Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مشاوره خانواده و آسیب‌های اجتماعی با بیان این‌که اکنون عشق بازی‌های کلامی در خانواده‌ها، لوس بازی تلقی می‌شود، گفت: متاسفانه برخی از خانواده‌ها اهمیتی به مهارت ارتباط کلامی نمی‌دهند، واکنش منفی و اهمال کاری یکی از عواملی است که خشم فرو خورده را در خانواده‌ها ایجاد می‌کند.

رضا بازرگان در همایش پویایی و نشاط اجتماعی در تبریز، با بیان این‌که خشم و خشونت همسایه ی شوم و دیوار به دیوارهم هستند، گفت: برخی از متخصصان معتقدند که خشم فرو خورده تبدیل به خشونت می‌شود و برخی نیز بر این باورند که خشم ربطی به خشونت ندارد بلکه خشونت ماحصل دیده نشدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که سه نوع خشم در خانواده وجود دارد، گفت: سکوت کردن اولین و بدترین نوع خشونت است، زمانی که فردی برای عضوی از خانواده‌ی خود ماجرایی را تعریف می کند ولی طرف مقابل در برابر بروز احساسات آن فرد سکوت اختیار می‌کند، نوعی خشونت ایجاد می‌شود.

 مشاوره خانواده و آسیب‌های اجتماعی ادامه داد: متاسفانه مهارت‌های زندگی و انسانی در کشور نهادینه نشده است،ما سواد زندگی نداریم وآن بی سوادی سفید تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای پیشرفته‌ی جهان در دانشگاه‌های خود مدیریت هیجان را تدریس می‌کنند و به طور جدی در آموزش آن گام برداشته‌اند.

وی با اشاره به میانگین 15 دقیقه‌ای گفت‌وگو در بین خانواده‌های ایرانی، اظهار کرد: متاسفانه امروزه مهارت نقد پذیری در خانواده‌ها وجود ندارد، ما باید بتوانیم مهارت همدلی را ترویج دهیم.

بازرگان با بیان این‌که نشاط اجتماعی تولید شرف و شعف می‌کند، گفت: دانشجوی ما می خواهد نشاط اجتماعی داشته باشد اگر حرفی در سر کلاس حرف می زند، استاد  سرکوبش نکند و شرف او را زیر سوال نبرد، اگر می خواهیم افراد در ادارات شرف داشته باشند، باید شرف آن ها را در نظر بگیریم.

وی متذکر شد: کشوری که فرصتی برای افراد با استعداد ندارد، نباید انتظار نشاط از آن داشت، مشکل بزرگ ما با جوانان امروزی این است که با آن‌ها با زبان دیروز حرف میزنیم، قطعا جوان حرف ما را نمی پذیرد.

 مشاوره خانواده و آسیب‌های اجتماعی با تاکید بر نهادینه کردن فرهنگ گفت‌وگو در جامعه برای کاهش خشونت، گفت: در شهرهایی که گفت‌وگو کم است قطعا خشونت در آن‌ها زیاد خواهد بود.

همایش پویایی و نشاط اجتماعی در تبریز، با محوریت بررسی راهکارهای بروز و ظهور خشونت در حریم خانواده و اجتماع با همکاری اداره کل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی،کلیه دستگاه‌های اجرایی استان و موسسه آرامش گستر باغ زندگی روز سه شنبه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عبدی شامگاه سه‌شنبه در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار در اراک، اظهار کرد: معلمان همواره در تمام عرصه‌ها به علم آموزی و پرورش نسل آتی جامعه می‌پردازند و این مهم جوهره معلمی است که همواره در جامعه جاری و ساری است.

وی از معلمان، اساتید و جامعه فرهنگی استان به‌عنوان الگوهای اخلاقی، ادبی، فرهنگی و اجتماعی یاد کرد و گفت: انتظار است آثار وجودی رفتار و تعالیم معلمان به‌گونه‌ای باشد که انسان‌هایی پاک، درستکار، امانت‌دار، معتقد و با صداقت را برای آینده پرورش دهند.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور تاکید کرد: پویایی، خلاقیت و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح معلمان است که باید مورد توجه ویژه فرهنگیان قرار گیرد.

عبدی تاکید کرد: نیروی انسانی تربیت شده به دست معلمان، علاوه بر تداوم و استمرار انقلاب اسلامی، حفظ دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را توسط این دانش‌آموزان رقم می‌زند.

وی گفت: امید است تلاش گران عرصه تعلیم و تربیت کشور بتوانند در تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کنند.

معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به نقش مهم معلمی گفت: در مساله سوادآموزی باید تکلیف محوری عمل کرد و این یعنی همه آحاد جامعه باید برای سوادآموزی تلاش کنند چراکه سوادآموزی دیگر تنها آموزش خواندن و نوشتن نیست.

معاون وزیر آموزش و پرورش، شغل معلمی را یک مسیر انسان سازی عنوان کرد و گفت: امید است دانش معلمان همواره به روز باشد و این قشر زحمتکش هوشمندانه تصمیم گیری کنند و با بصیرت عمل کنند.


جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه تجلی یابد

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در نخستین جشنواره گرامیداشت معلم ماندگار استان مرکزی، بیان کرد: درخت انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا روز به روز تنومندتر می‌شود و امید است بتوانیم قدردان این خون‌های پاک باشیم.

حسین مولوی افزود: چنانچه این جمله کلیدی "ما همه زیر بار منت معلمان هستیم" در جامعه توسعه و تجلی یابد، هیچ مدیری پشت میز نمی‌نشیند و همواره آماده خدمت است.

وی افزود: طرح تجلیل از معلمان ماندگار اقدام ویژه ای است که از بهمن ماه پارسال در استان کلید خورد و ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از طریق لینک، معلمان ماندگار خود را معرفی کردند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به تشکیل دبیرخانه دائمی در این استان گفت: معلمان ماندگار هر ساله با معرفی به این دبیرخانه معرفی و تجلیل خواهند شد.

مولوی برگزاری نخستین جشنواره عکس صمصامی و استقبال خوب استان‌ها اشاره کرد و گفت: ۹۴۶ نفر در دو بخش فرهنگی و دانش آموزی از ۲۴ استان کشور در این جشنواره با موضوع معنویت و شادی شرکت کردند.
در این مراسم از معلمان ماندگار، معلمان نمونه در عرصه‌های مختلف قرآنی، ورزشی و علمی تقدیر و تشکر شد، همچنین از برگزیدگان نخستین جشنواره ملی عکس صمصامی نیز با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد

کد خبر 6099902

دیگر خبرها

  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • ریشه‌یابی خشونت‌های فیزیکی و کلامی/ جریمه بدون آموزش تاثیری ندارد
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان