Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@07:48:58 GMT

راه‌های افزایش عمر باتری تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۴۲۸۴

راه‌های افزایش عمر باتری تلفن همراه

خبرگزاری آریا - یکی از مشکلات کاربران هنگام استفاده از موبایل، تمام شدن زودهنگام شارژ است، اگر به دنبال جواب سوالاتی مثل راههای افزایش عمر باتری هستید، این گزارش را بخوانید.
به گزارش خبرگزاری آریا از میزان، محمد شکوری کارشناس حوزه فناوری در خصوص نحوه شارژ کردن گوشی موبایل و رعایت نکات لازم برای افزایش طول عمر باتری به سؤالات ما پاسخ می‌دهد:
آیا عمر باتری به‌مرورزمان کاهش پیدا می‌کند؟
بله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتری‌ها یک سیکل یا چرخه شارژی دارند که بعد از گذشت این سیکل عمر باتری به‌مرور کاهش می‌یابد یعنی شما اگر گوشی صفری بخرید که باتری‌اش صد در صد شارژ می‌شود، بعد از یکی دو سال عمر باتری کاهش پیدا می‌کند و مثلاً از 100 درصد 50 درصد از سیکل آن شارژ می‌شود.
آیا نحوه نگهداری ما از گوشی در عمر باتری تأثیرگذار است؟
بله. نحوه استفاده ما، به‌خصوص دمایی که برای باتری استفاده می‌شود، خیلی مهم است. درواقع یکی از مهم‌ترین دلایل کاهش عمر باتری، نگهداری گوشی در دمای نامناسب است. باتری‌ها از دمای منفی 2 درجه تا 60 درجه دوام می‌آورند، اما دمای مناسب این است که شما در باتری گوشی احساس داغی نکنید؛ بنابراین اگر در اثر استفاده زیاد از گوشی احساس کردید باتری در حال داغ شدن است، چند لحظه صبر کنید تا خنک شود. علاوه بر اینکه دمای بالا باعث آسیب به باتری گوشی می‌شود، دمای پایین هم می‌تواند عمر باتری را کاهش دهد؛ بنابراین در هوای خیلی سرد هم تا جایی که امکان دارد از گوشی خود استفاده نکنید. به‌عبارتی‌دیگر برای افزایش عمر باتری، گوشی خود را در دمای متعادل (دمایی که احساس کنید باتری نه خیلی داغ است و نه خیلی سرد) نگهداری کنید.
آیا گذاشتن گوشی در شارژ از شب تا صبح باعث خراب شدن باتری می‌شود؟
متأسفانه این‌یکی از باور‌های غلط و رایج در بین مردم است؛ درحالی‌که باتری گوشی‌های جدید برخلاف گوشی‌های قدیمی از سلول‌هایی تشکیل‌شده که این سلول‌ها شروع به شارژ شدن می‌کنند؛ به همین دلیل عمرشان بیشتر است و اگر شب تا صبح داخل شارژ بمانند، مشکلی برای باتری پیش نمی‌آیید، زیرا گوشی‌های جدید سنسوری دارند که وقتی گوشی صد در صد شارژ می‌شود خودبه‌خود جریان برق را قطع می‌کنند.
چه‌کار کنیم باتری گوشی زود تمام نشود؟
روش‌های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توانید میزان شارژ مصرفی‌تان را کاهش دهید:
- صفحه‌نمایش بیشترین مصرف را در باتری گوشی دارد که قرار دادن نور صفحه‌نمایش در حالت خودکار، در کاهش مصرف باتری بسیار مؤثر است.
-جی‌پی‌اس به دلیل وصل شدن به ماهواره مصرف باتری بالایی دارد و در صورت عدم نیاز بهتر است آن را غیرفعال کنید.
-روشن بودن به‌روزرسانی برنامه‌ها اگرچه در طول روز تأثیر زیادی در زود تمام شدن باتری گوشی ندارد، اما به‌هرحال مصرف باتری را کاهش می‌دهند؛ بنابراین اطلاعیه‌های ایمیل، توییتر، فیس‌بوک و... را غیرفعال کنید.
باتری گوشی برای اولین بار چند ساعت باید شارژ شود؟
باتری گوشی‌ها دو نوع است: باتری‌های نیکلی و لیتیومی. باتری‌های نیکلی همان نسل قبلی باتری‌ها هستند که برای اولین بار باید 6 تا 8 ساعت شارژ می‌شدند، اما باتری‌ها لیتیومی، نسل جدید باتری‌ها هستند که از سال 1390 به بعد وارد بازار گوشی‌های هوشمند شدند. این باتری‌ها، اصلاً نیاز به شارژ اولیه ندارند و وقتی گوشی را می‌خرید 50-60 درصد شارژ دارند. از ویژگی‌های دیگر این باتری‌ها این است که اگر وسط شارژ کردن آن‌ها را از برق بکشید یا شب تا صبح آن‌ها را شارژ کنید، مشکلی برایشان پیش نمی‌آید.
آیا شارژ کردن گوشی با تبلت و لب تاپ اشتباه است؟
خیر، تنها مشکل شارژ کردن گوشی با تب لت و لب تاپ کم بودن سرعت شارژ است وگرنه مشکلی برای گوشی ایجاد نمی‌شود.
در صورت خراب شدن باتری گوشی آیا راهی برای شوک دادن و احیای آن وجود دارد؟
شوک دادن مثل مسکن عمل می‌کند و این‌گونه نیست که شما بتوانید باکار‌هایی مثل گذاشتن باتری در یخچال و شوک الکترونیکی و... باتری را مثل روز اولش احیا کنید. قاعدتاً با تمام شدن عمر باتری باید آن را تعویض کرد.
برای تعویض باتری گوشی، چگونه می‌توانیم باتری تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟
تشخیص این کار برای کاربران کمی سخت است؛ البته یکسری نوشته‌ها روی باتری‌ها وجود دارد که می‌توان با کمک آنها تقلبی را از اصل تشخیص داد مثل‌اینکه نوشته باتری‌های تقلبی معمولاً خیلی پررنگ یا خیلی کم‌رنگ است، اما نوشته باتری‌های اصل کاملاً خوانا و با شدت رنگ نسبتاً بالایی حک‌شده‌اند؛ با این اوصاف برای اطمینان بیشتر بهتر است باتری‌ها را از مراکز معتبر و یا نمایندگی برند مربوطه خریداری کنید.
آیا همیشه وصل بودن شارژر به پریز برق موجب خرابی آن نمی‌شود؟
خیر مشکلی را برای شارژر ایجاد نمی‌کند، اما تا زمانی که شارژر شما بدون وصل بودن به گوشی در پریز برق باشد، برق مصرف می‌شود و انرژی برق زیادی را در کشور هدر می‌دهد.
آیا نحوه شارژ و رعایت نکات لازم برای بالا بردن عمر باتری، در مورد تبلت و لب تاپ هم صدق می‌کند؟
در مورد تبلت صدق می‌کند، اما در مورد لب تاپ نه؛ چون باتری لب تاپ‌ها فرق می‌کند و نظرات مختلفی در مورد بالا بردن عمر باتری لب تاپ وجود دارد؛ چنانچه عده‌ای معتقدند در صورت تمام شدن باتری باید آن را شارژ کرد، برخی می‌گویند لب تاپ‌ها همیشه باید به شارژ باشند و عده‌ای دیگر می‌گویند باید باتری را بعد از هر بار استفاده درآورد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۴۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!

 ۲۶ فروردین امسال، صدای درگیری و فریادهای زن و مردی جوان در یکی از خیابان‌های شمال تهران توجه رهگذران را به خود جلب کرد. رهگذران که شاهد درگیری بودند، ناگهان با صحنه تلخ و عجیبی مواجه شدند.

مرد جوان گوشی تلفن همراهی در دست داشت و زن جوان با اصرار از او می‌خواست گوشی‌اش را پس بدهد اما در یک لحظه مرد عصبانی دست به جیب شد و با بیرون آوردن یک چاقو ضربات متعددی به زن جوان زد و پا به فرار گذاشت.شاهدان بلافاصله با اورژانس و پلیس تماس گرفتند و زن جوان به بیمارستان منتقل شد اما ۱۹ ضربه چاقو او را به کام مرگ کشاند. گزارش قتل زن جوان به بازپرس سالار صنعتگر اعلام شد و تیم جنایی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت آغاز کردند.

هویتی برای قاتل

با حضور کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل، مشخص شد محل سکونت زن جوان چند خیابان پایین‌تر از محل قتل بوده است. یکی از شاهدان در تحقیقات گفت: زن جوان اصرار داشت که گوشی تلفن همراهش را از قاتل بگیرد اما او ممانعت می‌کرد و می‌خواست محتویات داخل گوشی را ببیند. به همین دلیل مقتول به دنبال مرد جوان می‌دوید و فریاد می‌کشید.

خیلی زود محل زندگی مقتول و خانواده‌اش شناسایی شد و در تحقیقات از آنها مشخص شد مقتول مدتی قبل از همسرش جدا شده و با فرزندش زندگی می‌کرده است. مدتی قبل او با مردی به نام پژمان آشنا شد.

اما بعد از چند ماه زن جوان تصمیم به جدایی گرفت اما مرد جوان موافق جدایی نبود. با این اطلاعات احتمال ارتکاب قتل از سوی پژمان قوت گرفت و کارآگاهان با دریافت عکس وی و نشان دادن به شاهدان ماجرا مطمئن شدند که قتل از سوی او رخ داده است.

همچنین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل درگیری تصاویر ضارب را بدست آوردند که با تطبیق عکسی که از پژمان در دست داشتند، تأیید می‌کرد که او قاتل فراری است.

دستگیری در شمال

با شناسایی هویت قاتل، تیم تحقیق راهی محل زندگی او شدند، اما مرد جوان آنجا را ترک و فرار کرده بود. تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه داشت تا اینکه رد او در یکی از شهرهای شمالی کشور بدست آمد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، پس از هماهنگی‌های قضایی، راهی محل مخفیگاه متهم شده و او را بازداشت کردند.

متهم پس از انتقال به پایتخت، به قتل ناخواسته زن جوان اعتراف کرد. پژمان، برای تکمیل تحقیقات به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی پایتخت به اداره آگاهی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

نمی‌دانستم مرتکب قتل شده‌ام

مرد جوان که به اتهام قتل بازداشت شده، مدعی است پس از ضربه زدن به زن جوان و هنگام فرار از اینکه زن مورد علاقه‌اش به قتل رسیده بود، اطلاع نداشته و بعد از دستگیری متوجه شده است.

با مقتول چطور آشنا شدی؟

۵ ماه قبل در یکی از خیابان‌های شمال تهران با او آشنا شدم. رابطه‌مان اوایل در حد تلفن و پیامک بود، اما کم کم قرار ملاقات‌ها شروع شد و مدام همدیگر را می‌دیدیم. به خودم که آمدم متوجه شدم او را خیلی دوست دارم و او همان زنی است که سال‌ها دنبالش بودم.

با این همه علاقه چرا او را به قتل رساندی؟

قصدم کشتن نبود. اصلاً نمی‌دانستم که او را کشته‌ام. وقتی او را زدم و فرار کردم نگران حالش بودم اما جرأت نمی‌کردم تماس بگیرم.

می‌دانستم پلیس در تعقیبم است و می‌ترسیدم که لو بروم از طرفی هراس این را داشتم که بشنوم او کشته شده است.

چرا تلفنش را گرفته بودی؟

شک کرده بودم. رابطه ما خیلی خوب بود اما از یک هفته قبل از قتل همه چیز تغییر کرد. رفتارش سرد شده بود و تلفن‌هایم را پاسخ نمی‌داد. از هر ۱۰ پیام یک پیام را جواب می‌داد. پیگیر رفتارش شدم و او گفت که دیگر نمی‌خواهد با من ادامه دهد و خواست که با او تماس نگیرم.

چرا؟

خودم هم نمی‌دانم، رابطه‌مان خوب بود و حتی قرار بود با هم ازدواج کنیم. اما یک دفعه تغییر کرد، احساس می‌کردم شخص دیگری وارد زندگی‌اش شده است و باید به این موضوع پی می‌بردم.

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

به مقابل خانه‌اش رفتم و از او خواستم گوشی تلفن همراهش را بدهد تا آن را بررسی کنم. تصور می‌کردم اگر پای شخص سومی در این میان باشد، بی‌شک پیام‌ها یا تماس‌هایش را در گوشی می‌بینم. اما او نمی‌خواست تلفنش را ببینم و زمانی که گوشی او را به زور گرفتم، تا چند خیابان آن طرف‌تر دنبالم آمد.

چرا چاقو داشتی؟

چاقو را بردم تا او را بترسانم و بتوانم گوشی تلفن همراهش را بگیرم و با بدست آمدن رمز گوشی، وارد آن شوم و بفهمم که آیا به من خیانت کرده است یا خیر.

چند ضربه به او زدی؟

نمی دانم، خیلی عصبانی بودم. پلیس می‌گوید که ۱۹ ضربه زده‌ام. آن زمان چون حالم را نمی‌فهمیدم، به یاد ندارم چند ضربه زده‌ام.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung