Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت از خرید ۲۰ هزار تن از محصولات باغداران و کشاورزان گیلانی توسط یکی از شرکت های مشارکتی این بنیاد خبر داد و گفت: مدل اشتغالزایی بنگاه‌محور یکی از روش‌های بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است.

هادی جوهری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حمایت بنیاد برکت از باغداران و کشاورزان گیلانی، اظهار کرد: شرکت کشت و گلدشت افشره به عنوان یکی از شرکت‌های مشارکتی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، سالانه ۱۵ هزار تن مرکبات از باغداران و پنج هزار تن گوجه فرنگی از کشاورزان استان گیلان خریداری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فعالیت‌های این شرکت مشارکتی بنیاد برکت همچنین باعث ایجاد ۱۰۰ شغل مستقیم و ۴۰۰ فرصت شغلی فصلی در شهرستان رودسر در استان گیلان شده است. تولیدات شرکت مذکور شامل کنسانتره پرتقال، پرک پرتقال و نارنگی و رب گوجه فرنگی است که در تولید آب میوه مورد استفاده قرار می گیرد.

معان مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، با بیان اینکه بنیاد برکت از سال ۱۳۹۶ اقدام به مشارکت و سرمایه‌گذاری ۲۶۷ میلیارد ریالی در شرکت کشت و گلدشت افشره به عنوان یک واحد صنعتی فعال در شهرستان رودسر کرده است، افزود: فعالیت‌های این شرکت امکان ایجاد ۴۹۵ شغل مستقیم و غیرمستقیم را برای اهالی این شهرستان فراهم آورده است.

جوهری، مدل اشتغالزایی بنگاه‌محور را یکی از روش‌های بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم دانست و گفت: در این مدل، اشتغالزایی و محرومیت‌زدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی دنبال می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام به هیچ عنوان تصدی‌گری را دنبال نمی کند، یادآور شد: مدیریت اجرای مدل اشتغالزایی بنگاه‌محور مانند سایر مدل‌های اشتغالزایی، با خود مردم و فعالان اقتصادی است و به همین دلیل، بنیاد برکت از مجموع ۳۴۵ شرکتی که با آنها مشارکت داشته، از ۲۳۵ شرکت خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

معاون مشارکت های اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان امام از طریق بنیاد برکت ۱۱۷۳ طرح شامل ۴۶ طرح توانمندسازی اقتصادی و ۱۱۲۷ پروژه عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، حوزه سلامت و سایر خدمات را با حجم سرمایه‌گذاری ۱۵۰۴ میلیارد ریالی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته استان گیلان به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بنیاد برکت باغداران كشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۴۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا