Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین؛ امروز سومین کنفرانس حکمرانى و سیاست‌گذارى عمومى در مرکز همایش هاى صداوسیما برگزارشد که در یکى از پنل هاى آن به بررسى بیت کوین از منظر زیان یا نقش آن در توسعه اقتصادى پرداخته شد؛ در این پنل حسن مرادى دانش آموخته اقتصاد از وزارت نیرو معتقد است که بیت کوین کارکردهاى متفاتى هم از لحاظ حفظ ارزش و هم تسهیل تجارت مى تواند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه بلاکچین بخشى از اقتصاد دیجیتال و بیت کوین جزیى از بلاک‌چین است، گفت: دولتى ها هنوز به بیت کوین مثل یک صنعت نگاه نمى کنند و اگرچه به آن مانند صنایع یارانه اى داده نمى شود اما دولت هزینه بیشترى هم بابت مصرف بالاى انرژى آن دریافت نمى کند.

مرادى با بیان اینکه نوسان قیمت بیت کوین یکى از مهم ترین ریسک‌هاى آن است، تاکید کرد: هزینه برق ماینینگ‌ها سه برابر صنایع دیگر بوده و اینکه مى گویند ٩برابر است را تکذیب مى کنیم.

همچنین محمدعلى اخایى، عضو هیات علمى دانشگاه تهران در این رابطه اظهار کرد: شنیده شده که تراز وزارت نیرو براى استخراج بیت کوین ساعتى یک میلیارد تومان منفى مى‌شود و به همین دلیل این مصرف بالا نیاز به کنترل جدى دارد.

وى افزود: در این شرایط دولت باید تعیین کند که ماینرهاى بزرگ، در ساعات مشخصى و شرایط خاصى فعال باشند و نباید صرفا مانع تولید آن شد چراکه رمزارزها می‌تواند کمک خرجی برای اقتصاد کل کشور باشد و با توجه به تحریم هاى موجود باید از این ظرفیت به عنوان راهکار دور زدن تحریم ها استفاده کند.

اخایى تصریح کرد: ما در آینده نزدیک ماشین و موتور برقى خواهیم داشت، بنابراین باید قوانین مناسبى براى استفاده بهینه از انرژى تعریف کنیم؛ اگرچه بیت کوین در مقابل صنایع و معادن موجود یک صنعت ناشناخته است اما در آینده به همین شکل ناشناخته نخواهد ماند چراکه جهان درحال حاضر روى این موضوع متمرکز شده است.

او تاکید کرد: نباید به بیت کوین به چشم خطر نگاه کنیم، اگرچه مصرف بالاى انرژى در تولید رمزارزها یک امتیاز منفى است، اما باید به جنبه هاى مثبت آن از جمله ارزآورى بالا نیز توجه کرد.

سعید سراج، یکى دیگر از کارشناسان حوزه بیت کوین در این نشست تخصصى توضیح داد: در کانادا و آمریکا اگرچه دولت، بانک‌ها و شرکتهای بیمه‌ای در این حوزه وارد نشده اند، ولی در حال تمرین هستند که بتوانند در آینده که به هر حال پول هم مثل سایر بخش‌ها مجازی می‌شود، آمادگی داشته باشند و منابع خود را در این راستا مدیریت کنند.

او اضافه کرد: ما در شرایط تحریمى براى ذخیره کردن اطلاعات در بستر بلاک‌چین نیاز جدى به ماینرها داریم و تنها مزیت این موضوع ارزآورى نیست؛ ما در حال حاضر از بسیارى کشورها عقب تر هستیم چراکه همین حالا کشورهاى دیگر بسیارى از فعالیت هاى خود را در بستر بلاکچین انجام مى دهند و ما صرفا نگران هزینه انرژى و اینترنت آن هستیم.

در ادامه این نشست سهیل نیکزاد، عضو هیات مدیره انجمن بلاکچین ایران ضمن تاکید بر پذیرش بیت کوین به عنوان موضوعى در گردش در همه کشورها بیان کرد: تولید رمزارزها قابل کنترل نیست؛ بیت کوین در حال تولید است و خریدار و تولیدکننده خودش را نیز دارد، بنابراین ادامه روند این موضوع به پذیرش و عدم پذیرش ما کارى ندارد.

نیکزاد تاکید کرد: بیت کوین از دیگر صنایع، در خصوص ارزآورى و اشتغال بهتر عمل مى کند و آمارها نشاندهنده این موضوع است.

وی گفت: نیم درصد برق ایران در تولید بیت کوین استفاده می‌شود، در حال حاضر ایران با اتفاقات اخیر پولی و بانکی با افت ارزش پول ملی مواجه است و تولید بیت کوین مى تواند براى ما صرفه اقتصادی داشته باشد ضمن اینکه نفت و گاز را نیز می‌توان از طریق بیت کوین فروخت.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال قیمت بیت کوین استخراج بیت کوین ماینینگ مقابله با تحریم بلاکچین ماینر بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • حضور ۲۵ هیات تجاری در اکسپو با وجود تحریم نشان از رشد ایران دارد
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه