Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سعید نمکی در نشست بررسی مشکلات، آسیب‌ها و پیشگیری از بیماری‌های پیش رو  در مناطق سیلزده جنوب سیستان وبلوچستان که در چابهار برگزار شد اظهارداشت: تمام کادر بهداشتی درمانی در آماده باش و در حال خدمات رسانی به سیلزدگان هستند تا مشکل و بیماری به وجود نیاید.

وی گفت: تامین مایحتاج زندگی بویژه آب سالم و بهداشتی از اقدامات ضروری مسوولان برای سیلزدگان در دستور کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: کشور همسایه با بیماری‌های زیادی مواجه است و استان سیستان وبلوچستان به دلیل همجواری وظیفه سنگینی برای مقابله و ارتقای سلامت دارد.

وی افزود: سیستان وبلوچستان باید یک استان بزرگ از نظر جمعیت و وسعت دیده شود و جمعیت پراکندگی آن برای برخی امکانات به حد نصاب نمی‌رسد که نیاز است برای اختصاص امکانات و نیرو یک بازنگری جدی داشته باشیم.

نمکی گفت: سرم عقرب وارداتی نمی‌تواند موثر باشد چون نوع عقرب منطقه متفاوت بوده و اگر هم خریداری کنیم فایده‌ای ندارد و توصیه من استفاده از سرم عقرب رازی است که می‌تواند بیمار را درمان کند.

وی تصریح کرد: جمع آوری لاشه‌های حیوانات اهلی و وحشی به قید فوریت انجام شود تا مردم با بیماری و مشکلات دیگر و حاد رو به رو نشوند.

وزیر بهداشت ادامه داد:  ۳۹۶ هزار قطعه مرغ در آق قلا براثر سیل تلف شدند ولی در این منطقه بهتر می‌توان نسبت به جمع آوری و دفن لاشه‌های حیوانات و دام و طیور اقدام کرد.

وی بیان کرد: کارخانه‌های دارویی به اندازه کافی مواد اولیه دارند و دارو به حد کافی موجود است و علیرغم تحریم دارویی مشکلی نداریم و دشمن به دروغ می‌گوید که دارو تحریم نیست در حالی که نمی توانیم دارو از خارج تامین کنیم.

نمکی از تلاش‌های کادر بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای خدمات رسانی در سیل چابهار و سایر نقاط قدرانی کرد و افزود: هیچ بیماری در منطقه تاکنون رخ نداده‌ است.

وی بیان کرد: در گذشته از هر پنج نفر ۲ نفر در سیستان وبلوچستان دچار بیماری‌های پرمخاطره بودند و هم اینک وضع از گذشته خیلی بهتر است.

استاندار سیستان وبلوچستان نیز اظهار داشت: هواشناسی بارندگی‌ها را پیش‌بینی کرد ولی در عمل بیش از دو برابر بارید، بطوریکه بارندگی‌های اخیر در برخی نقاط نظیر بنت نیکشهر به ۲۲۶ میلی‌متر رسید و در نقاط مختلف خسارت‌های زیادی داشته است.

احمد علی موهبتی افزود: سیستان وبلوچستان در حوزه بهداشت و درمان در کشور خیلی عقب بوده و نیاز است توجه ویژه‌ای به تکمیل چارت بهداشتی درمانی، نیروی انسانی و پزشک این استان شود.

وی بیان کرد: حوزه آموزش و بهداشت از اولویت‌هاست و شاخص‌های پایین این استان به دلایل مختلف همیشه عقب است و در همه‌ی حوزه‌های مشکلات جدی داریم و تنها راه رسیدن به میانگین و استانداردهای کشوری تخصیص ردیف اعتباری مستقل برای جبران این عقب ماندگی‌هاست.

استاندار سیستان و بلوچستان استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی برای ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی این استان را خواستار شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز اظهار داشت: ۳۷ مادر باردار در مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان جابجا شدند که ۱۴ مادر با اورژانس هوایی به مراکز بهداشتی درمانی انتقال یافتند.

محمدمهران امینی فرد افزود: ۸۸ واحد بهداشتی درمانی خسارت دیده‌اند که براساس برآورد اولیه ۳۵ میلیارد ریال خسارت وارد شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز اظهار داشت: ۸۰ درصد چارت حوزه سلامت در جنوب سیستان وبلوچستان خالی است وتنها با ۲۰ درصد در حال فعالیت هستیم.

فرهاد دادگر افزود: امسال ۶۰۰ مورد بیماری مالاریا کشف شده که نیازمند توجه بیشتر به تجهیزات و امکانات و پزشکی دارد.

وی افزود: بیش از ۴۰۰ موتور سیکلت برای استفاده نیروها در حوزه بهداشت ودرمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیاز است تا بتوانند وظایف خود در مناطق مختلف را انجام دهند.

معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز با ارائه گزارشی از وضعیت و ظرفیت‌های چابهار اظهار داشت: این شهرستان علیرغم داشتن فرصت‌های فراوان و بی‌نظیر با مشکلات زیادی از جمله با ۷۰ هزار نفر حاشیه نشین مواجه است.

رحمدل بامری افزود: سیل زدگان با شرایط سختی در سرما زندگی می‌کنند که نیاز است مشکلات آنها بررسی و مرد رسیدگی قرار گیرد.

وی از وزیر بهداشت ودرمان خواست نسبت به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و تکمیل بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار اقدامات لازم را انجام دهد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان مناطق سیل زده سعید نمکی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری سیل زمستانی در جنوب و جنوب شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مناطق سیل زده سعید نمکی بهداشت و سلامت سعید نمکی سیستان و بلوچستان مناطق سیل زده سعید نمکی بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان