Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر لبافی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در حاشیه نشست با جمعی از نخبگان پیرامون آسیب شناسی طرح مثلث توسعه اقتصادی، گفت: از این تعداد، ۲۴۳ پروژه و یا کسب و کار‌های خرد با پیش‌بینی اشتغال ۳۰۹۰ فرصت شغلی و حجم کل سرمایه گذاری ۶۶۷۰ میلیارد ریال و تحقق ۹۹۹ فرصت شغلی دائم، فصلی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در بخش‌های مختلف اعم از کشاورزی، صنعتی، خدماتی، صنایع دستی و خرد و خانگی توسط گروه کارشناسی شش نفره پایش و نظارت نهاد مردمی نیز مورد تایید قرار گرفته اند.

او افزود: ۶۳۸ فعالیت اقتصادی باقیمانده هم در مراحل بررسی شهرستان‌ها و نهاد قرار دارد که بعضا به فرمانداران و معین‌ها عودت داده شده است.

لبافی با بیان اینکه، از مجموع فعالیت‌های اقتصادی انجام گرفته، ۵۳ درصد در بخش کشاورزی و دامداری، ۱۵ درصد در بخش صنعتی و ۱۷ درصد در حوزه صنایع دستی و باقیمانده در سایر بخش‌ها قرار دارند، گفت: به لحاظ فراوانی فعالیت‌های اقتصادی تایید شده و براساس نوع آن‌ها، ۱۵۶ پروژه کسب و کار فعالیت جدید ایجادی هستند، ۵۶ کسب و کار نیز «تکمیلی» به شمار می‌آیند یعنی پروژه‌های نیمه تمام و برزمین مانده‌ای که توسط معین‌های اقتصادی به سامانی رسیده اند. همچنین ۲۷ واحد در بخش توسعه‌ای و ۴ طرح هم در قالب ظرفیت خالی بنگاه‌های تولیدی و اقتصادی تعریف و اجرا شده اند.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: در بررسی حجم سرمایه گذاری و سرانه اشتغال پیش بینی شده برای هر حوزه مشخص شد که بخش «صنعت»، حدود ۵۱۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری را به خود اختصاص داده است.

او تصریح کرد: سرانه هر فرصت شغلی به طور متوسط در سه بخش اعم از پروژه‌های بزرگ، متوسط، خرد و خانگی حدود ۲۱۵ میلیون تومان پیش بینی شده که در پروژه‌های بزرگ حدود ۱۲ میلیارد ریال و در کسب و کار‌های خرد، صنایع دستی و خانگی کمتر از ۵ میلیون تومان می‌باشد.

لبافی بیان کرد: در مجموع تعداد ۱۱۳ حساب سپرده توسعه روستایی نیز توسط ۱۰ معین به ثبت رسیده است که ۷ هزار و ۸۷۶ عضو و سرمایه دو میلیارد و ۶۷۸ میلیون تومانی را شامل می‌شود. همچنین ۵۹ حساب سپرده توسعه روستایی با دو هزار ۲۶۴ عضو و حجم کل سرمایه ۷۶۱ میلیون تومانی به تایید گروه کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی رسیده که از محل منابع این صندوق ها، ۱۸۱ پروژه کسب و کار خرد بهره‌مند شده اند.

او افزود: علاوه بر موارد ذکر شده، ۱۰۱ فعالیت فرهنگی نیز توسط ۱۲ معین در ۸ شهرستان با هزینه کرد ۱۷۰۲۵ میلیون ریال به انجام رسیده است.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در پایان بر رصد مستمر عملکرد معین‌های اقتصادی و توامان بررسی ابعاد طرح مثلث توسعه اقتصادی با هدف ارتقای ظرفیت‌های آن تاکید کرد.   انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی فعالیت اقتصادی فرصت شغلی سرمایه گذاری خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود

رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم گفت: شهرداری قم در نظر دارد، صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان را به منظور تحقق شعار سال تشکیل دهد.

علی رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: دو مجتمع سرمایه گذاری با کاربری مسکونی – تجاری سال ۱۴۰۲ تکمیل شد که یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی دیگر در بلوار غدیر است.

وی افزود: برای سال ۱۴۰۳ نیز دو مجتمع یکی در بلوار پیامبر اعظم (ص) و یکی در بلوار امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم خاطرنشان کرد: امید است که سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با توجه به شعار سال که رهبر انقلاب انتخاب کردند بتواند در تولید مسکن مشارکت داشته باشد.

رمضانی تصریح کرد سازمان در بلوار امام رضا (ع) و در یک مجموعه ۲۰۰ واحدی شراکت دارد و مجتمع‌هایی که در بلوار پیامبر اعظم (ص) است هرکدام ۱۰۰ واحد را شامل می‌شوند.

وی گفت: ۶ بلوک دیگر در مجموعه ۴۸ هکتاری پردیسان وجود دارد که برای سال ۱۴۰۳ جذب سرمایه گذار انجام می‌شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم عنوان کرد: در سایت ۴۸ هکتاری بر اساس نقشه‌ها و ابعاد، هرکدام از زمین‌ها حداقل ۷۰ یا ۸۰ واحد محصول خواهند داشت و نیاز پردیسان برای واحدهای تجاری را تأمین می‌کند.

رمضانی تاکید کرد: سال گذشته یک بلوک در بلوار پیامبر اعظم (ص) به مجموعه‌های فرهنگی در قالب موزه دین و زندگی تحویل داده شد و این مجموعه هم اکنون در حال گرفتن پروانه و تأیید نقشه‌هایش است.

وی گفت: در خصوص مجموعه‌های ورزشی، مجموعه‌ای مختص بانوان آماده شده تا بتوان در بوستان نجمه آن را به بهره برداری رساند.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم با بیان اینکه سازمان سرمایه گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری قم تصمیم دارد یک صندوق سرمایه گذاری زمین و ساختمان ایجاد کند اظهار کرد: هدف این است که مردم بتوانند در پروژه‌های شهری مانند ساخت بدنه خیابان جعفر طیار (ع) مشارکت کنند.

رمضانی اضافه کرد کرد: این اقدام یک مسیر جدید در مدیریت شهری برای استفاده از سرمایه‌های مردم و ایجاد زمینه مشارکت اقتصادی برای شهروندان است.

وی ادامه داد: این صندوق‌ها بر اساس قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند جذب سرمایه از اشخاص حقیقی و حقوقی داشته باشد.

کد خبر 750858

دیگر خبرها

  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان