Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت هیات انجمن‌های ورزشی،امورجوانان ورزش و جوانان و اداره کتابخانه های شهرستان پردیس دورهمی کتابخوانی را، با هدف با هم بودن به بهترین نحو ممکن برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ورامین، در راستای طرح های مصوب فرهنگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی، برنامه دورهمی کتابخوانی به همت هیات انجمن های ورزشی شهرستان پردیس و با همکاری حوزه جوانان اداره ورزش و جوانان و اداره کتابخانه های شهرستان پردیس با حضور برخی از مسئولین و چند تن از علاقمندان ادبیات و کتابخوانی در کتابخانه شهدای گمنام پردیس برگزارشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گفتنی است، برنامه دورهمی کتابخوانی تحت عنوان کمپین همنشینی با کتاب بیش از یک سال است که در شهرستان پردیس برگزار می‌شود، در اجرای جدید این رویداد فرهنگی با نام دورهمی یادگیری ،حلقه صمیمی با حضور افراد از اقشار مختلف است که به موضوع قرایت و معرفی و تجزیه و تحلیل و خلاصه خوانی کتاب‌های مختلف از دریچه جدید با جذابیت های طراحی شده در راستای اشاعه فرهنگ کتابخوانی و ایجاد رغبت عمومی می پردازد.

 

دکتر درخشان دارا معاون فرهنگی و جوانان ورزش و جوانان گفت: در برنامه دورهمی کتابخوانی سعی میگرد که به صورتی برنامه را تعریف کنیم که برای تمامی سنین و اقشار جذاب باشد.

 

وی ادامه داد: در واقع محتوای این برنامه به نوعی صحبت کردن افراد از موضوع کتاب مورد علاقه‌یشان است، گویی یک زندگی، ایده، تفکر، داستان یا بینش به فراخور موضوع کتاب به زبانی ساده نقل می‌شود و در واقع یک جمع بهانه‌ای برای یک دیدار و شروع ارتباط و صحبت‌کردن دارند.

 

معاون فرهنگی و جوانان اداره ورزش و جوانان افزود: با توجه به اینکه مسئولین مرتبط کتابخوانی یکی از نیازهای روز جامعه را کتابخوانی عنوان می‌کنند و افزایش سرانه مطالعه کتاب را از دغدغه‌های مهم می‌دانند، امیدواریم با ادامه برگزاری دورهمی کتابخوانی در فازهای مختلف پردیس،بومهن و سطح روستاها از این اقدام فرهنگی استقبال شود که دورهمی در سطح گسترده‌تری برگزار شود.

 

دارا از تلاشهای و پیگیری های مژگان رحیمی رییس هیات انجمنهای ورزشی جهت اجرای بند۸ مصوبات طرح های فرهنگی،سلطان محمدی رییس نهادکتابخانه های شهرستان و شیرین قلیخانی کتابدار کتابخانه شهدای گمنام به جهت حمایت بی دریغ و تعامل ارزنده به عنوان یکی از متولیان اصلی این برنامه قدردانی کرد و اعلام داشت: پنج شنبه های یادگیری که پنج شنبه آخر هر ماه میباشد برای ادامه این رویداد انتخاب شده است که با توجه به ظرفیت مناسبی که شرکت عمران در فاز۸ ایجاد نموده است برنامه بعدی در مدرسه اجتماع محور خواهد بود.

 

در پایان با هدف انتقال و جریان اطلاعات مطلوب هریک از شرکت کنندگان کتابهایی را به دور بعدی این رویداد هدیه کردند.

 

گفتنی است رییس اداره کتابخانه  ها  پس از ارایه گزارشی از برنامه  های تشویقی در حوزه گسترش کتابخوانی و برپایه  نشست  های  کتابخوانی اظهار کرد:  در راستای  تقویت حوزه  حمایتی  در امر کتاب  مساعدتهای  لازم  را خواهند داشت.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد سردار سلیمانی فهما شهادت سردار سلیمانی طرح ملی فهما سردار سلیمانی سقوط هواپیمای اوکراینی رویداد ملی فهما دورهمی کتاب شهرستان پردیس برنامه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!

احمد شاکری، نویسنده و منتقد ادبی درباره به خدمت گرفتن رسانه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: یکی از وجوه نمایشگاهی و نه فروشگاهی نمایشگاه کتاب می‌تواند ضریب دادن به رسانه یا به خدمت گرفتن رسانه برای کسانی باشد، که در تولید کتاب موثر هستند. سال‌های گذشته تلویزیون، شبکه تلوبیونی کتاب و دیگر رسانه‌ها به صورت فعال در نمایشگاه حضور داشتند. آن‌ها تلاش کردند فضای جامعه در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب رنگ و بوی کتاب و کتاب‌خوانی بگیرد. 

شاکری ادامه داد: لازم است برنامه‌ریزی هنرمندانه صورت بگیرد تا از عموم برای حضور در نمایشگاه دعوت شود. از طرفی، باید کسی که وارد نمایشگاه کتاب می‌شود، نسبت به قبلش متفاوت شده باشد. اینطور نباشد که به پارک رفته است. 

این نویسنده افزود: ممکن است امسال در نمایشگاه کتاب تهران درباره «طوفان الاقصی» یا «وعده صادق» غرفه‌هایی تدارک شود. زمانی این برنامه‌ها می‌تواند از آمار کمی یک‌ طرفه خارج شود، که بتوان ارزیابی دقیق از نحوه برنامه‌ها داشت. مهم این نیست چند برنامه برگزار می‌کنیم، مهم این است برگزاری برنامه‌ها چه کاری می‌تواند انجام دهد. 

وی در پاسخ به این سوال که ما چه تعریفی از نمایشگاه کتاب تهران داریم، گفت: در گذشته یک نگاه اقتصادی و بازار فروش کلان در حوزه کتاب بر نمایشگاه حاکم بود. یعنی مجموعه‌ای از ناشران و غرفه‌داران بیشتر برای فروش کتاب به نمایشگاه مراجعه می‌کردند و فضا رنگ و بوی اقتصادی داشت. هرچه به زمان کنونی نزدیک می‌شویم، چون ابزارهای جدیدی برای خرید و معرفی کتاب به وجود آمده، جنبه اقتصادی بودن نمایشگاه کتاب تضعیف شده است.   

شاکری با بیان اینکه الان به راحتی می‌توان در سایت‌ها و مجاری مختلف کتاب را معرفی کرد، گفت: دولت پایگاه نمایشگاه مجازی کتاب را ایجاد کرده، که در اقصی نقاط کشور انتخاب، خرید و فروش و معرفی کتاب انجام می‌شود. باید نمایشگاه کتاب تهران به سمت بُعد تعاملی حرکت کند و بجای بخش اقتصادی به نفع بخش فرهنگ، تعامل، ارتقای عملکرد ناشران و ... حرکت کند. یعنی ماهیت فرهنگی نمایشگاه کتاب بر ماهیت اقتصادی‌اش غلبه کند.

این نویسنده در پاسخ به این سوال که آیا اعلام روزانه میزان فروش در نمایشگاه کتاب مصداق اقتصادی بودن نمایشگاه است؟ توضیح داد: بله، البته متولیان نمایشگاه کتاب در گزارش‌های خود فقط به میزان فروش اکتفا نمی‌کنند و مولفه‌های مختلفی نظیر میزان فروش، میزان بازدیدکنندگان از نمایشگاه، رونمایی کتاب و ... را در گزارش‌های خود دخیل می‌کنند. 

وی با بیان اینکه ما هنوز به جنس مطلوب تعاملات نرسیدیم، افزود: مثلاً در نمایشگاه کتاب تهران شاهد برگزاری کلاس آموزشی هستیم. در حالی که در هر جا می‌توان این کلاس را برگزار کرد. سوال این است که این جلسات چه تناسبی با زمان و مکان نمایشگاه کتاب دارد. ما جلسه نقد کتاب برگزار می‌کنیم، در حالی که می‌توان همیشه این نوع جلسات را برگزار کرد. ما هنوز نتوانستیم اتصال بین برنامه‌های فرهنگی و نمایشگاه کتاب را برگزار کنیم. برآوردم این است که هنوز این جلسات سنخیتی با نمایشگاه کتاب ندارد. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • امکانات جدید رفت‌وآمد به نمایشگاه کتاب | «مشاور کتاب» در کنار بازدیدکنندگان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • با تاج جلسه فوری برگزار می کنیم/ مسائل فرهنگی باید دغدغه‌ باشد
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود