Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@13:54:07 GMT

علت محبوبیت شیائومی(Xiaomi) چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۲۱۰۷

علت محبوبیت شیائومی(Xiaomi) چیست؟

شیائومی، یکی از برندهای مطرح در زمینه گوشی‌های هوشمند و سایر محصولات الکتریکی است که دفتر مرکزی آن در چین قرار دارد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، زمینه اصلی فعالیت این شرکت طراحی، توسعه و فروش گوشی‌های هوشمند، برنامه‌های کاربردی موبایل و لوازم الکترونیکی است و با این که تنها ۹ سال از از آغاز فعالیت این برند می‌گذرد، به عنوان یکی از برترین برندهای دنیا در بین مردم شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه شما را با تاریخچه تاسیس شیائومی، اولین گوشی هوشمند شیائومی، بهترین گوشی‌های شیائومی در سال ۲۰۱۹ و وضعیت کنونی آن آشنا می‌کنیم:

تاریخچه تاسیس شیائومی

شرکت شیائومی در سال ۲۰۱۰ توسط "لی جون" و چندین فرد دیگر در شهر پکن، پایتخت چین بنیانگذاری شد؛ لی جون پیش از آن ریاست شرکت "کینگ سافت" را بر عهده داشت و چند سال پس از تاسیس شرکت شیائومی موفق شد رابط کاربری مبتنی بر اندروید خود را به نام MIUI معرفی کرده و در سال ۲۰۱۴ روی بیش از ۲۰۰ دستگاه نصب کند. شباهت بین رام MIUI و iOS، استفاده بسیار آسان از آن‌ها است. علاوه بر این، MIUI خدمات پیشرفته‌ای مانند پشتیبان‌گیری ابری، استفاده آسان پخش کننده موسیقی و اپلیکیشن‌های فروشگاه خود را ارائه می‌دهد؛ این رابط کاربری پس از ورود به دنیای تکنولوژی با استقبال زیادی رو به رو شد.

اولین گوشی هوشمند شیائومی چیست؟

شرکت شیائومی در سال ۲۰۱۱، نخستین گوشی هوشمند خود را با نام "Mi One" و با قیمت مناسب وارد بازار کرد؛ با وجود این که قیمت این گوشی پایین بود، اما از کیفیت خوبی بهره‌مند بود. همچنین این کمپانی در سال ۲۰۱۲ نیز گوشی هوشمند "Mi ۲" را معرفی و در سپتامبر سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که در عرض ۱۱ ماه موفق شده است حدود ۱۰ میلیون گوشی هوشمند Mi۲ را به فروش برساند. بنابراین مدیران این شرکت تصمیم گرفتند فعالیت خود را رونق دهند و در سال ۲۰۱۳ تلویزیون هوشمند ۴۷ اینچی سه بعدی شیائومی وارد بازار شد.

محصولات شیائومی

محصولات متنوع این شرکت شامل گوشی‌های هوشمند می نوت ۲، می ۵، می مکس ۲، می میکس، ردمی ۴A، تلویزیون می تی وی، مچ بند هوشمند می بند ۲، لوازم خانگی هوشمند می اسمارت هوم و دیگر محصولات جانبی می‌شود. این محصولات در بسیاری از کشورها مانند هند، اسپانیا، پاکستان، تایوان، هنگ کنگ، سنگاپور، مالزی، اندرونزی و برزیل به فروش می‌رسد و تاکنون با استقبال زیادی رو به رو شده است.

پرفروش‌ترین گوشی شیائومی چیست؟

گوشی"Redmi ۶" یکی از محصولات پر فروش شرکت شیائومی محسوب می‌شود که در سال ۲۰۱۸ معرفی و وارد بازار شد. صفحه نمایش این گوشی ۵.۴۵ اینچ بوده و دارای حافظه داخلی ۳۲ گیگابایتی، دوربین اصلی دو گانه ۱۲ و ۵ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و باتری ۳ هزار میلی آمپر ساعتی است. قیمت ۱۲۵ دلاری این گوشی با توجه به سخت افزارهای به کار رفته در آن، این محصول را به یکی از پر فروش‌ترین و به صرفه‌ترین گوشی‌ها تبدیل کرده است.

بهترین گوشی شیائومی در سال ۲۰۱۹

یکی از مقرون به صرفه‌ترین گوشی‌های شیائومی در سال ۲۰۱۹، گوشی "Redmi Note Y Pro" است که در ماه فوریه سال ۲۰۱۹ معرفی شد. این گوشی به پردازنده اسنپدراگون ۶۷۵، صفحه نمایش ۶.۳ اینچی، دوربین‌های اصلی دو گانه ۴۸ و ۵ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی مجهز است؛ ظرفیت باتری این گوشی نیز ۴ هزار میلی آمپر ساعت است.

وضعیت کنونی شیائومی چگونه است؟

با وجود این که شرکت شیائومی در مسیر توسعه و پیشرفت خود با چالش‌ها و محدودیت‌های زیادی رو به رو شد، اما بسیاری از محصولات این برند، بازخوردهای مثبتی از طرف کاربران دریافت کرد و در یک دوره زمانی کوتاه به فروش رسید؛ با افزایش حضور برند شیائومی در بازارهای بین المللی، محصولات این برند در ایران مورد استقبال زیادی قرار گرفت. مهمترین دلیل  این محبوبیت قیمت مناسب و کیفیت بالای محصولات  شیائومی است. گوشی‌های شیائومی در حال حاضر تکنولوژی‌هایی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در برندهای دیگر با قیمت بالاتر شاهد آن‌ها هستیم. نمونه‌هایی از فناوری‌های به کار رفته در محصولات این برند می‌توان به تکنولوژی شارژ سریع کوآلکام، پردازنده‌های فوق سریع، صفحه نمایش AMOLED و حسگر اثر انگشت اشاره کرد.

کد خبر 404067

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شیائومی تکنولوژی گوشی هوشمند گوشی موبایل تلفن هوشمند گجت های جدید تازه های تکنولوژی محصولات الکترونيکي برند چین ایران کالای چینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟

ایتنا - برخی کارشناسان معتقدند استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی عامل اصلی افزایش اختلالات روحی و روانی به ویژه افسردگی در میان نوجوانان است. اما تا چه حد این ادعا صحیح است؟
گروهی از کارشناسان نظیر جاناتان هایت روانشناس اجتماعی معتقدند در فاصله سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، سقوط شدیدی در سلامت روان نوجوانان، به ویژه در میان دختران جوان روی داد.

آمارها از افزایش چشمگیر موارد بستری در بیمارستان به دلیل خودآزاری و خودکشی در میان نوجوانان آمریکایی در این بازه زمانی حکایت دارد.

با این حال، کارشناسانی چون اندرو پرزیبلسکی استاد دانشگاه آکسفورد این ادعاها را رد می‌کنند. پرزیبلسکی می‌گوید: به نظر نمی‌رسد اتفاق بزرگی برای سلامت روان در حال رخ دادن باشد. در برخی نقاط، شرایط برای نوجوانان بدتر شده اما شواهدی دال بر اینکه این روند نتیجه گسترش فناوری است، وجود ندارد.

داده‌های بین‌المللی نیز روندهای متفاوتی را در کشورهای مختلف نشان می‌دهند. در حالی که در بریتانیا و آمریکا افزایش نگران‌کننده‌ای در اختلالات خلقی نوجوانان دیده می‌شود، در کشورهایی مانند کانادا و کره جنوبی کاهش قابل توجهی در میزان افسردگی نوجوانان گزارش شده است.

محققان معتقدند جدا کردن تاثیرات فناوری از تغییرات در روش‌های تشخیصی و افزایش آگاهی نسبت به سلامت روان دشوار است. برخی نیز تاکید دارند که حتی اگر رسانه‌های اجتماعی بر رفاه نوجوانان تاثیر منفی داشته باشند، این تاثیر تنها بخش کوچکی از عوامل موثر است و نمی‌توان همه چیز را به آن نسبت داد.

ایمی اوربن از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: من فکر می‌کنم نگرانی در مورد گوشی‌های هوشمند بیش از حد مطرح شده و تا حدی درباره آن اغراق شده است."

در نهایت، کارشناسان تاکید می‌کنند زندگی افراد بسیار پیچیده است و نمی‌توان پدیده‌های اجتماعی گسترده را صرفاً به تاثیر یک عامل منفرد نسبت داد. آنها همچنین خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه و درک عمیق‌تر پیچیدگی‌های آن هستند.

دیگر خبرها

  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • دوربین امنیتی جدید شیائومی رونمایی شد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • قیمت گوشی شیائومی نوت ۱۲ پرو + مشخصات Redmi note 12 pro 5g (۱۷ اردیبهشت)
  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور (اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول
  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی