Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مدیرعامل شرکت ساتکاب با اشاره به راه‌اندازی دفاتر ثابت صادرات خدمات فنی و مهندسی و کالای آب و برق در خارج از کشور، گفت: با تلاش متخصصان داخلی، ایران توانسته است در میان چهار کشور سازنده توربین‌ ژنراتورهای گازی جهان قرار بگیرد.  

محمدولی علاءالدینی با تاکید بر اینکه صنعت آب و برق در گذشته وابستگی زیادی به واردات داشته است، ادامه داد: پس از تشکیل این شرکت در سال 1347 دفاتری در خارج از کشور به منظور واردات تکنولوژی و کالاهای مورد نیاز صنعت آب و برق ایجاد شده بود ولی توانمندی متخصصان داخلی و دستاوردهای این صنعت در طی سالیان اخیر موجب شده است تا ساتکاب ماموریت پیدا کند که دفاتری در خارج از کشور طبق مصوبه مجمع عمومی برای صادرات دانش فنی و تجهیزات تولیدی حوزه آب و برق ایران ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ساتکاب مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق(ساتکاب) تاکید کرد: به تعبیری صنعت آب و برق کشورمان که پیش از این براساس نیازهای خود وارد کننده محصولات بود، امروز توانسته است با تلاش متخصصان داخلی توان صادرات نیز پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخش اعظمی از تجهیزات مورد نیاز شرکت‌های آب و برق توسط متخصصان داخلی تامین می‌شود، ادامه داد: فعالیت صورت گرفته در این زمینه موجب شده است تا کشور ما در عرصه‌های مختلف از جمله تولید توربین ژنراتورهای گازی به خودکفایی رسیده و در میان چهار شرکت سازنده توربین گاز جهان قرار بگیرد.

علاءالدینی با اشاره به توان کامل ایران برای ساخت تمامی بخش‌های نیروگاه‌های گازی و صادرات آن به دیگر کشورها، تاکید کرد: همین توانایی فنی و مهندسی متخصصان صنعت آب و برق ایران موجب شده است تا در کشورهای منطقه شاهد ساخت تاسیسات مورد نیاز این مناطق از جمله نیروگاه‌های برق از سوی شرکت‌های ایرانی باشیم.

مدیرعامل ساتکاب با تاکید بر ماموریت ابلاغی توسعه در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور، گفت: ساتکاب با راه‌اندازی دفاتر ثابت در خارج از کشور در تلاش برای ساماندهی و فعالیت هر چه بیشتر شرکت‌های ایرانی در بازار کشورهای هدف است.

وی با تاکید بر اینکه این دفاتر واسطه‌ای برای کمک به افزایش صدور خدمات فنی و مهندسی و هدایت کالای بخش خصوصی و دولتی به بازار کشورهای هدف است، بیان کرد: حضور ثابت و مستمر در این کشورها برای فروش محصولات ایرانی بسیار مهم است؛ از این رو راه‌اندازی این دفاتر به منظور رصد دائم بازار و شناسایی نیازهای کشورهای هدف نقش مهمی در توسعه صادرات کالا و خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق خواهد داشت.

علاءالدینی با اشاره به اینکه آب و برق در صدر صادرات خدمات فنی و مهندسی کشورمان قرار گرفته است، عنوان کرد: ایران در بسیاری از کالاهای صنعت آب و برق دارای استاندارهای جهانی است و قابلیت رقابت با معروف‌ترین نشان‌های تجاری دنیا را داراست.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران برق جهان صنعت صادرات خدمات فنی و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۰۷۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • اسناد همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک