Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت خطاب به رئیس قوّه قضائیه نوشت: به دادستانی کل کشور مأموریت دهید تا نمایندگان رد صلاحیت شده در هر سطح و در هر لباس و جناح پیگرد قضایی شوند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، احمد توکلی رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامه‌ای به آیت الله سیّد ابراهیم رئیسی خواستار پیگرد قضایی نمایندگانی شد که توسط شورای نگهبان به دلایل انحراف مالی و سوء استفاده از جایگاه رد صلاحیت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین طی نامه دیگری از شورای نگهبان به منظور اهتمام و جدیت در بررسی اسناد و مدارک تخلفات مالی برخی از نمایندگان و رد صلاحیت آنان حمایت و قدردانی کرد.

متن نامه‌ها بدین شرح است:

برادر ارجمند حضرت آیت‌الله رئیسی

رئیس محترم قوه قضاییه

سلام علیکم

چنانچه مستحضرید نزدیک به ۹۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلایل مختلف که مهم‌ترین آن‌ها انحرافات مالی و سوءاستفاده از جایگاه نمایندگی است رد صلاحیت شده‌اند.

کوتاه کردن دست خائنان از بیت‌المال و جلوگیری از ورود آن‌ها به خانه ملت اقدام قابل تقدیر و امیدبخش شورای محترم نگهبان است؛ اما این خیانت‌ها به هیچ وجه نباید فراموش شود و دیگر نباید اجازه داد نمایندگان رد صلاحیت شده بعد از دوره نمایندگی به حال خود رها شوند یا در مسئولیت‌های دیگری به بیت‌المال نزدیک گردند.

نظر به مسئولیت و رویکرد عدالت‌طلبانه جدید قوه قضائیه دیده‌بان شفافیت و عدالت درخواست می‌کند به دادستانی کل کشور مأموریت دهید تا نمایندگان رد صلاحیت شده در هر سطح و در هر لباس و جناح پیگرد قضایی شوند.

دیده‌بان شفافیت و عدالت آمادگی دارد مدارک لازم را برای نمایندگانی که به دلایل اقتصادی رد صلاحیت شده و چند نماینده دیگر که هنوز رد صلاحیت نشده‌اند در اختیار دادستانی محترم قرار دهد.

با احترام

احمد توکلی.

اعضای محترم شورای نگهبان قانون اساسی

سلام علیکم

بدین‌وسیله از اهتمام و جدیت شما در بررسی اسناد و مدارک تخلفات مالی برخی از نمایندگان خیانت‌کار به بیت‌المال قدردانی و از رد صلاحیت این دسته از نمایندگان مجلس شورای اسلامی قویاً حمایت می‌کنیم.

پایداری شما بر موضوع‌ها و جلوگیری از ورود همه نمایندگان آلوده‌شده و ایستادگی پرصلابت در برابر فشار‌های منتقدین، خواست عمومی و مورد تائید مردم فداکار و نجیب ایران است.

همین‌جا به رئیس محترم مجلس و صاحب‌منصبان دیگری که تلاش دارند با فشار بر شورای محترم نگهبان برخی از مفسدان بی‌صلاحیت تائید شوند هشدار می‌دهیم که مبادا مصداق حدیث رسول اعظم صلی‌الله علیه و آله و سلم شوند که فرمودند: بدترین مردمان کسی است که آخرت خویش را به دنیای خود بفروشد و بدتر از او کسی است که آخرتش را به دنیای دیگران می‌فروشد.

با احترام

احمد توکلی

شایان ذکر است که در تاریخ ۲۱/۱۰/۱۳۹۸ احمد توکلی با ارسال نامه‌ای به شورای نگهبان خواستار دقت بیشتر در بررسی صلاحیت نامزد‌های داوطلب نمایندگی مجلس به منظور عدم ورود مجرمان یقه سفید به این نهاد قانوگذاری شد.

در این نامه وی با بیان اینکه یقه‌سفید‌ها صاحب نفوذ و به ظاهر محترم هستند به تعریف این قشر از مفسدان اشاره نمود: آن‌ها آموخته‌اند که چگونه از موقعیت خویش در حاکمیت یا عرصه کسب‌وکار برای انباشت ثروت استفاده کرده و توانایی آن را دارند تا خود یا شرکایشان را در سمت‌های نزدیک به ثروت بنشانند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه جرم یقه‌سفیدان "غارت بدون خشونت" و سرقت اموال مردم از خانه هایشان بدون ورود به خانه است به بیان برخی از مفاسد این قشر پرداخت و ادامه داد: تقلب در عملیات بانکی و تشکیل شرکت‌های صوری و کاغدی، در اعلان ورشکستگی ساختگی، جعل اسناد، پولشویی، تقلب در بیمه سلامت، بیمه‌های تجاری، اسناد حسابداری شرکت‌ها، بازار سهام، معاملات داخلی شرکت‌ها و جنایات پیچیده مالی دیگر از جمله جرائمی است که مجرمان یقه سفید مرتکب می‌شوند.

توکلی در ادامه نفوذ یقه سفیدان، از جمله نفوذ نمایندگان فاسد، در دولت و مجلس را مصداق خیانت شمرد و اذعان داشت: نمایندگانی که در معاونت‌های سازمان‌های دولتی و یا ریاست کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی، بستگان و دوستان خویش را در مصادر مهم می‌گمارند و با تأمین بخشی از بودجه مورد نیاز دستگاه‌های خاص نفوذ را می‌خرند قطعاً در توزیع "ثروت و قدرت، خائن در امانت هستند

وی ادامه داد: شاید ظاهر کار این مجرمان چندان مهم به نظر نرسد و نوعی کارراه‌اندازی تلقی گردد، اما آنان همانند دیگر مجرمان قدرت و ثروت متعلق به مردم را برای خود و خویشان و همگنان خود تضمین می‌کنند.

رئیس هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت با اشاره به احراز صلاحیت نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خطر فساد پیچیده و رو به رشد در مجلس از هر بلیه دیگری بیشتر بوده و شورای محترم نگهبان می‌بایست نهایت دقت را در صلاحیت اینکونه افراد داشته باشد.

توکلی اظهار داشت: چرا باید شورای نگهبان نسبت به خطر بزرگ و کشنده فساد و تمایلات زرپرستانه و رانت‌خواری برخی از داوطلبان در قیاس با کج‌اندیشی برخی دیگر از آن‌ها حساسیت کمتری داشته باشد؛ آنچه سرمایه اجتماعی را مانند خوره می‌خورد و مردم را از حاکمیت دور می‌سازد و جمهوری اسلامی را در خطر سقوط قرار می‌دهد همین فساد مجرمان یقه‌سفید است. این ویژگی آنقدر مخرب است که حتی می‌تواند چهره ولایت فقیه را نیز مخدوش نماید. در حالیکه جهت گیری‌های نادرست و بی منطق سیاسی داوطلبان نمایندگی یک چندم آثار تخریبی آنرا ندارد.

وی ادامه داد: خودتان را جای کسانی بگذارید که عمری را با شهرت مذهبی بودن و با سلامت و قناعت زیستند، مدیر بودند، ولی دست در جیب ملت نکردند، در دفاع مقدس نیز کم نگذاشتند و علیرغم اعتقاد به ولایت فقیه بعضاً از سر کج فهمی به رهبری نیز انتقاد کردند. حال عدم احراز صلاحیت اینگونه افراد ممکن است آن‌ها را به عناصری معاند تبدیل نماید که به صورت بالقوه می‌تواند خطری برای نظام باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: برای تشخیص اعتقادات داوطلبان که امری درونی است و با وجود اهمیت بسیار، قابل رؤیت نیست، با سماحت بیشتر قاعده احراز را بکار بگیرید و آنجا که بحث از التزام به پاک دستی است، سخت‌گیرانه عمل نمایید.

وی با اشاره به اینکه عده‌ای مترصدند تا مشارکت در انتخابات کم باشد و بهانه‌ای کنند که اعتراض به حق مردم را به آشوب بدل کنند، نوشت: دو سال پیش به سران قوا نوشتم اگر به داد اقتصاد کشور و معیشت مستضعفان نرسید و همچنان عدالت را نادیده بگیرید، منتظر طغیان خشم تهیدستان باشید. البته باید خدا را از صمیم جان سپاس گفت که معجزه وحدت و همدلی ملی حاصل از شهادت سردار پاک‌باخته حاج قاسم سلیمانی در ایران و منطقه بر مشارکت انتخاباتی اثر مثبت خواد گذاشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احمد توکلی انتخابات مجلس یازدهم رد صلاحیت نظارت استصوابی پیگرد قضایی تخلفات مالی فساد مالی فساد سیاسی برخورد قضایی شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۸۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر این نکته که شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتما به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند گفت: من می‌توانم به ضرس قاطع بگویم در شرایط حاضر، شورای نگهبان نمی‌تواند جلسه مهمی در بررسی لوایح و طرح‌ها داشته باشد مگر اینکه حتماً کار پژوهشکده آنجا ارائه شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان با حضور در پژوهشکده شورای نگهبان، از آخرین دستاورد‌های پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد و ضمن تشکر از دکتر کدخدایی، رییس پژوهشکده شورای نگهبان و مدیران و کارکنان این پژوهشکده بابت تلاش‌های صورت گرفته در زمینه‌های مختلف، افزود: امیدوارم خداوند متعال، زحمات شما را به خوبی بپذیرد، رشد دهد و هم ذخیره برای دنیای خودتان و آخرت خودتان و هم ذخیره برای جمهوری اسلامی باشد.

این عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه قانونگذاری، اساس حرکت یک ملت و کشور است، گفت: قانون‌گذاری معمولا نیاز به پایش دارد. قانون اساسی هم که انصافاً راهنمای بزرگی است برای اینکه نظام یک کشور منحرف نشود، پیش‌بینی کرده است که شورای نگهبان با معیار‌های شرع و قانون اساسی که معیار‌هایی جامع هستند قوانین را بررسی کند و شورای نگهبان نیز از روز‌های ابتدای تاسیس کار خودش را بر بنیانی قوی و متین بنانهاده است و فقها و حقوقدانان ادوار مختلف این شورا بنای مستحکم و روش دقیقی را برای بررسی مصوبات پایه‌گذاری کرده‌اند.

آیت‌الله مدرسی یزدی در ادامه ضمن ارزشمند برشمردن پژوهش‌ها و نظرات کارشناسی پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان نیز که در شهر قم تشکیل می‌شود از صاحب‌نظران برجسته‌ای تشکیل شده است که نظرات‌شان برای اعضای شورای نگهبان کارآمد است و البته گسترش ارتباط پژوهشکده شورای نگهبان و مجمع مشورتی فقهی بر غنای نظرات این دو مجموعه خواهد افزود.

دیگر خبرها

  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • نتانیاهو از پیگرد قضایی و سیاسی پس از جنگ می‌ترسد
  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • خودداری سفارت ایران در فرانسه از پیگرد قضایی فرد مهاجم