ای سلطه آمریکا در زمینه‌های مختلف را به چالش می‌کشند؛ تغییری که چه شهروندان عادی و چه سیاست‌گذارن و تحلیلگران٬ آن را به خوبی درک می‌کنند.

در نظرسنجی مرکز مطالعات پیو در سال 2018 حدود 70 درصد در 25 کشور معتقد بودند که چین نسبت به 10 سال گذشته نقش بسیار مهمی در امور جهانی ایفا می‌کند؛ درحالی که تنها 31 درصد این احساس را نسبت به آمریکا داشتند.

در سال 2015 حدود 48 درصد از 40 کشور معتقد بودند که روزی چین به عنوان قدرت بزرگ جایگزین آمریکا خواهد شد؛ درحالی که فقط 35 درصد اعتقاد داشتند که آمریکا در قدرت باقی خواهد ماند. درواقع از نظر بسیاری٬ قدرت غالب به یک قدرت کوچک تبدیل شده است.

در خلال 3 سال ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ در آمریکا٬ افول دیدگاه های مثبت نسبت به ایالات متحده با این احساس همراه بود که تعهد آمریکا به رهبری جهانی رو به زوال است. همچنین بسیاری از مردم در سراسر دنیا معتقدند که آمریکا با ریاست ترامپ٬ درحال دور شدن از نقش فعال خود در امور جهانی است.

در سال‌های جنگ جهانی دوم مردم اروپا و به‌ویژه ایالات متحده معتقد بودند که ایالات متحده اقتدار خود را به روش‌های مثبتی در کمک به ایجاد پایه‌های نظام لیبرالی اعمال می‌کند.

اما در حال حاضر از نظر بسیاری از مردم٬ آمریکا مسئول فروپاشی نظام بین‌المللی است. مرکز مطالعاتی پیو در سال 2019 به این نتیجه رسید که مخالفت‌های شدیدی نسبت به سیاست‌های تجاری ترامپ وجود دارد و همه حالت‌ها نشان می‌دهد که آمریکا توجهی به تعهدات بین‌المللی نداشته و میان خود و سایر کشورهای جهان سد ایجاد می‌کند.

به ویژه اروپایی‌ها معتقدند که واشنگتن نقش بسیار کمی در حل مشکلات جهانی دارد. در یک نظرسنجی در سال 2018 از نظر حدود سه چهارم از آلمانی‌ها و سوئدی‌ها٬ آمریکا  در دوره ترامپ کمک زیادی به مقابله با چالش‌های بزرگ جهانی نمی‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ترامپ واشنگتن ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۳۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد