Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، نشست خبری شرکت ارتباطات مشترک شهر با حضور فرهاد کاظمی مدیرعامل شرکت ارتباطات شهر، گورانی مسئول پرتوهای وزارت بهداشت و خوش مکانی نماینده سازمان انرژی اتمی در مرکز همایش های برج میلاد برگزار شد.

«سید حسن سید موسوی» متخصص سازگاری الکترومعناطیسی در زمینه ساماندهی دکل‌های مخابراتی گفت: پرتوهای امواج الکترومغناطیس در فرکانس رادیویی از نوع پرتوهای غیریونیزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو دسته منبع پرتو داریم که یکی آنتن‌های نصب‌شده و دکل‌ها و دوم تلفن‌های همراه است.

این متخصص حوزه الکترومغناطیس افزود: تشعشع ناشی از آنتن دکل BTS در نزدیک سایت زیاد می‌شود و هرچه از سایت دور می‌شویم کمتر می‌شود اما این در مورد موبایل برعکس است. تشعشع ناشی از ترمینال کاربر به این شکل است که توان تابشی در نزدیک سایت کمتر است و هرچه دور می‌شویم توان تابشی بیشتر و حتی صد برابر می‌شود.

سیدموسوی با بیان اینکه رویکرد کاهش پرتوگیری نصب آنتن‌های سیار برای درون ساختمان‌هاست، گفت: در شرایط واقعی، در محیط پرتراکم شهری علاوه بر موج مستقیم، موج‌های انعکاسی، موج‌های پراش‌یافته و موج‌های پراکنده‌شده نیز حاضرند. همچنین توان جذب‌شده در بدن ناشی از تابش سایت، تابع پیچیده‌ای از فاصله، نوع آنتن و ... است.

این متخصص الکترومغناطیس با اشاره به ضرورت اصلاح برخی رفتارها در استفاده از تکنولوژی اظهار کرد: ۶۰ درصد تشعشع خارج‌شونده از موبایل در بدن کاربر جذب می‌شود و به همین دلیل بهتر است حتی‌الامکان از موبایل کمتر استفاده شود. ضمنا بهتر است مردم در زمان استفاده از گوشی به جای بلوتوث، هندزفری به کار برند؛ چراکه اثرات حرارتی آن از بلوتوث کمتر است. همچنین لپ‌تاپ را نباید بر روی پا گذاشت؛ چراکه در چنین شرایطی اثرات حرارتی آن بیشتر می‌شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بدن انسان برج میلاد موبایل وزارت بهداشت هندزفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه نخستین دوره رویداد مانوین گفت: ما برنامه‌های متنوعی در این ستاد دنبال می‌کنیم. یکی از این برنامه ها، مانوین است.

به گفته وی، آغاز رویداد مانوین یک جریانی است که توجه بیشتری به صنایع خلاق و فناوری‌های نرم داشته باشیم.

وی افزود: راهکار حل مسائل کشور در گروی توجه به این مسئله است. هرچقدر به این جریان در اکوسیستم توجه بیشتری داشته باشیم، باعث رشد کشور می‌شود.

وی اظهار کرد: صنایع خلاق در اقتصاد جهانی سهم بسزایی دارد؛ معادل قیمت نفت در دنیاست.

وی یادآورشد: این اقتصاد در کشورمان زیر یک درصد و کمتر از ۴ میلیارد دلار است. در افق کوتاه مدت سهم اقتصاد خلاق ما باید به سه درصد برسد. اکنون سهم دنیا از اقتصاد صنایع خلاق ۱۰ درصد است. ما برای رسیدن به این نقطه فاصله زیادی با دنیا داریم.

وی یادآور شد: دومین مساله، تقدیر و تشکر از پیشکسوتان، اساتید باعث شدند اکنون در این نقطه قرار بگیریم. اکنون در میانه این راه قرار گرفته ایم. اکنون برخی از  مسائل اجتماعی کشور در حوزه سخت توسط دانش بنیان‌ها رفع شده است، در این حوزه نیز نیاز به رفع مسائل اجتماعی داریم.

وی گفت: تنها راه حل مسائل اجتماعی در گروی توسعه صنایع خلاق یا ابزار‌های صنایع خلاق است. امروز با امضای توافقنامه میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با منطقه آزاد قشم امیدواریم گامی در توسعه صنایع خلاق، نوآوری و فناوری داشته باشیم.

  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ «آخرالزمان» کمتر دیده‌ شدۀ کره‌ای؛ از مِه زامبی‌ساز تا زامبی‌ها در چوسان!
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز چهارشنبه ۱۹‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • هندزفری بی‌سیم سنهایزر Accentum عرضه شد
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد!
  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز سه‌شنبه ۱۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • سارق حرفه‌ای موبایل در بجنورد دستگیر شد
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز دوشنبه ۱۷‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)