Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- فدراسیون وزنه برداری برای جلوگیری از سوختن فرصت ها، باید علاوه بر جام فجر و مسابقات غرب آسیا، یک مسابقه گزینشی المپیک دیگر را هم برای وزنه برداران مد نظر داشته باشد.

 تیم ملی وزنه برداری ایران در حال آماده شدن برای حضور در سه رویداد گزینشی المپیک است تا وزنه برداران آخرین تلاش های خود را برای گرفتن امتیاز لازم انجام دهند و در نهایت به سهمیه المپیک برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزنه برداران مسابقات جام فجر، غرب آسیا و قهرمانی آسیا را پیش رو دارند. در جام فجر هفت وزنه بردار از ایران شرکت می‌کنند اما در غرب آسیا به احتمال زیاد سه نفر اعزام می شوند. در قهرمانی آسیا هم گفته شده فدراسیون بنا ندارد تیم را با ترکیب کامل (۱۰ نفره) اعزام کند بلکه فقط نفراتی به مسابقات می روند که دنبال پر کردن گزینشی های المپیک خود هستند.

در این میان یک نکته مهم وجود دارد و این است که فدراسیون اشتباهی که در مسابقات سوئیس انجام داد را تکرار نکند.

پس از مسابقات قهرمانی جهان در تایلند، مسابقات گزینشی سوئیس برگزار شد اما فدراسیون در این مسابقات تنها نام سهراب مرادی را رد کرد. همین بی تدبیری باعث شد سعید علی حسینی المپیک را از دست بدهد و کیانوش رستمی در شرایط سختی برای رسیدن به سهمیه المپیک قرار بگیرد و حتی این اتفاق ممکن بود برای دیگر نفرات تیم ملی مثل علی هاشمی هم رخ دهد. یعنی اگر او هم در مسابقات جهانی امتیاز نمی گرفت اکنون کار بسیار مشکلی برای گرفتن سهمیه المپیک داشت.  

 در حال حاضر هم وضعیت سهراب مرادی نا مشخص است و احتمال اینکه سهراب مرادی در جام فجر وزنه نزند وجود دارد و به احتمال زیاد در غرب آسیا  و قهرمانی آسیا روی تخته می رود تا شش گزینشی المپیک خود را کامل کند. اما بحث این است سهراب مرادی اگر بر فرض مثال در مسابقات غرب آسیا اوت کند و یا به هر دلیلی به این مسابقات نرسد المپیک را از دست می دهد از این رو انتظار می‌رود فدراسیون وزنه برداری تدبیر کند و نام او و نفراتی که هنوز شرایط پیچیده ای برای کسب سهمیه المپیک دارند را برای مسابقات گزینشی المپیک دیگر رد کنند، مخصوصا اینکه فردی مثل سهراب مرادی نیاز دارد در دو مسابقه گزینشی المپیک پیش رو وزنه بالایی بزند که بتواند امتیازات از دست رفته را جبران کند و همین موضوع کار را برای او که درگیر مصدومیت هم است در مسابقه سخت تر می کند.

در این صورت اگر هر کدام از وزنه برداران که دنبال رفتن به المپیک هستند، به هر دلیلی جام فجر و غرب آسیا را از دست بدهند، با ثبت نام برای مسابقات بعدی، می‌توانند شانس دیگری داشته باشند.

 بعد از مسابقات غرب آسیا، مسابقات گزینشی المپیک مالت و کلمبیا برگزار می شود و بهتر است فدراسیون نام وزنه برداران را برای حداقل یکی از این مسابقات رد کند تا از قبل پیش بینی هر گونه اتفاقی را کرده باشد.

فدراسیون وزنه برداری با کمی تدبیر برای مسابقات سوئیس می توانست شرایط بهتری را برای کسب سهمیه المپیک رقم بزند اما اکنون که دیگر زمان گذشته و کاری نمی توان کرد، حداقل باید از بروز دوباره این اتفاق جلوگیری کند.

 برنامه مسابقات گزینشی المپیک:

*جام فجر سطح سیلور: ۱ تا ۵ فوریه (۱۲ تا ۱۶ بهمن)

*غرب آسیا امارات سطح سیلور: ۲۵ تا ۲۹ فوریه (۶ تا ۱۰ اسفند)

*مسابقات مالت سطح سیلور:  ۲۸ فوریه تا ۱ مارس(۹ تا ۱۱ اسفند)

*مسابقات کلمبیا سطح سیلور:  ۱۸ تا ۲۳ مارس (۲۸ اسفند تا ۴ فروردین)

 ایسنا

برچسب ها: المپیک ، وزنه برداری ، فدراسیون

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: المپیک وزنه برداری فدراسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر،امیرحسین حسنی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری مسابقات قهرمانی کشور وزنه‌برداری اظهار کرد: مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور (انتخابی تیم ملی) در دو رده سنی نوجوانان و جوانان و در بخش دختران و پسران از ۱۵ لغایت ۲۵ اردیبهشت به میزبانی همدان برگزار می‌شود.

وی افزود: ۵۵۰ وزنه‌بردار از ۳۱ استان کشور در این مسابقات به رقابت می‌پردازند.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان با اشاره به هزینه برگزاری مسابقات گفت: یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برگزاری مسابقات برآورد شده است.

حسنی خاطرنشان کرد: همچنین در این مسابقات ۱۲۰ مدال توزیع و رقابت‌ها به صورت پخش زنده از شبکه ورزش پخش خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت رشته وزنه‌برداری بیان کرد: آبان ۱۴۰۲ هیئت را تحویل گرفتم که تنها ۲۹ ورزشکار سازمان یافته داشت اما امروز ما ۱۴۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته وزنه‌برداری و ۱۱۲ ورزشکار در رشته کراس‌فیت داریم.

رئیس هیئت وزنه‌برداری استان همدان عنوان کرد: شهرستان‌های فعال ما همدان، ملایر، نهاوند، تویسرکان، اسدآباد، کبودرآهنگ و رزن است.

کد خبر 6092842

دیگر خبرها

  • گزارش سایت آمریکایی از رقیب‌ ایرانی لی در استانبول
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • غیبت ارسلان در استانبول؛ نازاریان کوچک به دنبال سهمیه
  • تالاخادزه ایران کجاست؟