Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@10:29:38 GMT

قاتل خاموش جان 2 نفر را در دشتروم بویراحمد گرفت

تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۰۶۸۶۲

قاتل خاموش جان 2 نفر را در دشتروم بویراحمد گرفت

رئیس مرکز فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: گازگرفتگی جان دو نفر را در منطقه دشتروم بویراحمد گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، محسن جلیل اظهار کرد: گازگرفتگی جان دو نفر را در منطقه دشتروم بویراحمد گرفت.

 رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ساعت ۲۲ و ۲۱ دقیقه دیشب گزارشی مبنی بر گاز گرفتگی با co به مرکز دیسپچ اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیل تصریح کرد: بلافاصله  و در سریع‌ترین زمان ممکن تیم‌های امدادی پایگاه دشتروم به منطقه حادثه اعزام شدند که متأسفانه دو نفر(یک زن و یک مرد ) قبل از رسیدن تیم امدادی جان خود را از دست دادند.

رئیس اورژانس استان گفت: شهروندان در بکارگیری وسایل گرمایشی نهایت ایمنی را لحاظ کنند.

وی افزود: گاز co بو و رنگ نداشته و به عنوان قاتل خاموش عمل می‌کند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان با بیان اینکه بکارگیری وسایل گرمایشی باید بر حسب استاندارد و ایمنی کامل باشد، گفت: طی هفته‌های اخیر چندین مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن به پایگاه‌های اورژانس کهگیلویه وبویراحمد گزارش شده است.

 جلیل افزود: طی روز‌های اخیر دمای هوای استان به شدت کاهش یافته و این مهم توجه به نکات ایمنی پیرامون سیستم‌های گرمایشی را طلب می‌کند.

وی، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن را به دلیل بی بو و بی رنگ بودن، بسیار خطرناک و مرگ آور عنوان و اضافه کرد: علائم مسمومیت شامل سر درد، حالت تهوع، تنگی نفس، ضعف و بی حالی، سرگیجه و از دست دادن هوشیاری است.

جلیل ادامه داد: علت‌های عمده مسمومیت با گاز مونوکسید کربن استفاده از دودکش‌های غیر استاندارد فنری، افقی یا پایین رونده، ارتفاع نامناسب دود کش از پشت بام، استفاده از کلاهک نامناسب، اتصال دو وسیله گاز سوز به یک دودکش اصلی، نصب دودکش در مجاورت فن‌های دمنده و مکنده، استفاده از بخاری بدون دود کش، استفاده از پیک نیک در چادر مسافرتی، اتومبیل و فضای بسته است.

انتهای پیام/82009

 

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز مسمومیت کهگیلویه و بویراحمد گرفتگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • پیش بینی بارندگی در مناطقی از غرب و مرکز کشور
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون
  • مرگ خاموش مرد ۵۲ ساله در مشهد
  • رئیسی: خیزش دانشجویان غربی حامی مظلومین غزه خاموش نخواهد شد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • قاتل فراری در دام پلیس آگاهی گیلانغرب
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار