Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح آبرسانی به ۱۲۶ روستای استان سیستان و بلوچستان با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به صورت نمادین بهره‌برداری رسید. ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی آب منطقه ای سیستان و بلوچستان طرح آبرسانی به 126 روستای استان سیستان و بلوچستان امروز با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو به صورت نمادین در روستای صدیق زهی چابهار به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و رضا اردکانیان وزیر نیرو با حضور در روستای صدیق‌زهی چابهار، عملیات اجرایی آبرسانی به روستاهای منطقه چابهار را افتتاح کرده و به صورت هم‌زمان طرح‌های آبرسانی به روستاهای استان را افتتاح کردند.

دو پروژه آبرسانی روستایی بهره‌برداری و عملیات اجرایی یک پروژه آبرسانی روستایی با اعتبار 328 میلیارد و 400 میلیون تومان نیز آغاز شد.

مجتمع آبرسانی تلنگ، پلان و پیرسهراب برای آبرسانی به 185 روستا در شهرستان‌های چابهار و قصرقند و عملیات آبرسانی به 31 روستا در شهرستان‌های میرجاوه، مهرستان، خاش و سرباز است از جمله پروژه‌هایی است که در سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی این پروژه ها از سال 1395 آغاز شده و برای آن‌ها به ترتیب 166 میلیارد و 300 میلیون تومان و 18 میلیارد و 900 میلیون تومان هزینه شده است.

خسارت سیل به خطوط انتقال آب 3 استان کشور/ اعزام تانکرهای سیار آبرسانیمجتمع‌های آبرسانی روستایی استان بوشهر با 40 میلیارد تومان تکمیل می‌شودطرح آبرسانی اندیمشک با عنوان طرح امام رضا(ع) به بهره‌برداری رسید

پروژه مجتمع آبرسانی تلنگ، پلان و پیرسهراب شامل 603 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، مخازن ذخیره آب، ایستگاه پمپاژ و پکیج تصفیه آب به ظرفیت 201 در ثانیه است که برای تامین آب شرب و بهداشتی 185 روستا با جمعیت 54 هزار و 297 نفر به بهره برداری رسیده است.

پروژه آبرسانی به 31 روستا شامل اجرای 109.4 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، دو حلقه چاه، یک باب مخزن 500 متر مکعبی و هفت باب مخزن هزار و 400 متر مکعبی است که آب شرب و بهداشتی جمعیت پنج هزار و 916 نفری این روستاها را تامین می‌کند.

عملیات اجرایی پروژه آبرسانی به 126 روستا برای تامین آب شرب و بهداشتی 36 هزار و 518 نفر از روستائیان  شهرستان‌های چابهار، خاش، سراوان، قصرقند، نیک‌شهر، سوران و سیستان با اعتبار 143 میلیارد و 200 میلیون تومان آغاز شد که این پروژه بر اساس پیش بینی‌ها در سال 1402 به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/394/ز

R7843/P/S6,65/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • اجرای طرح آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود