Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش تخصصی پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی ترور سپهبد شهید «حاج قاسم سلیمانی» با حضور جمعی از متخصصان و صاحب نظران از سوی پژوهشکده امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی و موسسه ابرار معاصر تهران صبح امروز چهارشنبه 25 دی ماه برگزار شد.

به گزارش «تابناک»، در این مراسم برخی چهره و صاحب نظران به بررسی موضوع ترور سردار شهید سلیمانی و همراهانش توسط آمریکایی ها پرداختند و ابعاد و پیامدهای منطقه ای و بین المللی این موضوع را مورد واکاوی و کنکاش قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این مراسم، مدیرعامل موسسه ابرار معاصر تهران در سخنان کوتاهی اقدام آمریکایی‌ها در ترور سردار قاسم سلیمانی را تروریسم دولتی آمریکا عنوان کرد.

 «عابد اکبری» در ادامه با اشاره به مبارزه ایران با خطر بنیادگرایی افراطی و تکفیر به تشریح نقش سپهبد شهید قاسم سلیمانی در مبارزه با داعش پرداخت.

مدیرعامل موسسه ابرار معاصر تهران در بخش پایانی صحبت‌های خود با وارد کردن انتقاداتی به عملکرد کشورهای اروپایی از جمله سه کشور فرانسه، انگلیس و آلمان در مورد ایران و تصمیم آنها جهت استفاده از مکانیزم ماشه در مورد برجام ادامه داد: اقدام آنها برای استفاده از این مکانیزم چه اقدامی نمادین باشد و چه برای افزایش فشار برای ایران، اقدامی خصمانه برای منافع ملی ایران و صلح و امنیت منطقه قلمداد می‌شود.

وزیر پیشین ارشاد: سردار سلیمانی یک نخبه نظامی و دامنه تاثیرگذاری‌اش جهانی بود

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: سردار سلیمانی یک نخبه نظامی بود و این مساله‌ای است که حتی دشمنان ایشان به این موضوع معترف هستند.

سید «محمد حسینی» در همایش تخصصی پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی ترور سردار سلیمانی که از سوی موسسه ابرار معاصر تهران و پژوهشکده امنیت ملی دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شده بود، در اظهاراتی با تاکید بر این‌که حاج قاسم سلیمانی یک فرد نبود، اظهار کرد: دیدیم که بعد از شهادت ایشان اجتماعاتی در کشورهای مختلف برگزار شد و در این اجتماعات مردم نشان دادند که چه عشق و علاقه‌ای به این سردار بزرگ دارند.

وی در ادامه به اقدام ایران در حمله به پایگاه عین‌الاسد آمریکا در عراق اشاره کرد و گفت: ایران در راستای انتقام از خون سردار قاسم سلیمانی سیلی را به آمریکایی‌ها زد و این اقدام ایران شلیک به هیمنه آمریکایی‌ها بود.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که بسیاری از رسانه‌های آمریکایی ترور سردار سلیمانی از سوی آمریکا را یک قمار بزرگ از سوی ترامپ عنوان کردند، اظهار کرد: بعد از این‌که آمریکایی‌ها سردار سلیمانی را ترور کردند برخی از همپیمانان آمریکا نیز به این اقدام واشنگتن تعریض داشتند و تاکید کردند که باید آمریکایی عواقب این کار را در نظر می‌گرفتند.

این فعال سیاسی با اشاره به تحولات بعد از ترور سردار قاسم سلیمانی، گفت: در مجلس عراق شاهد این بودیم که نمایندگان این کشور مصوبه اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور را تصویب کردند و ناتو نیز اعلام کرد که نیروهای خود در این منطقه را کاهش می‌دهد. از دیگر سو ایران نیز در تصمیمی اعلام کرد که محدودیت‌های برجامی خود را کنار می‌گذارد.

حسینی با بیان این‌که مردم ایران با حضور باشکوه خود در مراسم تشییع سردار سلیمانی در شهرهای مختلف حماسه بی‌بدیلی را به وجود آوردند، ادامه داد: دشمنان البته تلاش کردند که با دامن زدن به فتنه داخلی این حماسه باشکوه را تحت‌الشعاع قرار دهند.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که مردم ایران و بسیاری از ملت‌های منطقه از ترور سردار سلیمانی توسط آمریکایی‌ها ناراحت و عزادار شدند، خاطر نشان کرد: البته بگذریم از معدود افرادی که در برخی از رسانه‌های فارسی‌زبان در خارج از کشور از این ترور اظهار خشنودی کردند، کسانی که از این ترور اظهار خشنودی کردند بویی از انسانیت نبرده‌اند. سردار سلیمانی کسی بود که در طول هشت سال دفاع مقدس از تمامیت ارضی کشور دفاع کرد و پس از آن نیز عمق استراتژیک ایران را به دریای مدیترانه و همسایگی رژیم صهیونیستی گسترش داد و کسی نمی‌تواند از این ترور اظهار خشنودی کند مگر این‌که بویی از انسانیت نبرده باشد.

صباح زنگنه: حالا ایران و نیروهای مقاومت هم می‌توانند نظامیان آمریکا را هدف قرار بدهند

یک تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌المللی نیز در این همایش با بیان اینکه حمله به نیروی نظامی کشوری در کشور ثالث عرف جدید است، اظهار کرد: خداوند متعال لطف خود را شامل حال و اندیشه سردار سلیمانی کرد. چنان هدایتی شدند که توانستند روش جدیدی در جهاد و مقاومت ابعاد کنند و این روش را توسعه بدهند و با تمام لحظات زندگیشان این روش را دنبال و عملی کردند.

دکتر صباح زنگنه ادامه داد: منطقه ما محل تلاقی خواسته ها، آرزوها، جنگ ها، دعواها، خشنوت ها و همه تحولات جهانی بوده، هست و خواهد بود. به همین دلیل همواره این منطقه به لحاظ امنیتی مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به وفور تهدیدهای امنیتی در منطقه گفت: تهدیدات امنیتی می‌تواند سیاسی اقتصادی نظامی و فرهنگی باشد. خواسته ابر قدرت ها در طول سده‌های گذشته همین بوده است. هر نیرویی که بتواند بر این چالش‌ها مسلط شود سازنده امنیت این منطقه خواهد بود.

زنگنه گفت: جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک الگوی جدید در منطقه معرفی شده توان فرهنگ سازی و تمدن سازی هم دارد و به همین دلیل مورد تهاجم قدرت ها قرار گرفته است. این وضعیت ادامه خواهد داشت تا زمانی که به برکت خون شهدا و لطف ائمه طرح جدید در منطقه را محقق کند.

این تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: درگیری حضور آمریکا در منطقه بعد از برچیده شدن قدرت انگلستان چالش های زیادی ایجاد کرد. این چالش ها در طول این هفتاد سالی که رژیم صهیونیستی کاشته شده ادامه پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تنوع روش های مقاومت و برخورد با این رژیم و تبعات آن و حمایت قدرت های بزرگ شرقی و غربی از آن ایجاد یک چالش جدی و سطح بالایی را می طلبد.

زنگنه گفت: از برخورد مستقیم ارتش عربی با رژیم صهیونیستی شروع می شود و به ایجاد سازمان‌های متفاوت در منطقه می انجامد. منطقه همه این روشها را امتحان کرد تا به پیروزی انقلاب اسلامی رسید و حضرت امام(ره) روش جدیدی را به عنوان مقاومت مردم ایجاد کردند. این روش طرفدارانی در منطقه پیدا کرد. تنها روشی که می توانست اهداف حضرت امام را به پیروزی برساند این روش بود.

وی یادآور شد: با ذکاوت و دقت و معنویت دوستان و برادران ما بخصوص شهید قاسم سلیمانی این روش اجرایی شد. استفاده از روش های اعجاز انگیز در مقابله با آمریکا در عراق نیازمند بحث و بررسی در دانشگاه‌های دنیا است. اینکه با کمترین تجهیزات و نیرو آمریکا را کنار زد و به مردم عراق این امکان را داد که حکومتی بر اساس رای ملی شکل دهند مهم است. ایجاد ارتباط ارگانیک بین ایران، لبنان، فلسطین و سوریه نیز مهم است.

این تحلیلگر مسائل منطقه ای گفت: بهانه های آمریکا برای حضور در منطقه مبارزه با تروریسم و داعش است. چه نیرویی بالاتر از سپاه قدس می توانست با داعش مبارزه کند؟ بهانه حضور آمریکا واهی و غیر قابل قبول است. اگر الان مردم عراق خواهان خروج آمریکایی ها از منطقه می شوند دلیل دارد. اگر قرار است آمریکا با تهدید اسرائیل که در دکترین نظامی عراق همچنان تهدید شماره یک است ، مبارزه کند که چنین نخواهد بود.

وی تاکید کرد : مقاومتی که مردم عراق کردند و از این به بعد بیشتر هم می شود یکی از جلوه های خون این عزیز شهید بود.

زنگنه خاطر نشان کرد: به تعبیر حضرت آقا حمله به عین‌الاسد یک سیلی بود. انتقام اصلی خروج آمریکا و ادامه روحیه مقاومت است. پاسخ دیگر نیروهای وفادار ایران اسلامی در این خواهد بود که دشمن را تا اعماق خودش با سیاست های نرم دنبال کنند.

وی افزود: آمریکا با حمله ای که انجام داد در حقیقت از قواعد بازی و نظامی عبور کرده و فصل جدیدی برای نیروهای مقاومت اسلامی و نیروهای مقاومت و جمهوری اسلامی ایران ایجاد کرده است. قاعده بازی را آمریکا تغییر داده است و الان نیروهای منطقه حق دارند مشابه او عمل کنند؛ چرا که آمریکا باید پاسخ این روش را انتظار داشته باشد.

صباح زنگنه افزود: حمله به یک چهره نظامی کشوری در کشور دیگر هم کاری بود که آمریکا انجام داده و از این به بعد کشورهای دیگر می توانند این کار را بکنند. این در عرف بین الملل ایجاد قاعده جدید است. حمله به نیروی نظامی کشوری در کشور ثالث عرف جدید است.

وی با بیان این که دیشب متوجه شدم قوه قضاییه ما می‌خواهد اقداماتی انجام دهد، یادآور شد: آمریکا و صدام و رژیم صهیونیستی به دیوان کیفری بین المللی نپیوستند؛ چرا که می‌دانستند ممکن است در کشورهای دیگر مرتکب جرم شوند.

تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌المللی گفت: جمهوری اسلامی به کشورهای دیگر اعلام می کند که اگر این شخصیت ها وارد کشور شما شوند تحت پیگرد قضایی جمهوری اسلامی است. در دادگاه های خود آمریکا امکان به دادگاه کشاندن آنان هست. این یک امکان هست و باید از آن استفاده کرد.

دهقانی فیروزآبادی: با ترور سردار سلیمانی سیاست خارجی ایران تهاجمی‌تر می‌شود

یک کارشناس مسائل بین‌الملل اظهار کرد: یکی از آثار ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکایی‌ها بر روی دیپلماسی ایران تهاجمی‌تر شدن سیاست خارجی ایران است.

سید «جلال دهقانی فیروزآبادی» نیز به تشریح تاثیر ترور فرمانده سپاه قدس پاسداران از سوی آمریکایی‌ها بر روی سیاست خارجی ایران پرداخت و در اظهاراتی، گفت: یکی از تاثیرات این موضوع امنیتی‌تر شدن سیاست خارجی ایران است و در همین چارچوب در آینده احتمالا شاهد نقش و تاثیرگذاری بیشتر بوروکراسی سازمان‌های امنیتی و نظامی ایران بر سیاست خارجی کشور خواهیم بود که در این ارتباط می‌توان به نقش سپاه قدس اشاره کرد.

وی با بیان این‌که بعد از این ترور احتمالا بعد آرمان‌گرایی در سیاست خارجی ایران تقویت می‌شود، اظهار کرد: در همین چارچوب سیاست منطقه‌ای ایران فعال‌تر می‌شود و نگاه ایران در عرصه‌ سیاست خارجی به غرب کاهش پیدا کرده و نگاهش به شرق تقویت می‌شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل همچنین با بیان این‌که این ترور باعث تقویت سیاست مقاومت‌گرایی و ارتقاء جایگاه مقاومت در سیاست خارجی ایران خواهد شد، ادامه داد: یکی دیگر از تاثیرات این موضوع تقویت چند جانبه‌گرایی منطقه‌ای و بین‌المللی در سیاست خارجی ایران است.

دهقانی فیروزآبادی همچنین به تاثیر این موضوع بر روی برجام اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد با وقوع این ترور، برجام تضعیف‌ شده و حتی می‌توان گفت به پایان خود بیش از گذشته نزدیک می‌شود.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر این‌که این اقدام آمریکایی‌ها در ترور سردار قاسم سلیمانی باعث تهاجمی‌تر شدن سیاست خارجی ایران خواهد شد، در ادامه به تشریح تبعات منطقه‌ای ترور سردار قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: این موضوع باعث افزایش قدرت بازدارندگی ایران در منطقه خواهد شد که یکی از عوامل این تثبیت حضور باشکوه مردم در تشییع پیکر سردار قاسم سلیمانی است.

وی با بیان این‌که ما در حال حاضر باید سیاست خارجی و دیپلماسی فعالی داشته باشیم تا بتوانیم شرایط ایجاد شده توسط آمریکایی‌ها را در منطقه نقد کنیم، تصریح کرد: یکی از اهداف آمریکایی‌ها از ایجاد فشار حداکثری بر روی ایران ایجاد شکاف در سه سطح ملت - حاکمیت، حاکمیت – حاکمیت و ملت – ملت است. بعد از ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکایی‌ها وحدت خوبی در کشور ایجاد شده بود ولی بعد از سقوط هواپیمای اوکراینی عده‌ای تلاش کردند که بار دیگر شکاف بین ملت – ملت، ملت – حاکمیت و حاکمیت – حاکمیت ایجاد کنند.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اعتقاد بر این‌که یکی از اهداف ترور سردار قاسم سلیمانی توسط آمریکایی‌ها مجاب کردن ایران جهت دست کشیدن از حضور خود در منطقه بود، اظهار کرد: به نظر من این موضوع نتیجه عکس می‌دهد و ایران تلاش خواهد کرد که حضور منطقه‌ای خود را گسترش دهد.

دهقانی فیروزآبادی با بیان این‌که با توجه به تحولات اخیر پیش‌بینی می‌شود جریان مقاومت در منطقه از انسجام بیشتری برخوردار شود و قدرت آن افزایش پیدا کند، ادامه داد: شرایط موجود می‌تواند به تثبیت عمق راهبردی ایران کمک کند البته اگر ما بتوانیم از این شرایط به خوبی استفاده کنیم.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این‌که در جریان این تحولات در کنار این‌که محور مقاومت قدرت خود را افزایش می‌دهد محور ضد مقاومت نیز در حال بازسازی خود است، اضافه کرد: در این فرآیند نقش‌آفرینی بازیگران غیردولتی جریان مقاومت و جریان ضد مقاومت از جمله گروه‌های تروریستی تقویت می‌شود.

این پژوهشگر عرصه بین‌الملل با بیان این‌که تحولات اخیر در منطقه باعث تثبیت و تقویت نفوذ روسیه در منطقه می‌شود و اکنون بهترین شرایط تاریخی برای روسیه ایجاد شده که به عنوان یک ابرقدرت منطقه‌ای ایفای نقش کند، افزود: این فرصتی است که ما باید از آن استفاده کنیم و در واقع اگر بیشتر مواقع روس‌ها از کارت‌ ما برای تامین منابع خود استفاده کرده‌اند، ما می‌توانیم در این برهه از کارت روس‌ها برای منافع خود با هوشمندی استفاده کنیم.

وی با اعتقاد بر این‌که تحولات اخیر در منطقه باعث می‌شود که در مورد مسائل منطقه و ایران، اروپایی‌ها بیشتر به سمت آمریکایی‌ها گرایش پیدا کنند، خاطر نشان کرد: فعال شدن مکانیسم ماشه نمونه‌ای از این موضوع است البته به نظر می‌رسد اروپایی‌ها در این فرآیند بیشتر در حال تلاش هستند که ایران را مجاب کنند که به مذاکرات جدید بپیوندند.

دهقانی‌ فیروزآبادی همچنین به تاثیر تحولات اخیر در منطقه بر روی کشورهای عربی منطقه اشاره کرد و گفت: آنها سعی می‌کنند میزان تنش با ایران را کاهش دهند و از وقوع جنگ در منطقه جلوگیری کنند. بهترین شرایط برای عرب‌ها در منطقه وقوع جنگ سرد بین ایران و آمریکا است و قطعا آنها دوست ندارند جنگ گرمی بین ایران و آمریکا ایجاد شود، چرا که خودشان از این موضوع به شدت آسیب می‌بینند.

این استاد مسائل بین‌الملل با بیان این‌که تحولات اخیر احتمالا منجر به تقویت ائتلاف سه‌جانبه ایران، روسیه و چین خواهد شد، ادامه داد: در این شرایط چینی‌ها تلاش خواهند کرد که حضور خود در منطقه را افزایش دهند.

وی همچنین شکل‌گیری یک نظام منطقه‌ای حول دو قطب جریان مقاومت و ضد جریان مقاومت را یکی دیگر از تاثیرات ترور سردار قاسم سلیمانی عنوان کرد و گفت: البته پیش از این این نظام منطقه‌ای تا حدودی ایجاد شده بود ولی با شهادت سردار قاسم سلیمانی خطوط بین کشورهای این دو قطب روشن‌تر شد در یک طرف قطب عربستان سعودی، آمریکا، رژیم صهیونیستی قرار دارند و در طرف دیگر کشورهایی چون ایران، عراق، سوریه، لبنان و حتی در مرحله‌ی پایین‌تر روسیه است و ترک‌ها نیز در این میان سعی می‌کنند که نقش موازنه‌گر را ایفا کنند.

شهید سپهبد قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس و تنی چند از همرزمان پس از عمری مجاهدت بامداد جمعه -سیزدهم دی‌ماه- در حمله بالگردهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسیدند. به همین منظور همایش پیامدهای منطقه‌ای و بین‌المللی ترور سردار سلیمانی با محورهای تحلیل ترور شهید قاسم سلیمانی در چهارچوب حقوق بین‌الملل، نقش رژیم صهیونیستی در افزایش تنش در منطقه، آینده حضور آمریکا در منطقه غرب آسیا، نقش گفتمان مقاومت در ثبات بخشی و انسجام اسلامی برگزار شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: پایگاه عین الاسد مکانیسم ماشه جنگ هیبریدی هیثم بن طارق رخشان بنی اعتماد تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی محمد صادق کوشکی همایش پیامدهای منطقه بین المللی ترور سردار سلیمانی سید محمد حسینی نخبه نظامی صباح زنگنه هدف قراردادن نیروهای نظامی آمریکا منطقه نیروهای مقاومت پایگاه عین الاسد مکانیسم ماشه جنگ هیبریدی هیثم بن طارق رخشان بنی اعتماد تمساح گاندو سردار حاجی زاده زینب ابوطالبی محمد صادق کوشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شهاب، دفتر رسانه ای کمیته های مقاومت فلسطین درباره ورود نیروهای خارجی در غزه به شدت هشدار داد.

در بیانیه کمیته های مقاومت فلسطین آمده است: ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره حضور نیروهایش در غزه یا ساحل آن به شدت هشدار داده و تاکید می کنیم که این نیروها هدفی مشروع برای ملت و مقاومت آن تبدیل خواهند شد.

کمیته های مقاومت فلسطین اعلام کردند: هر تحرکی از سوی هرکشوری یا هر نیرویی یا هر قیمومیتی بر ملت ما، سرنوشت آن شکست خواهد بود. آنچه دشمن صهیونیست نازی از طریق کشتار نتوانسته به آن برسد، دیگران هم نخواهند توانست راه به جایی ببرند.

گفتنی است که چند روز قبل روزنامه گاردین به نقل از یک منبع نزدیک به وزارت دفاع انگلیس ادعا کرده بود که دولت لندن در حال بررسی طرحی است که نیروهای این کشور را برای توزیع کمک‌های امدادی به غزه اعزام کند.

در صورت اجرای این طرح، سربازان انگلیسی وظیفه خواهند داشت تا کامیون‌های حامل کمک‌های امدادی را از اسکله غول‌پیکری که ارتش آمریکا قرار است احداث کند، اسکورت کنند. ساخت این اسکله به نوشته گاردین قرار است ماه آینده میلادی در شرق دریای مدیترانه تکمیل و سپس به سمت ساحل غزه رانده شود.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا گفته است که نیروهای آمریکایی بعد از پایان پروژه مسئولیتی در قبال انتقال کمک‌ها به داخل غزه نخواهند داشت و بر همین اساس وزارت دفاع انگلیس در حال بررسی طرح مشارکت در این ماموریت است؛ طرحی که به گفته منبع نظامی گاردین به‌ دلیل چالش‌های موجود ممکن است به مرحله اجرا نرسد.

کد خبر 6091097

دیگر خبرها

  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • حزب‌الله لبنان: کمک‌های نظامی آمریکا به اسرائیل چراغ سبز حمله به رفح است
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • رژیم صهیونیستی توان دفاع از خود را هم ندارد
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت