Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه‌ها خبرگزاری تقریب به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه، در پی بارندگی‌های شدید چند روز گذشته که منجر به وقوع سیل در استان‌ سیستان و بلوچستان و بروز خساراتی در این مناطق شد، سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف روز سه‌شنبه اظهار داشت: از ساعات ابتدایی وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان،  واحدها و یگان‌های سپاه مستقر در منطقه اعم از یگان‌های قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)، نیروی دریایی سپاه و بسیجیان بومی و گروه‌های جهادی، همه تلاش و همت خود را برای امدادرسانی و کاهش مشکلات و آلام هموطنان عزیز و محجوب این خطه ایران اسلامی بکار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه پایوران و بسیجیان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پس از وقوع سیل با حضور در منطقه، اقدامات امدادرسانی و نجات را به سرعت آغاز کردند، افزود: این اقدام مهم با بکارگیری ۳ فروند بالگرد ترابری، ۳۵ دستگاه ماشین آلات سنگین مهندسی و ترابری و بیش از ۶۰۰ نفر از رزمندگان این قرارگاه در ساعات اولیه وقوع سیل انجام پذیرفت که منجر به نجات جان بسیاری از هموطنان گرفتار مانده در سیل شد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین از بکارگیری ماشین‌آلات و تجهیزات مهندسی به منظور بازگشایی راه‌های ارتباطی و تخلیه مردم و نجات گرفتار ماندگان در سیل خبر داد و تصریح کرد: همچنین تاکنون بیش از  ۱۰ هزار بسته غذایی، ۵۰  هزار قوطی کنسرو و آب معدنی و ۵ هزار تخته پتو بین سیل‌زدگان توزیع شده است و در ادامه روند امدادرسانی ۱۰۰۰ سری لوازم ضروری خانگی در حال توزیع می‌باشد.

شریف در ادامه عنوان کرد: قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با راه‌اندازی ۴ مرکز پخت غذا در شهرستان‌های چابهار و کنارک، پخت غذای گرم را از روز شنبه آغاز کرده که در هر وعده ۵ هزار پرس غذا بین سیل‌زدگان جا بجا شده و مستقر در مکان‌های امن و نیز در روستاها و نقاط صعب‌العبور از طریق بالگرد توزیع می‌شود و تاکنون  ۲۰۰ روستای سیل زده را تحت پوشش خدمات‌رسانی قرار داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: نیروی دریایی سپاه نیز با اعزام بالگردهای Mi-۱۷ و ارسال تجهیزات و نیروهای امدادی به مناطق سیل‌زده، نسبت به امدادرسانی به این مناطق اقدام کرد.

این در حالی است که سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه نیز صبح امروز به منظور مدیریت روند امدادرسانی به سیل‌زدگان و تسریع در گسیل امکانات سپاه برای یاری رساندن به آنان، به  استان سیستان و بلوچستان عزیمت کرد.

بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است. شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.

در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.

امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر است و با وجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری مورد نیاز مردم منطقه است.

 
 انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۵۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه توانایی خوبی میان دانش آموزان و دانشجویان نخبه وجود دارد، گفت: تفکر، استعداد و خلاقیت جوانان و نوجوانان می‌تواند موجب تحول مثبت در جامعه شود که به همین دلیل باید از این توانایی‌ها در امر توسعه شهری و روستایی بهره گرفت.

محمد کرمی امروز، دوشنبه ۱۰ اردیبهشت در نشست بزرگداشت روز ملی شوراها اظهار کرد: خوشبختانه سیستان و بلوچستان به سرعت در حال توسعه و پیشرفت است اما لازمه توسعه؛ مشارکت همه مردم است.

وی افزود: با توجه به اهمیت اقتصاد دیجیتال و استفاده از علم و فناوری در حوزه اقتصادی، تاکنون پنج هزار نفر در این زمینه آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: خوشبختانه توانایی خوبی در بین دانش آموزان و دانشجویان وجود دارد که می‌توان از این توانایی‌ها در امر توسعه شهری بهره گرفت.

وی تصریح کرد: کارها باید با نیت کسب رضایت الهی انجام شود چرا که این رضایت الهی، رضایت مردم را نیز به دنبال دارد و در نهایت اوست که شاهد و ناظر بر همه اعمال ماست.

کرمی اذعان کرد: امروز برای رسیدن استان به شاخص های توسعه کشوری، بیش از هر زمانی نیازمند وحدت و همبستگی هستیم چرا که اختلاف و دودستگی، برکت را از کارها می‌گیرد و موجب می‌شود ظرفیت‌های ما صرف رفع اختلافات شود.

وی خاطرنشان کرد: نواقص و مشکلاتی در همه شهرهای استان وجود دارد که ضرورت دارد به کیفیت انجام امور محوله در شهرها توجه ویژه شود و همواره استفاده از ایده‌ها و روش‌های نوین برای بهبود وضعیت شهرها در دستور کار شهرداری‌ها قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر