Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار با بیان اینکه نیروگاه خورشیدی این دانشگاه با ظرفیت 200 کیلووات در دو فاز اجرا شده است، گفت:‌ «فاز نخست در مدار قرار گرفته و فاز دوم تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.»

علیرضا زینلی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که با توجه به امر مهم پژوهش و تأکید مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار به‌ چه صورت است و چه دستاوردهایی داشته است؟ اظهار کرد: «مهم‌ترین دستاورد پژوهشی دوره مدیریت جدید این واحد دانشگاهی، ایجاد فضای کسب و کار فناورانه و محیطی است که در آن برای تحقق دانشگاه حل‌مسئله، علاوه بر توجه به نیازهای شهرستان از ظرفیت‌های موجود استفاده مناسب شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

انجام تحقیقات و طرح‌های مشترک در گلخانه‌های هیدروپونیک، آزمایشگاه و نیروگاه خورشیدی

وی افزود: «شهرستان انار در حاشیه کویر مرکزی ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نوع خاصی از پسته (اکبری) با چالش تغییرات شدید اقلیمی و کم‌آبی زیاد مواجه است؛ بنابراین محور برنامه‌های پژوهشی و کارآفرینی دانشگاه بر مبنای این دو موضوع ترسیم شده و پروژه‌های گلخانه‌های هیدروپونیک، آزمایشگاه و نیروگاه انرژی خورشیدی واحد انار، زمینه انجام تحقیقات و طرح‌های مشترک را فراهم کرده است.»

مدیر آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار ادامه داد: «نکته مهم در این پروژه‌ها که نخستین واحدهای تولیدی در نوع خود در استان کرمان هستند، در وهله نخست فراهم‌کردن محیط آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای انجام پژوهش و استقرار واحدهای فناور و در مرحله دوم برداشتن گام‌های عملیاتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی و خلق درآمد غیرشهریه‌ای است.»

برگزاری رویداد کارآفرینی در حوزه کشاورزی و گردشگری

زینلی خاطرنشان کرد: «بخش دیگر فعالیت‌های واحد انار، برنامه‌ریزی برای تبدیل مرکز رشد دانشگاه به اکوسیستم کارآفرینی با حمایت اعضای هیئت علمی و دانشجویان است؛ بنابراین با هدف‌گذاری برگزاری یک رویداد کارآفرینی در حوزه کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی در ابتدای سال آینده، پنج رویداد کارآفرینی با عنوان‌های استارت‌آپ، کارگاه آموزشی ایده تا محصول، عصرانه فناوری، چالش فناوری و سمینار انتقال تجربه در حوزه‌های مرتبط با کشاورزی و گردشگری در سال جاری برگزار شده که حاصل آن درخواست استقرار سه واحد فناور جدید در حوزه‌های مدیریت انرژی، گردشگری و گلخانه هیدروپونیک بوده است که در مرحله رشد قرار دارند.»

وی یادآور شد: «همان‌گونه که اشاره شد، مهم‌ترین محصولات و دستاوردهای واحد انار، گلخانه‌های هیدروپونیک با مساحت یک هکتار برای تولید و صادرات گوجه‌فرنگی و سایر محصولات گلخانه‌ای است که فاز نخست گلخانه با مساحت 6 هزار مترمربع در سال 97 اجرا شد و فاز دوم آن با مشارکت واحد کرمان در حال اجراست.»

مدیر آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار بیان کرد: «آزمایشگاه و نیروگاه انرژی خورشیدی واحد انار هم با ظرفیت 200 کیلووات در دو فاز اجرا شده است که فاز نخست از تابستان 97 در مدار شبکه برق قرار گرفته و فاز دوم تا پیش از پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.»

زینلی تصریح کرد:‌ «تأکید می‌کنم که اهمیت این پروژه‌ها علاوه بر فرهنگ‌سازی و کسب درآمد، فراهم‌کردن شرایط پژوهش و استقرار واحدهای فناور است.»

تلاش برای اخذ مجوز مجله علوم انسانی

وی درباره طرح‌ها و برنامه‌های واحد انار در حوزه مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی اظهار کرد:‌ «در حوزه مجلات مهم‌ترین برنامه واحد انار مشارکت با واحدهای استان برای اخذ مجوز مجله علوم انسانی بوده است. درباره طرح‌های برون‌دانشگاهی با عقد تفاهم‌نامه همکاری با صنایع مس، اداره بهزیستی و ستاد پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در مرحله عقد قرارداد هستیم که مهم‌ترین این طرح‌ها شامل امکان‌سنجی نیروگاه خورشیدی، تولید علوفه هیدروپونیک و طرح‌های دانشجویی پیشگیری از مواد مخدر است.»

مدیر آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار گفت: «با وجود محدودیت‌های منابع انسانی و نیاز به بازنگری در چارت تشکیلاتی در حوزه پژوهش واحدهای دانشگاهی، پیش‌بینی می‌شود با اجرای برنامه‌های ترسیم‌شده توسط معاونت‌های پژوهش و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی و مشارکت همکاران، شاهد اتفاق بزرگی در حوزه پژوهش و به‌ویژه کارآفرینی باشیم.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مرکز رشد نیروگاه خورشیدی اکوسیستم کارآفرینی گلخانه های هیدروپونیک نیروگاه انرژی خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۴۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مهندس آرش عباسی،با اشاره به اینکه مراحل ساخت این طرح بزرگ ملی طبق برنامه ریز های انجام شده و بر اساس هدفگذاری های هلدینگ پتروپالایش اصفهان در حال انجام است افزود:  در این واحد و واحد های پایین دستی آن از جمله HPU، LPG Merox ، Prime G  و PRU با وجود گذشت زمانی کوتاه، شاهد پیشرفت های قابل توجهی بوده ایم، بطوری که در بخش مهندسی بیش از ۵۰ درصد، در بخش تامین بیش از ۲۰ درصد و در بخش اجرا نیز بیش از ۳ درصد پیشرفت حاصل شده است.

مدیر پروژه واحد های پالایشی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان گفت: این پروژه با توجه ویژه به تولید محصولات مطابق با  استانداردهای زیست محیطی تعریف شده است و منافع اقتصادی فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

عباسی، میزان ظرفیت خوراک واحد  RFCC را ۹۱/۳۰۰  بشکه در روز عنوان کرد و گفت: این واحد در زمان بهره برداری، روزانه بیش از ۵۰ هزار بشکه بنزین با استاندارد یورو ۵، بوتان، پروپان، پروپیلن و LCO  (گازوئیل) تولید و روانه بازار مصرف خواهد کرد.

مدیر پروژه واحد های پالایشی پتروپالایش سهروردی از تکمیل و بهره برداری این طرح، طبق برنامه ریزی ها، تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد و گفت: تمام تلاش ما این است که با استفاده از توان کارکنان متخصص شرکت پترو پالایش سهروردی صفاهان، پیگیری های مدیریت محترم پتروپالایش سهروردی و حمایت های مدیریت محترم هلدینگ پتروپالایش اصفهان،  واحد RFCC زودتر از موعد به بهره برداری برسد.

گفتنی است فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف آن، تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماندهای نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فرآورده های با ارزش، سبک و اهمیت اقتصادی فراوان است. بدین منظور ته ماند برج تقطیر، ابتدا به واحد RHU جهت کاهش ترکیبات سولفوردار، نیتروژن دار و همچنین فلزات ارسال می گردد. سپس خروجی RHU به واحد RFCC جهت شکست کاتالیستی و تبدیل به محصولات با ارزش وارد می¬گردد.

افزایش ضریب پیچیدگی پالایشگاه، سوددهی بالا، کاهش آلایندگی زیست محیطی، ارزش افزوده بالا، اشتغال زایی و بهبود اقتصاد استان از مزایای ساخت واحد RFCC است. سرمایه این واحد عظیم صنعتی بالغ بر یک میلیارد یورو برآورد گردیده که با اعمال ارزش زمانی پول، ۴ سال پس از بهره برداری در سال ۱۴۰۹، سرمایه آن بازگشت خواهد شد.

شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان از شرکت های تابعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان یک شرکت سبز زیست محیطی است که برای افتخار ایران و ایرانی تلاش می کند تا روزهایی آباد را رقم بزند.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد