Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ظهر سه‌شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن امام جواد (ع) استانداری قم برگزار شد گفت: با توجه به نامگذاری سال ۹۸ به نام سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری، برنامه عملیاتی در استان قم از سوی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تدوین شد که ۳۰ برنامه عملیاتی در دستور جلسه ثابت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم عنوان کرد: یک اقدام ویژه که در استان قم اجرا شد اعطای کارت ویژه ملاقات به واحد‌های تولیدی بالای ۱۰۰ هزار نفر اشتغال در قم بود که برای دیدار با استاندار در نظر گرفته شد و مورد توجه واحد‌های تولیدی قرار گرفت تا از نزدیک مشکلات واحد‌های تولیدی خود را با مسئولان مطرح کنند.

سیجانی تصریح کرد: سال گذشته در قالب سه‌شنبه‌های اقتصادی ۶۸ واحد صنعتی و گردشگری مورد بازدید قرار گرفت و در ۹ ماهه امسال هم ۶۰ واحد از سوی اعضای این کارگروه مورد بازدید قرار گرفته شد و در این میان ۵۲ واحد راکد شناسایی و ۱۴ واحد هم احیا شد.

او ادامه داد: در استان قم ۲۰۵ واحد تولید کفش و دمپایی وجود دارد که قرار است برای ساماندهی بیشتر آن‌ها تا ۳ سال آینده مجوز انتقال به شهرک صنعتی و تخصصی کفش و دمپایی داده شود که اکنون ۵۰ واحد شناسایی شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم بیان کرد: بعضی واحد‌های تولیدی با پیگیری مسائل بانکی و تأمین اجتماعی آن‌ها حل شده است، ولی بعضی مشکلات ملی است و در حیطه اختیارات ما نیست.

سیجانی افزود: استان قم که از نظر مساحت یک درصد کشور است در زمینه‌های تولید و صنعت حرفی برای گفتن دارد و این استان در زمینه تسهیلات رونق تولید رتبه ۱۱ کشور را به خود اختصاص داده است

در ادامه این جلسه رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان قم گفت: قم استانی است که کم‌تر با معضل بیکاری روبرو است و بیشتر کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی رشد خوبی در زمینه فعالیت و صادرات دارند؛ اگر هم مشکلی باشد با کمک بخش خصوصی حل شده است.

حسن آقاجانی افزود: در سال ۹۲ حدود ۱۷ میلیون دلار صادرات به کشور عراق داشتیم و قم ظرفیت خوبی در زمینه صادرات دارد؛ در زمینه صادرات مشکلاتی وجود دارد که ملی است و باید با همکاری مسئولان ملی برطرف شود تا بتوانیم بازار‌های بیشتری را کسب کنیم.

او ادامه داد: با توجه به نوسانات ارزی و تغییر ناعادلانه دلار و هم‌چنین مشکل مالیات ارزش افزوده، بعضی واحد‌های تولیدی با چالش روبرو هستند در همه جای دنیا صادرکنندگان را تشویق می‌کنند این در حالی است که در کشور ایران صادرکنندگان را با مالیات سنگینی بی‌انگیزه می‌کنند؛ هم‌چنین تلاش شود زیرساخت‌های شهرک صنعتی برطرف شود.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و معدن واحد تولیدی راکد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان، احمد فعله‌گری اظهار کرد: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت به عنوان ماده اولیه یا منبع انرژی ظاهر می‌شود که می‌توان نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور و اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، افزود: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی بودند که با برنامه‌ریزی مدون، تمام صنایع پرمصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان با اشاره به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده‌اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع، سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت‌های مایع صرفه‌جویی می‌شود.

فعله‌گری ادامه داد: در سال گذشته ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه‌گذاری انجام شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه‌گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته است و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، بهره‌مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال‌زایی پایدار دانست و گفت: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله‌گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته است که تا پایان فروردین، سه واحد صنعتی به صف مصرف‌کنندگان گاز طبیعی افزوده شد.

کد خبر 747814

دیگر خبرها

  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت