Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، علی اژدرکش در نشست خبری دومین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی برندهای برتر کفش، کیف، کالای ورزشی و مواد اولیه، گفت: با توجه به اینکه نوع محصولات قابل استفاده در دو نیمه سال و  نیاز مردم برای این لوازم در فصول مختلف سال متفاوت است، دومین دوره این نمایشگاه در سال ۹۸ برای تأمین نیاز مصرف‌کنندگان درنظر گرفته شده است؛ چراکه معرفی محصولات یک‌بار در سال به هیچ وجه قابل پوشش نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اتحادیه کفش ماشینی با بیان اینکه کشور چین در این حوزه طی سال گذشته، ۸۵ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور خود داشته است، اظهار کرد: با توجه به مزایای رقابتی که در این حوزه برای ایران وجود دارد و خودکفایی بیش از ۸۰ درصدی مواد اولیه، ایران می‌تواند ارزآوری خوبی از این صنف داشته باشد. ضمن اینکه این صنعت تحریم پذیر نیست، امکان صادرات، درآمدزایی و ارزآوری این حوزه بسیار بالا خواهد بود و از نظر اشتغال نیز می‌تواند کمک بزرگی به رشد اشتغال کشور داشته باشد. برهمین اساس به ازای هزینه‌ای که هر یک شغلی که به طور مثال در خودروسازی استفاده می‌شود؛ می‌توان ۱۰ شغل در این صنف ایجاد کرد.

وی  با یادآوری اینکه از سال گذشته، واردات ١۴٠٠ قلم کالا به کشور ممنوع شد و تمام کالاهایی که در صنف ما تولید می‌شدند، جزو این لیست بودند، گفت: این ممنوعیت سبب شد که ظرف یک سال و نیم، به میزان ۱۵ سال کار کرده و بتوانیم در داخل در سطوح بالا، نیاز متنوع مشتریان داخلی را تامین کنیم. وجود برندهای مختلف داخلی در مراکز تجاری با کیفیت بالا و کاهش حضور برندهای خارجی در این بخش نشان دهنده همین موضوع است.

اژدرکش تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های درست، عمل به برنامه‌ها و ادامه‌دار بودن نمایشگاه‌ها برای معرفی برندهای برتر داخلی به عنوان نوک پیکان پیشرفت ما، مسیر هموارتر خواهد شد و با همکاری مسئولان، به صورت صحیح و استوار طی کردن پله‌های موفقیت، ایران می‌تواند در عرض پنج سال آینده رقم صادرات خود را به ۴ میلیارد دلار برساند. به طور مثال با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار آن می‌توانیم، کل نیاز بیمه کشور برای تامین دارو را برطرف کنیم.   

رییس ستاد برگزاری دومین نمایشگاه کفش ماشینی ادامه ادامه داد: هدف ما این است که ایران را به عنوان هاب (مرجع) منطقه در این صنف تبدیل کنیم. در حال حاضر صادرات کیف و کفش و محصولات ورزشی و مواد اولیه به کشورهای عراق، افغانستان، آسیای میانه و کمی هم به کشورهای حاشیه خلیج فارس انجام می‌شود که این رقم مجموعاً حدود ۲۵۰ میلیون دلار است البته با توجه به ظرفیت این بخش، این رقم  بسیار پایین است و جا دارد که بیش از این‌ها صادرات انجام شود.

رئیس اتحادیه کفش ماشینی اظهار کرد: در حوزه مواد اولیه به خودکفایی رسیده‌ایم ولی برای برخی از مواد واسط نیاز به واردات برخی مواد شیمیایی داریم. ظرفیت تولید کفش در کشور طی سال گذشته، ۳۵۰ میلیون جفت بوده است که امیدواریم با حمایت مردم و دولت و مسئولان و همچنین همت بیشتر تولیدکنندگان صادرات بیشتر شود.  

دومین نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کیف، کفش، محصولات ورزشی و مواد اولیه از ۲۵ الی ۲۸ دی ماه در محل ایران مال برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: كفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید

صادرات محصولات کشاورزی ایران در پایان سال گذشته به ۶.۲ میلیارد دلار رسید که عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول واردات از ایران و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته افزایش ۸.۳ درصدی در وزن و رشد ۱۹.۴ درصدی در ارزش داشت‌، این در حالی است که واردات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب ۱.۱ و ۵.۶ درصد کاهش یافته است.

تراز وزنی تجارت بخش کشاورزی نیز ۵.۳ درصد بهتر شده و تراز تجاری ارزشی از منفی ۱۳.۲ میلیارد دلار به منفی ۱۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. تراز تجاری وزنی در دوره مذکور از منفی ۱۷.۴ میلیون تن به منفی ۱۶.۵ میلیون تن رسیده است.

موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی در گزارش خود اعلام کرده است که به طور میانگین ارزش هر کیلوگرم کالای صادراتی بخش کشاورزی با رشد ۱۰.۳ درصدی از ۶۷ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۴ سنت در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است، در حالی که ارزش هر کیلوگرم کالای وارداتی بخش کشاورزی با کاهش ۴.۵ درصدی از ۷۳ سنت در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ سنت در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

هندوانه، سیب، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی، سیر و پیاز ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ وزنی، و پسته، سیب، خرما، گوجه‌فرنگی و شیرخشک ۵ قلم عمده صادراتی ایران از لحاظ ارزشی در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

همچنین ذرت دامی، دانه سویا، گندم، جو و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی از لحاظ وزنی و ذرت دامی، دانه سویا، روغن نباتی، برنج و کنجاله سویا ۵ قلم عمده وارداتی به لحاظ ارزشی در این دوره هستند. نکته قابل توجه این گزارش، کاهش واردات وزنی و ارزشی گندم به میزان ۴۳.۳ و ۵۰.۲ درصد، برنج ۳۷.۲ و ۳۸.۲ درصد و شکر به میزان ۴۲.۶ و ۳۰.۳ درصد بوده است که حکایت از کاهش وابستگی به این اقلام اساسی است.

در این گزارش تاکید شده است که در سال ۱۴۰۲ عراق با سهم ۳۸.۶ درصدی، نخستین مقصد صادراتی کالاهای کشاورزی ایران بوده و امارات با سهم ۱۴.۵ درصدی در رتبه دوم و ۸ کشور باقیمانده هر کدام با سهم‌های کمتر از ۱۰ درصد در رتبه‌های بعدی ۱۰ کشور اول قرار داشتند. به عبارت دیگر از نظر مقداری بیش از ۸۸ درصد صادرات کالاهای کشاورزی به کشورهای عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، ترکیه، هند، ترکمنستان، عمان و آذربایجان انجام شده و سهم سایر کشورها تنها ۱۱.۹ درصد بوده است.

بر اساس این آمار، از نظر ارزشی نیز عراق با سهم ۳۱.۵ درصدی در رتبه اول و امارات و روسیه با سهم ۱۱.۹ و ۸.۳ درصدی در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

همچنین کشورهای پاکستان، افغانستان، هند، چین، ترکیه، ترکمنستان و آذربایجان در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند و در مجموع بیش از ۸۳ درصد کالاهای صادراتی ایران از نظر ارزشی به مقصد این ۱۰ کشور بوده است.

در سال ۱۴۰۲، از لحاظ وزنی امارات متحده عربی ۳۶.۷ درصد، ترکیه ۱۴.۳ درصد، روسیه ۱۱.۶ درصد، انگلستان ۷.۸ درصد و هلند ۵.۴ درصد در واردات بخش کشاورزی ایران سهم داشته‌اند.

همچنین از لحاظ ارزشی امارات ۳۲.۹ درصد واردات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است، پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۴.۸ درصد، هند ۷.۴ درصد، روسیه ۷ درصد و انگلستان با ۵.۷ درصد سهم از واردات کشاورزی ایران در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند.

کد خبر 749641

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • سمنان|وقتی تحریم‌ باعث کاهش هزینه مواد اولیه یک شرکت می‌شود
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال