Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب به تشریح سازوکار نهایی این شورا برای بستن لیست تهران پرداخت. ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

مهدی چمران عضو شورای ائتلاف انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با تشریح اقدامات این شورا برای رسیدن به لیست نهایی تهران برای انتخابات آتی مجلس گفت: در روزهای گذشته و پس از انتخاب حدود 200 نفر از کاندیداهای واجد شرایط که در مرحله قبلی به شورای ائتلاف معرفی شده بودند،  جلساتی بدون حضور کاندیداها و همچنین آن عده از اعضای شورای ائتلاف که کاندیدا نیستند، برای ارزیابی رزومه آنها برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از میان این 200 نفر، 85 نفر از اشخاصی که جزو چهره‌های شناخته شده سیاسی از جمله نمایندگان فعلی و سابق مجلس و اشخاصی که سابقه مشاغل دولتی از قبیل وزارت را در کارنامه خود داشتند، کنار گذاشته شدند و  مابقی آنها برای مصاحبه‌ای تخصصی و 4 مرحله‌ای که بر اساس معیارهای علمی و  توسط یکی از اندیشکده‌های معتبر کشور انجام می‌شود، فراخوانده شدند. در نهایت نیز از میان این افراد، کسانی که  واجد بالاتر نمرات شوند، به همراه آن 85 نفر به مجمع عمومی معرفی می‌شوند.

عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب: مجلس اگر اسیر رانت نباشد می تواند دولت را کنترل کندحدادعادل: تشکیل شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در 202 حوزه انتخابیه

چمران همچنین درباره زمان برگزاری مجمع عمومی گفت: با توجه به اینکه برگزاری یک مجمع با حضور 2000 نفر از نظر هماهنگی‌های مکان برگزاری کار دشواری است، به احتمال زیاد این مجمع به شکل همزمان و الکترونیکی برگزار خواهد شد. به همین جهت تا زمان نهایی شدن سازوکارهای رایانه‌ای، نمی‌توان زمان دقیقی برای این برگزاری این مجمع مشخص کرد ولی تلاش ما این است که نهایتاً تا پایان هفته آینده این مجمع برگزار شود. 

این عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب درباره تدابیری که برای مصون ماندن انتخابات الکترونیکی مجمع از هر گونه سو‌ءاستفاده و هک شدن سامانه رای‌گیری در نظر گرفته شده، گفت:  با توجه به اینکه به هر فرد عضو مجمع یک کد منحصر به فرد برای ورود به سامانه رای‌گیری داده می‌شود تا از میان 120 نفر براساس رزومه‌هایی که به تقصیل در سامانه وجود دارد، رای خود را بدهد. همچنین این رای‌گیری  در روز و ساعت معینی و به شکل شکل آنلاین برگزار می‌شود. 

وی همچینن با تشریح روند مصاحبه  4مرحله‌ای، عنوان کرد: این مصاحبه علمی و تخصصی شامل یک مصاحبه مشروح و یک کار مشورتی مانند کمیسیون‌های مجلس است که نامزدها به مدت نیم ساعت در این کار مشورتی شرکت می‌کنند. همچنین در این گزینش تخصصی مصاحبه‌ای چالشی شبیه به مصاحبه‌های رادیو تلویزیونی از نامزدها گرفته می‌شود. همچنین نامزدهای شرکت کننده باید در یک سخنرانی شبیه‌سازی شده به نطق در مجلس یا نمازجمعه  درباره موضوعی خاص اقدام به بیان مطالب خود کنند. 

چمران با بیان اینکه   اعضای شورای ائتلاف در انتخاب افراد فراخوانده شده هیچ نقش محوری نخواهند داشت، خاطرنشان کرد: اعضای شورای ائتلاف  تنها  به عنوان ناظر حضور داشته‌اند و افرادی که مهارت تخصصی در زمینه این آزمون‌ها دارند، کاملا مستقل کار گزینش این نفر را انجام دادند. 

این عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان یادآور شد: پس از مشخص شدن 60 نفری که حائز بالاترین رای در مجمع 2000 نفره شدند،در مرحله نهایی نیز اعضای شورای مرکزی ائتلاف به استثنای کاندیداهایی که در شورا عضویت دارند، به همراه نمایندگان چهره های سرشناس دارای اقبال اجتماعی و همچنین  نظر سنجی عمومی که از این 60 نفر صورت می‌ گیرد، کار انتخاب 30 نفر نهایی لیست تهران شورای ائتلاف را  انجام خواهند داد.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,1412/CT1 واژه های کاربردی مرتبط احزاب اصولگرا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احزاب اصولگرا احزاب اصولگرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود

به گزارش خبرآنلاین اندیشکده«استیمسون» در گزارشی نوشت: جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج(فارس) ۲۸ مارس ۲۰۲۴ چشم‌انداز این شورا را اعلام کرد و این سند  و چشم‌انداز برای اولین بار در طول عمر ۴۳ ساله شورای همکاری به صراحت درمورد امنیت جمعی و همگانی صحبت کرد.

در این گزارش آمده است: چشم‌انداز شورای همکاری خلیج فارس شباهت‌هایی با پیشنهادهای قبلی ایران، روسیه و چین دارد؛ پیشنهادهایی که بر تقویت گفت‌وگو و همکاری در منطقه خلیج(فارس) تاکید دارند. علیرغم اینکه در این چشم انداز به صورت مستقیم گفته نشده است اما همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری با تهران برای تحقق اهداف این چشم‌انداز ضروری و لازم است و اعضای شورای همکاری می‌دانند که هر یک پروژه‌های عظیم که تصور آن را دارند در سایه مواجهه نظامی با ایران قابل تحقق نیستند.

به نقل از ایسنا این اندیشکده با اشاره به نیاز شورای همکاری خلیج فارس به ایران  برای تحقق امنیت منطقه‌ای آورده است: حملات مستقیم اخیر میان ایران و اسرائیل اهمیت مشارکت ایران به صورت سازنده را چند برابر کرد و منزوی کردن ایران مانع هرگونه توسعه و صلح خواهد شد.

در ادامه این گزارش آمده است: اگر ایران و عربستان در سال ۲۰۲۳ صلح نمی‌کردند اوضاع امروز منطقه بسیار بدتر بود، علاوه بر این ارتباطات دیپلماتیک و اقتصادی میان این دو کشور مورد حمایت بازیگران اروپایی و آسیایی به‌ویژه چین قرار گرفت. مانع اصلی گسترش روابط منطقه‌ای همچنان تحریم‌های آمریکا و تلاش‌های این کشور برای عادی سازی روابط میان کشورهای عربی خلیج(فارس) و اسرائیل و منزوی کردن تهران است. درحالی که برخی‌ها در ابتدا از سیاست‌های واشنگتن دفاع کردند اما بازیگران منطقه‌ای امروز دیگر برای آن اهداف تلاش نمی‌کنند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: درحالی که کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا روابط دیپلماتیک با تهران و تمام بازیگران منطقه‌ای دارند، آمریکا همچنان تلاش می‌کند که ائتلاف‌های منطقه‌ای برای مقابله با ایران و مهار آن تشکیل دهند. ابتکار عمل‌هایی مانند ائتلاف راهبردی خاورمیانه، ائتلاف ورشو و تعدادی از رزمایش‌های هوایی و دریایی مشترک به دلیل ماهیت استثنائی آن‌ها و تمرکز بر روی مسائل دشوار امنیتی با مشکلاتی مواجه شدند و منطقه امورز به گفت‌وگو و همکاری بیشتر از مواضع نظامی نیاز دارد. این رویکردهای امنیتی متنوع در اصول منشور سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب، شورای همکاری خلیج(فارس) و اصول قوانین بین‌المللی مشترک است و تمام آن ها بر لزوم احترام به حاکمیت کشورها، استقلال سیاسی، عدم دخالت در امور دیگران و حل اختلافات از طریق راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز تاکید دارند و اکنون آمادگی‌هایی برای اتخاذ گام‌های اساسی در این راستا وجود دارد.

این اندیشکده در ادامه گزارش خود می‌نویسد: یکی از مسائل مهم در چشم‌انداز شورای همکاری خلیج(فارس) برای امنیت منطقه، دعوت به تقویت همکاری بین کشورهای منطقه به روشی که در راستای گفت‌وگو، ارتباط و ایجاد پل‌های ارتباطی باشد. این چشم‌انداز بر لزوم حل چالش‌های آب و امنیت غذایی از طریق تقویت همکاری با شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید دارد، انتظار می‌رود که اجرایی کردن این خط‌مشی فراگیر منجر به کاهش مشکلات امنیتی دشوار مانند چالش امنیت دریایی و تهدیدات نظامی شود. چشم‌انداز شورای همکاری به مثابه یک «گام مهم رو به جلو» است که برخی چالش‌های بزرگ در منطقه را حل می‌کند. شورای همکاری با تمرکز بر همکاری و حل مسالمت‌آمیز درگیری ها و توسعه پایدار، تنها به فکر تقویت امنیت اعضای این شورا و شکوفایی آن‌ها نیست بلکه به دنبال مشارکت در یک نظام بین‌المللی باثبات و پر امنیت است و مشارکت ایران در این گفت‌وگو امری محوری و اساسی برای تضمین موفقیت چشم‌انداز است.

در پایان این گزارش آماده است: روابط دیپلماتیک احتمالی در سال ۲۰۲۴ این چشم‌انداز را قوی‌تر خواهند کرد و ممکن است این امر در چارچوب کنفرانس بغداد سه، نشست سران منطقه در پکن و یا دعوت ایران به نشست سران شورای همکاری باشد. انتخابات پیش روی آمریکا منبع آشفتگی های احتمالی خواهد بود اما آن‌ها نیز تمرکزشان بر روی تقویت روابط دوجانبه و یا چندجانبه در خلیج(فارس) خواهد بود، از سوی دیگر هیچ یکی از بازیگران منطقه ای در خلیج فارس خواهان بازگشت به مرحله قبل از سال ۲۰۲۱ نیستند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901360

دیگر خبرها

  • نشست منتخبان مجلس توسط شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبل شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورا؛ اختلافات طبیعی است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران
  • برنامه‌های خود را در فرصت باقیمانده به سرانجام می‌رسانم
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود