Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@13:51:36 GMT

اینترنت خانگی در بخش هایی از کشمیر وصل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۲۵۷۰

اینترنت خانگی در بخش هایی از کشمیر وصل شد

نشریه " اکونومیک تایمز" روز چهارشنبه به نقل از وزارت کشور  هند اعلام کرد که ۴۰۰ کیوسک اینترنتی در منطقه کشمیر ایجاد خواهد شد.

یک مقام دولتی هند گفت: شرکت های تامین کننده اینترنت اکنون خدمات اینترنت را به تمام مراکز مهم از جمله بیمارستان ها، بانک ها و اداره های دولتی ارائه می دهند. برای ترغیب جهانگردی، خدمات اینترنت ثابت در هتل ها و شرکت های جهانگردی نیز برقرار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام هندی افزود: خدمات اینترنت نسل دو (۲G) برای شماره های ثابت در منطقه جامو برقرار شده است. کاربران فعلا می توانند به وب سایت های "لیست سفید" مانند خدمات بانکی اینترنتی دسترسی داشته باشند.

خدمات اینترنت در کشمیر یک هفته پس از حکم دادگاه عالی هند وصل شده است.

دادگاه عالی هند هفته گذشته  در حکمی اعلام کرد که مسدود شدن اینترنت در جامو و کشمیر  یک اقدام غیر قانونی و سؤ استفاده از قدرت محسوب می شود.

پس از تصمیم دولت هند در لغو امتیازات خاص جامو و کشمیر و  اجرایی کردن محدودیت های گسترده در این منطقه، چندین دادخواست در خصوص غیرقانونی بودن اقدام دولت هند در مسدود کردن دسترسی به اینترنت به دادگاه عالی این کشور ارائه شده بود.

دادگاه عالی هند اعلام کرد که حق آزادی بیان از طریق اینترنت بخشی از اصل  ۱۹«۱» قانون اساسی هند است.

دولت هند پیش از این در توضیح ممنوعیت دسترسی اینترنت در کشمیر اعلام کرد که این اقدام برای برقراری نظم و قانون و همچنین جلوگیری از انتشار اخبار جعلی انجام شده است.

وزارت کشور هند در روز های پایانی ماه دسامبر  پس از بررسی وضعیت امنیتی کشمیر،  دستور خروج فوری حدود ۷ هزار نیروی پلیس و امنیتی  مستقر در این منطقه را صادر کرد.

پس از آن دولت هند خدمات اینترنت تلفن همراه را در  کارگیل وصل کرد.

نخست وزیر هند ۵ اوت(۱۴ مرداد) از تصمیم خود برای لغو خودمختاری نسبی و اختیارات ویژه منطقه جامو و کشمیر خبر داد.

طبق اصل ۳۷۰ قانون اساسی هند، این منطقه به جز در مسایل دفاعی و امور خارجی، در سایر موارد از اختیارات خاص برخوردار بود.

طبق بند ۳۵ قانون هند فروش هرگونه اموال غیر منقول به افرادی که بومی ایالت جامو و کشمیر نیستند، ممنوع است و ساکن دائمی جامو و کشمیر فردی است که پیش از سال ۱۹۵۴ مقیم این ایالت بوده باشد یا ۱۰ سال دائم و مستمر در آن زندگی کرده باشد.

دولت پس از لغو اصل ۳۷۰ قانون اساسی و بند ۳۵ قانون هند که اختیارات ویژه ای برای ایالت جامو و کشمیر در نظر گرفته بود، برای جلوگیری از اعتراض مردم، مدارس و دانشگاه ها را تعطیل و تلفن و اینترنت این منطقه را قطع کرد.

همچنین دولت هند به منظور جلوگیری از ناآرامی ها و اعتراضات بیش از ۹ هزار نیروی امنیتی و نظامی را به کشمیر منتقل کرد.

از آن زمان تاکنون محدودیت های کشمیر مانند منع رفت و آمد،وصل بخشی از خدمات تلفن های ثابت و  همراه به صورت مرحله ای کاهش یافته است.

برچسب‌ها اینترنت هند کشمیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت هند کشمیر اینترنت هند کشمیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • اجرای طرح دوم جمع‌آوری مخازن زباله از معابر منطقه دو شهرکرد
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • گشایش دو پایگاه سلامت در کیش
  • اینترنت خانگی 5G چیست؟
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل