Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، با تکامل باکتری‌ها و افزایش قدرت مقاومت آنها در برابر آنتی بیوتیک ها تلاش برای یافتن روش‌های جایگزین درمانی آغاز شده است.

یکی از این روش‌های بالقوه استفاده از فاژهاست. اما مشکل این ویروس‌ها آن است که به سرعت دچار تغییر و تحول می‌شوند و وضعیت باثبات و پایداری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان آمریکایی می‌گویند بررسی‌های جدید نشان می‌دهد می‌توان از فاژها در همین شرایط هم برای مقابله با باکتری‌های خطرناک استفاده کرد. بدین منظور باید فاژها را به نانومیله های طلایی مجهز کرد که در شرایطی که نور بر روی آنها تابانده شود به شدت گرم شده و قادر به ذوب کردن و نابودی باکتری‌ها خواهند بود.

در واقع خود فاژها به عنوان سیستم هدایت کننده به سمت باکتری‌ها و نانومیله های طلایی به عنوان سرهای جنگی نابودگر باکتری‌ها عمل می‌کنند.

در حال حاضر برای کسب اطمینان از صحت عملکرد این روش درمانی آزمایش‌هایی در حال انجام است که نشان می‌دهد می‌توان از آن برای نابودی باکتری‌هایی همچون E. coli، P. aeruginosa و V. cholera استفاده کرد.

کد خبر 4826277

منبع: مهر

کلیدواژه: باکتری آنتی بیوتیک خدمات درمانی فناوری نانو نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری نانو قاسم سلیمانی شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی هوشمندسازی گوشی هوشمند استارت آپ ماهواره سامسونگ ربات امنیت اطلاعات تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار

آقای احمدی گفت: همه ساله آفات برگخوار و جوانه خوار بلوط خسارات سنگینی را به عرصه‌های جنگلی استان وارد می‌کنند و در سال ۱۴۰۳ سطحی معادل ۴۵۰۰۰هکتار از جنگل‌های استان را آلوده نموده که منطقه مشایخ شهرستان کیار نیز از این موضوع مستثنا نبوده و مورد هجوم این آفات قرار گرفته اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با توجه به اعتبارت خود اقدام به مبارزه با این آفات در سطح ۳۰۰ هکتار در جنگل‌های منطقه مشایخ نموده است.

وی افزود: از آنجایی که در جنگل‌ها استفاده از سموم شیمیایی ممنوع می‌باشد عملیات مبارزه با ترکیب بیولوژیک BT صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در فلارد

احمدی اضافه کرد: بخش عمده‌ای از این مناطق در منطقه حفاظت شده محیط زیست واقع شده و اداره کل منابع طبیعی استان با توجه به اعتبارات خود هر ساله اقدام به مبارزه می‌نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نگرانی اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار + تصاویر
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم تا...
  • اعتراف یک کارگردان: من از نزول خوار‌ها پول می‌گرفتم
  • اسب تروجان
  • الکترونیک سبز می‌شود/ ابداع نانوسیم‌هایی که از هوا برق تولید می‌کنند 
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • امید برای یافتن حیات در زیر مریخ زنده شد