Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@15:23:43 GMT

زنان ایرانی این بازار را قبضه کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۲۴۹۳

آفتاب‌‌نیوز :

اگر به این‌ها، نویسنده‌های رمان‌های عامه‌پسند را هم اضافه کنیم، شمار نویسنده‌های خانم سر به فلک می‌کشد که البته در این مطلب به آن‌ها کاری نداریم. آن‌چه می‌خوانید، مروری بر آثار داستانی نویسنده‌های خانم ایرانی است که در چند سال اخیر منتشر شده‌ و توانسته‌است مخاطبان را راضی نگه دارد.

یکی از مهم‌ترین نویسندگان سال‌های اخیر در حوزه ادبیات داستانی، بلقیس سلیمانی است که آثاری جان‌دار، همراه با دغدغه تعهد اجتماعی منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های پیش، رمان‌های «بازی آخر بانو» و «خاله‌بازی» را از سلیمانی خوانده‌ایم و این روزها با رمان «پیاده»، حسابی روی بورس است. این رمان در زمستان سال گذشته منتشر شد و حالا به چاپ چهارم رسیده است.

یکی دیگر از نویسندگان گونه قصه‌گو و جریان محور در ایران، زهرا عبدی است که در رشته زبان و ادبیات فارسی درس خوانده و تاکنون سه رمان از او منتشر شده است. اولین اثر عبدی «روز حلزون» نام دارد و دو اثر بعدی او، یعنی «ناتمامی» و «تاریکی معلق روز» با استقبال مخاطبان مواجه شده است. «ناتمامی» به چاپ نهم رسیده و «تاریکی معلق روز» از فروردین امسال برای سومین بار تجدید چاپ شده است.

از دیگر نویسنده‌های روی بورسِ این روزها می‌توان به مریم حسینیان که اهل مشهد هم هست، اشاره کرد. او و همسرش، مهدی یزدانی خرم از نویسندگان باانگیزه ادبیات داستانی هستند که آثارشان با اقبال مخاطب مواجه شده است. حسینیان با رمان «بهار برایم کاموا بیاور» در سال 1389 گل کرد و نامزد جایزه بنیاد هوشنگ گلشیری هم شد.

فکرش را بکنید نویسنده‌ای که روزگاری از جن و روح می‌ترسیده است، حالا یکی از موفق‌ترین نویسنده‌های گونه وحشت در ایران شود! نازنین جودت، نویسنده جوان ایرانی با رمان‌های ترسناکش در دل مخاطبان علاقه‌مند جا باز کرده است. رمان «شوومان» از این نویسنده در سال 93 منتشر شد و در چهارمین دوره جایزه افسانه‌ها، تندیس بهترین رمان گونه وحشت را به دست آورد.

این نویسنده متولد 1362 و یکی از نویسنده‌های دارای رکورد در تجدید چاپ است. از نسیم مرعشی تاکنون دو رمان منتشر شده است که هر دو موفق شده‌اند مخاطب را راضی نگه دارند. «پاییز فصل آخر سال است» در سال 93 منتشر شد و به چاپ 42 رسید. «هرس»، اثر دیگر این نویسنده هم در سال 96 منتشر شد و حالا برای بارِ 24 تجدید چاپ شده است.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زنان ایرانی نویسنده رمان داستان عامه پسند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۲۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند.

به گزارش مشرق، «نرجس بختیار خلج» اظهار داشت: تعداد کارگران بیمه شده در کشور ۱۶ میلیون نفر است که زنان سهم ۲۱ درصدی از آن را دارند. ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از بیمه‌شدگان کشور زنان هستند؛ از این تعداد۵۲۰ هزار نفر بیمه زنان خانه‌دار شده‌اند. همین مساله نشان می‌دهد زنان ضمن رسیدگی به خانواده در جامعه کاری نیز مشارکت فعال دارند و این مساله شایسته تقدیر است. اکنون عرصه برای هر زنی که احساس کرده دوست دارد وارد بازار کار شود، فراهم است.

وی افزود: برای آن دسته از بانوانی که آمادگی ورود به بازار کار را ندارند و ترجیح می‌دهند به امور خانوادگی بپردازند، فرصتی فراهم شده تا بیمه زنان خانه‌دار شوند و از امکانات آن برای آینده زندگی خود استفاده کنند.

بختیار خلج تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با کارگران به ارزش‌گذاری به عمل تأکید کردند که یعنی صرفاً کار را برای درآمد نبینیم و به آن ارزش بگذاریم و کار شایسته در جهت تعالی جامعه را هدف‌گذاری کنیم. نقش زنان در این مسیر نقش مؤثری است چرا که پایه‌های تربیت فرزندان در خانواده شکل می‌گیرد و این زنان هستند که تربیت نیروی انسانی را از ابتدا رقم می‌زنند. ما باید به سمت تقویت این فرهنگ با محورگذاری بر ارزش کار معنوی حرکت کنیم و ضمن توجه به بُعد مالی به ابعاد معنوی نیز توجه کنیم.

مشاور وزیر تعاون درباره مراسم تجلیل از زنان نمونه کارگری در هفته کارگر گفت: در هفته کارگر مراسمی برای تقدیر از خانم‌های کارگر نمونه برگزار شد که آن‌ها هم به لحاظ کاری و تلاشگری جزو برگزیدگان هستند و هم در حوزه ترویج سیاست‌های تقویت‌کننده تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تأثیر دارند. البته تجلیل امسال یک تفاوت مهم با سال‌های دیگر داشت و آن تقدیری است که از کارفرمایان و واحدهای تولیدی دوستدار خانواده به عمل آمد.

بختیار خلج در توضیح تجلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده گفت: اگر می‌خواهیم بر جنبش تعهد بر خانواده کار کنیم باید این ارزش‌گذاری را در جامعه داشته باشیم. به همین دلیل از کارفرمایان دوستدار خانواده که بر اساس شاخص‌هایی مانند کمک به افزایش جمعیت، معیشت پرسنل در موضوع ارزش‌گذاری بر ازدواج و تحکیم خانواده سرآمد هستند، تقدیر به عمل آمد. ۱۴ بانوی کارگر نمونه و ۱۲ واحد تولیدی مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی درباره وضعیت زنان کارگر در دولت سیزدهم افزود: حوزه زنان یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است. به جهت کیفی تکریم بانوان و تسهیل شرایط کار توأم با خانواده چشمگیر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • نظارت فینال لیگ قهرمانان آسیا برعهده بانوی ایرانی
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • بارش باران و پیدا شدن ۲ قبضه نارنجک در مهران
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • انتشار کتابی از عدنان غُریفی در اولین سالگرد درگذشتش
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • جوانان در راستای اشتغال و ورود به بازار کار تلاش و همت کنند
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار