Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@01:47:09 GMT

۴۰ دفتر تسهیلگری در استان اصفهان مورد نیاز است

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۴۵۵۳

۴۰ دفتر تسهیلگری در استان اصفهان مورد نیاز است

سیدمحسن سجاد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هفته گذشته با همکاری شهرداری‌ها، پنج دفتر در سطح استان افتتاح شد.

وی اضافه کرد: کار راه اندازی این دفاتر در مناطقی که مشکلات بیشتری داشتند، شروع شده است و چهار دفتر تسهیلگری دیگر نیز تا پایان سالجاری با کمک شهرداری‌ها در استان فعال خواهد شد.

سجاد بیان کرد: برای این کار تفاهم‌نامه چهارجانبه‌ای بین استانداری، سازمان امور اجتماعی کشور، شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان امضا شده است که به نوعی مدل همکاری کشوری محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان با بیان‌اینکه این تفاهم‌نامه آماده رونمایی است، خاطرنشان کرد: استان اصفهان همیشه و در همه امور کشور پیشتاز بوده و در این امر مهم هم نقش بارز خود را ایفا کرده است.

وی افزود: هدایت و فعالیت این دفاتر به‌وسیله مردم انجام می‌شود و دولت با به‌کارگیری شرکت‌های مادر تخصصی، کار آموزش و توانمندسازی مردم را در مناطق کمتر توسعه‌یافته با استفاده از متخصصان بومی و محلی انجام می‌دهد.

به گفته سجاد، این دفاتر، ایده شناخت محله‌ها و نیازها، ظرفیت‌ها و رسیدن به یک برنامه ارتقایی وضعیت آنها با مشارکت ساکنان را دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: ۹ تخصص مورد نیاز در این دفاتر از جمله شهرسازی، مشاوره و روانشناسی، اقتصاد و کارآفرینی به شهروندان ارائه می‌شود.

این مقام استان تصریح کرد: با راه‌اندازی تشکل‌های مردمی و سمن‌ها و ایجاد دفاتر تسهیلگری از بین متخصصان و نخبگان و استفاده از فکر افراد بومی در راستای توسعه محلی آنها اقدام می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان تاکید کرد: دفاتر تسهیلگری بازوی بسیار قوی برای دولت محسوب می‌شوند و نقش پل ارتباطی بین مسوولان و مردم را دارند.

به گفته وی، این دفاتر تسهیلگری وارد کارهای اجرایی نمی شوند اما با شناسایی و معرفی ظرفیت‌های محلی، اقدام موثری در راستای توسعه این مناطق انجام می‌دهند.

سجاد اضافه کرد: مشکلات در همه مناطق شهری وجود دارد اما مناطق کمتر توسعه‌یافته نیاز بیشتری به کارهای فرهنگی و آموزشی دارند و این مسائل را باید با پیوست فرهنگی حل کرد.

وی با بیان اینکه راه اندازی دفاتر تسهیلگری بستر را برای رونق و پیشرفت مناطق کمتر توسعه یافته فراهم می‌کند، گفت: نیروهای محلی در این دفاتر در کنار نیروهای دولتی با همفکری و اولویت بندی مسائل برای رفع مشکلات آنها اقدام عملی می‌کنند.

 استان اصفهان ۴۴ محله حاشیه‌نشین دارد که ۲۰ محله در کلانشهر اصفهان واقع است.

 حدود ۱۱ میلیون نفر در سطح کشور درگیر مساله حاشیه‌نشینی هستند.

 یک‌هزار و ۲۰۰ محله در کل کشور درگیر مساله حاشیه نشینی هستند که بر همین اساس، افزایش تعداد دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی در راهبردهای وزارت کشور قرار گرفته است که امسال، سومین سال خود را تجربه می‌کنند.

دفاتر تسهیلگری و توسعه محلی به منظور ارتقای کمی و کیفی سطح زندگی مردم و تغییر چهره فرهنگی و اجتماعی مناطق حاشیه‌ای، سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بافت تاریخی مراکز استان‌ها راه اندازی می‌شود.

 این دفاتر ظرفیت‌های محله و توانمندی های ساکنان محله و همچنین نقاط ضعف و اشکالات موجود در محله‌ها را شناسایی و با کمک نهادهای مردمی تشکیل شده در محلات در جهت حمایت از ساکنان گام برمی‌دارند.
کارشناسانی در دفاتر یادشده حضور دارند و در زمینه شهرسازی، معماری، حقوق، روانشناسی، مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی به مردم محل خدمات‌رسانی می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: اجتماعی و فرهنگی استان اصفهان حاشیه نشینی حقوق شورای اسلامی شهر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری

ایسنا/اصفهان بهره‌برداری از ۱۶ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجتمع گردشگری صفه با هزینه ۱۰۳ میلیارد تومان در قالب سی‌ویکمین ویژه‌برنامه «به احترام مردم اصفهان» شامگاه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور مدیران شهری اصفهان برگزار شد.

بخشی از این پروژه‌ها شامل بازسازی و به‌روزرسانی بولینگ، راه‌اندازی مجموعه‌های غذایی جدید، توسعه پارکینگ‌ها و زیرساخت‌های خدماتی و احداث و نصب پنل‌های خورشیدی است. شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان به‌دنبال پیگیری اقدامات ویژه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت با بخش خصوصی و معرفی پروژه‌های قابل توجه و نوین تفریحی و گردشگری به مدیریت شهری اقدامات ویژه‌ای را طی دو سال اخیر در این حوزه رقم زده است.

عباس حاج‌رسولی‌ها رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، با تاکید بر اینکه مردم سالاری یکی از زیبایی‌های بارز جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: منتخبان هر دوره از شوراها، خدمتگذارام مردم در دوره چهارساله هستند و با انتخاب شهردار در راس مدیریت شهری، به مردم سالاری روحی تازه می‌بخشند، در مدت ۱.۵ سال دیگر مردم مجدد شورای دیگری را انتخاب می‌کنند و هر حرکتی در این شهربا پشتوانه انتخابات مردمی انجام می‌شود.

وی افزود: البته در شورای اسلامی شهر کمیته گردشگری با هدف توسعه گردشگری و توجه به این بخش فعال است. امروز اقدامات و دستاوردهای جدید شهرداری در جهت ارتقای عرصه گردشگری رونمایی خواهند شد؛ مدیریت در مجموعه تفریحی سپاهان در این شرکت به خوبی انجام می‌شود و شاهد همکاری فراجا، میراث فرهنگی، سازمان‌های شهری در کنار هم هستیم. گفتنی است، کوه نور ویژگی‌های منحصر به‌فردی دارد که همانند این مجموعه‌ نه تنها در ایران، بلکه حتی در کشورهای دیگر ندیده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر تاکیدی ویژه بر حمایت از صنعت گردشگری در اصفهان دارد و اعتبار قابل‌توجهی را به این موضوع اختصاص داده است. طراحی و اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه گردشگری صفه، اقدامی چشمگیر و قابل‌توجه در افزایش ظرفیت‌های تفریحی شهر و صنعت گردشگری است.

راه‌اندازی دو مجموعه جدید تفریحی در شرق و شمال شهر اصفهان

علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان، در این مراسم با تشکر از زحمات مجموعه شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان، اظهار کرد: یکی از خواسته‌های مردم در بازدید از بعضی محلات محروم، برقراری امکانات تفریحی برای استفاده کودکان و نوجوانان این مناطق بود، از این جهت تصویب شد تورهای گردشگری برای محلات کم‌برخوردار به‌صورت رایگان از هفته آینده برگزار شود تا شعار «شهرداری برای همه مردم است» محقق شود.

وی از بهره‌برداری دو مجموعه تفریحی جدید تا پایان سال جاری با ویژگی‌های متفاوت خبر داد و گفت: تفریح حق طبیعی شهروندان است و در فرهنگ دینی، در کنار کار و عبادت، از ما خواسته شده است که تفریح داشته باشیم. مقرر شد تا پایان امسال، دو سایت تفریحی جدید با ویژگی‌های کاملا متفاوت در شهر راه‌اندازی شود. این‌ دو مجموعه در شرق و شمال شهر و در راستای رسیدگی به مناطق کم‌برخودار راه‌اندازی می‌شود.

اجرای ۱۶ پروژه شاخص با ۱۰۳ میلیارد تومان اعتبار در مجتمع گردشگری صفه

سعید ساکت مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان نیز در این آیین، اظهار کرد: تلاش کردیم تا قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم و در این جهت امنیت و آرامش امروز ما نتیجه همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه به ظهور رساندند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح هستند.

وی با اشاره به ۸۸۸ روز خدمت خود در این مجموعه، افزود: تلاش همه همکارانم در این مجموعه، باعث ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به ۳ میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار نفر از تله کابین صفه استفاده کردند. هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه ما در جهت هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» حرکت کردیم، گفت: در مرحله اول استاندارد سازی سازه‌ها انجام شده است، در گام دوم بهینه‌سازی اجرایی شد تا امکانات مردم نصف جهان در مجموعه‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی با بیان اینکه امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند، تصریح کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • گرد و خاک محلی و موقتی در راه آبادان و خرمشهر
  • گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت است
  • پیش بینی خیزش گردوخاک محلی و موقتی در خوزستان/ باران در راه است
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند