Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اجرای «طرح مفتاح الجنه» به منظور دیدار با خانواده‌های تحت حمایت این نهاد، گفت: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد درکنار داشتن نیاز‌های مادی از نظر معنوی نیز نیازمند ملاطفت بوده و به همین منظور «طرح مفتاح الجنه» باهدف فراهم کردن زمینه دلجویی عاطفی از آن‌ها اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او با اشاره به اهمیت مجالست و همنشینی با فقرا و نیازمندان از منظر اسلام، افزود: براساس آموزه‌های دینی و سفارشات ائمه معصومین (ع) در کنار توصیه به همنشینی با صالحان، ابرار، علما، دانشمندان، بزرگان و مومنان بر مصاحبت و مجالست با نیازمندان و فقرا تأکیدات فراوانی صورت گرفته چرا که این عمل نیک و پسندیده موجب الفت، مهربانی و همدلی بیشتر در جامعه اسلامی می‌شود.
صفری با بیان اینکه مصاحبت و همنشینی با فقرا و نیازمندان از ویژگی‌های بارز اولیای الهی بوده و هست، ادامه داد: به منظور بستر سازی برای دیدار، مجالست، مصاحبت و همنشینی مسئولان و خیران با مددجویان تحت حمایت کمیته امداد و در راستای ارتقاء همدلی و ترویج گفتمان مشارکت همگانی در رسیدگی به نیازمندان در جامعه «طرح مفتاح الجنه» در این نهاد برنامه ریزی و در طول سال اجرا می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان هدف از اجرای این طرح را دیدار با خانواده‌های تحت حمایت این نهاد و بررسی مشکلات و نیاز‌های مادی و معنوی آن‌ها در ابعاد مختلف عنوان و تصریح کرد: حضور مسئولان و خیران در منازل مددجویان تحت حمایت این نهاد و بررسی و مشاهده مشکلات و نیاز‌های این خانواده‌ها موجب جریان سازی در جامعه در حوزه سنت حسنه انفاق، احسان و نیکوکاری و اثر گذاری آن در خدمت‌رسانی مؤثر به نیازمندان و زمینه سازی برای کمک به رفع نیاز‌های جامعه هدف این نهاد می‌شود.
او رویکرد‌های مهم دیگر کمیته امداد در اجرای «طرح مفتاح الجنه» را ارتقاء مسئولیت اجتماعی مدیران و آحاد مختلف جامعه در قبال نیازمندان و اطمینان بخشی و اعتماد افزایی به کارکرد‌های اثرگذار این نهاد در حوزه فقر زدایی عنوان کرد و ادامه داد: با همین رویکرد زمینه افزایش مشارکت خیران در سایر برنامه‌های اجرایی این نهاد و رفع مشکلات موجود در خانواده‌های تحت حمایت با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی خیران و دستگاه‌های اجرایی فراهم می‌شود.
صفری با اشاره به گزارشی از اجرای این طرح در استان زنجان در ۹ ماهه امسال، ادامه داد: در قالب «طرح مفتاح الجنه» تا پایان آذر ماه با ۹ هزار و ۶۵۸ خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان با همراهی مسئولان، خیران، حامیان طرح‌های اکرام ایتام ومحسنین دیدار و از آن‌ها تفقد و دلجویی به عمل آمده است.
وی از کمک یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومانی کمیته امداد استان زنجان برای رفع نیاز‌های مددجویان بازدید شده در قالب این طرح خبر داد و افزود: براساس آمار‌های موجود از مجموع کمک‌های انجام شده به مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان در قالب «طرح مفتاح الجنه»، بیش از ۹۸۰ میلیون تومان از طریق خیران و مسئولان زنجانی مساعدت شده است.
انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد مددجویان تحت حمایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد

ایسنا/خراسان جنوبی معلم خیر بیرجندی که سال‌هاست در طرح اکرام ایتام ثابت قدم است حس خوب یتیم نوازی را دلیل ماندگاری ‌اش در این مسیر عنوان کرد.

معلم خیر بیرجندی  به‌اتفاق همسرش حمایت ۱۱ فرزند یتیم تحت حمایت کمیته امداد بیرجند را بر عهده‌دارند، گفت: با این عقیده که خداوند روزی عده‌ای از افراد نیازمند را در روزی ما قرار داده است بسیار علاقه‌مند بودم در امور خیر و کمک به ایتام مشارکت کنم که در همین راستا حدود ۷ سال پیش که به‌اتفاق همسرم در مراسم شب‌های قدر با طرح اکرام ایتام کمیته امداد آشنا شدیم و بعدها با مراجعه به کمیته امداد حمایت یک فرزند یتیم را بر عهده گرفتیم و کم کم در این سال‌ها تعداد فرزندان را افزایش دادیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط‌ عمومی کمیته امداد استان، وی انگیزه خود را از انجام اقدامات خیرخواهانه دستگیری از نیازمندان به‌ویژه ایتام و حل مشکلات آن‌ها بیان کرد و افزود:احسان، نیکوکاری و انفاق در راه خدا از مفاهیم ارزشمندی است که در آیات و روایات بسیار مورد تأکید قرار گرفته است.

به گفته وی، بزرگ کردن فرزند بدون حضور پدر بسیار مشکل است؛ بنابراین تصمیم گرفتم در مسیر کمک به کودکان یتیم قدم برداریم و تا جایی که در توان داریم به آن‌ها کمک خواهیم کرد.

او در صحبت‌هایش به برکات و معجزه‌های دعای یتیم که نصیبشان شده اشاره کرد و افزود: افزایش حقوق‌، پذیرش در مقطع دکتری، بهبود شرایط کاری که قبل از این موضوع قصد ترک کار داشتم و هزاران برکت دیگر از ثمرات دعای یتیمان بوده است.

این معلم خیر حدود ۳۵ ساله بیرجندی، تاکید کرد: هیچ وقت به دنبال مادیات در زندگی نبودم و در این مسیر احساس خوب کمک به یتیمان بود که بیش از هر چیزی من را جذب و ماندگار کرد و در بخش‌های مختلف زندگی وجودشان را احساس کردم.

این معلم نیکوکار که قصد دارد به امید خدا یتیمان بیشتری را تحت حمایت قرار دهد، افزود: خوشبختانه در بین همکاران افراد بسیاری در این طرح شرکت دارند و با توصیه‌هایی که داشتیم در بین اقوام هم تعدادی جذب این کار خیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان