Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: خطبه فدکیه از دو جنبه دارای اهمیت است اول اینکه چرا حکومت را از «امیرالمومنین (ع)» گرفتند و دوم اینکه چرا پشتوانه اقتصادی «اهل بیت (ع)» را از آنان غصب کردند، زیرا حضرت «علی (ع)» برای آباد کردن فدک حدود بیست و پنج سال وقت گذاشتند. تاریخ انتشار: 12:11 - 25 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۵۸۶۵ محمد هادی هدایت کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون علل ظلم‌هایی که نسبت به حضرت «فاطمه زهرا (س)» صورت گرفت گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» با گروهی از منافقین روبرو شدند که به همراهی و کمک یهودیان تلاش داشتند تا به ریاست و حکومت بر مسلمانان دست یابند آنان برای درست جلوه دادن کار خود قصد داشتند تا با توسل به زور از حضرت «فاطمه زهرا (س)» بیعت بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در همین راستا ادامه داد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» نیز در مقابل این ظلم‌ها ایستادند و در عرصه‌های مختلف مخالفت خود با این گروه نشان دادند، هرچند در این میان «حضرت علی (ع)» به خاطر اصول اسلام مجبور شدند تا سکوت اختیار کنند، اما همسر بزرگوار ایشان در مقابل دشمنان داخلی ایستادند.
بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب مربوط به ایام فاطمیه اینجا کلیک کنید هدایت ریشه مخالفت‌های منافین را در سال‌های آخر حضور «پیامبراکرم (ص)» دانست و ابراز کرد: «پیامبر اکرم (ص)» تلاش داشتند تا در آخرین جنگ خود که نامش غزوه تبوک بود برای همیشه حضور دشمنان سرسخت اسلام را خاتمه دهند. در آیه ۸۲ سوره مائده آمده است: «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُوا ۖ وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الَّذِینَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَىٰ ۚ ذَٰلِکَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّیسِینَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا یَسْتَکْبِرُونَ، هر آینه دشمن‌ترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان را خواهی یافت، و با محبت‌تر از همه کس به اهل ایمان آنان را که گویند: ما نصرانی هستیم. این دوستی نصاری نسبت به مسلمین بدین سبب است که برخی از آن‌ها دانشمند و پارسا هستند و تکبر و گردنکشی بر حکم خدا نمی‌کنند».

وی به رویکرد منافقین در زمان پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» اشاره و اظهار کرد: منافقین پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» برای گرفتن تایید از کار‌های خود قصد وارد کردن حضرت «فاطمه زهرا (س)» دختر «پیامبراکرم (ص)» را به بازی نادرست خود کردند، آن‌ها تلاش داشتند تا با زور تایید حضرت «صدیقه کبری (س)» را بر درستی کار نا‌مشروع خود دریافت کنند.   هدایت بیان کرد: راوی خطبه فدکیه «حضرت زینب (س)» فرموده‌اند: «مادرم هنگامی که از تفکر منافقین داخلی در مورد تصرف فدکیه مطلع شد آماده شدند و وارد میدان درگیری شدند ایشان طی خطبه‌ کوبنده خود فرمودند چطور شما از پدران خود ارث می‌برید، اما من نمی‌توانم ارث ببرم». این کلمات باعث شد تا مردم با دختر «پیامبراکرم (ص)» همراهی کنند و با شعار یاعلی یاعلی از ایشان پشتیبانی کردند، بدین ترتیب تفکر نادرست منافقین داخلی برای مردم آشکار شد و حضرت «فاطمه زهرا (س)» پیروز میدان شدند. 

وی پیرامون اهمیت خطبه فدکیه ابراز کرد: خطبه فدکیه از دو جنبه دارای اهمیت است اول اینکه چرا حکومت را از «امیرالمومنین (ع)» گرفتند و دوم اینکه چرا پشتوانه اقتصادی «اهل بیت (ع)» را از آنان غصب کردند، زیرا حضرت «علی (ع)» برای آباد کردن فدک حدود بیست و پنج سال وقت گذاشتند. در خطبه فدکیه حضرت «فاطمه زهرا (س)» حق را بیان کردند و از حقیقت پشتیبانی کردند در حالی که انصار پشت وی را خالی کرده بودند. 

این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: ادامه این جریان در زمان حیات تمام «ائمه معصومین (ع)» ادامه داشت تا جایی که هارون الرشید خطاب به «امام کاظم (ع)» گفت: فدک کجاست تا من آنجا را به تو بدهم این امام بزرگوار نیز در پاسخ فرمودند: تو آنجا را به من نمی‌دهی، زیرا مرز‌های فدک اکنون از آفریقا تا مرز‌های دریای مازندران و سراسر سرزمین اسلامی است حتی در زیارت جامعه کبیره نیز بر فدک و پس گرفتن آن از غاصبان تاکید شده است. 

وی کوتاهی انصار در پشتیبانی از دختر «رسول اکرم (ص)» حضرت «فاطمه زهرا (س)» را مورد بررسی قرار داد و افزود: اگر دشمن به کمک منافقین داخلی و یا خودش مستقیما ظلم کند و در مقابل آنان ایستادگی نشود، دشمن مسیر را هموار دانسته و پا را فراتر از گلیم خود خواهد گذاشت، اگر انصار از حضرت «فاطمه زهرا (س)» دفاع می‌کردند قطعا دشمنان به خود اجازه نمی‌دادند تا درب خانه «صدیقه کبری (س)» را آتش بزنند.

هدایت به علت درخواست حضرت «فاطمه زهرا (س)» برای پنهان ماندن مزارشان اشاره و خاطرنشان کرد: حضرت «فاطمه زهرا (س)» وصیت کردند تا مزارشان مخفی بماند، زیرا از منافقین داخلی و دشمنان دلگیر بودند، سکوت انصار به بسیاری از بی حرمتی‌ها مهر تایید زد و باعث شد تا این بانوی بزرگوار اسلام در پایان عمر با برخی از این افراد قهر کنند و هرگز تا زمان شهادتشان دیگر با آنان سخن نگفتند. در این مدت حضرت «فاطمه زهرا (س)» گریه می‌کردند و به مزار عموی خود حضرت حمزه و جعفر طیار می‌رفتند و می‌گفتند اگر آنان زنده بودند منافقین نمی‌توانستند حق ما را تصاحب کنند.     انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا ائمه معصومین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، سید علی یزدی‌خواه نماینده مردم، تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی از تدوین نامه‌ای خطاب به وزیر کشور خبر داد که در آن به تصمیمات برای تقسیمات جدید کشوری و تعرض به یکپارچگی شهرستان ری اعتراض شده است.

بیشتر بخوانید
وحیدی: توجه ویژه به مسایل امنیت داخلی یکی از مهمترین وظایف وزارت کشور است

متن این نامه که به امضای جمعی از نمایندگان تهران رسیده به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر وحیدی
وزیر محترم کشور

سلام علیکم؛
با صلوات بر محمد(ص) و آل محمد(ص)؛ همانگونه که استحضار دارید، ملک ری یکی از کهن ترین شهرهای جهان با قدمت بیش از 8 هزار سال بوده و شیخ البلاد و عروس جهان اسلام با هویت تاریخی، تمدنی و مذهبی خود با تعبیر زیبای رهبر فرزانه انقلاب به عنوان قبله تهران معرفی گردیده است.

پیرو اخبار واصله در خصوص طرح تشکیل استانهای تهران غربی و شرقی، تاکید می گردد طرح مذکور به هیچ وجه نباید منجر به جابجایی محدوده جغرافیایی فعلی شهرستان ری و بخش‌های پنجگانه مرکزی، کهریزک، فشافویه، قلعه نو، خاوران، محدوده فرودگاهی حضرت مام(ره) و منطقه ویژه اقتصادی ری گردد.

هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده سیاسی کنونی، علاوه بر صدمه به هویت و تاریخ این شهرستان، خسارات جبران ناپذیری بر سرمایه های مادی و معنوی مردم ولایت مدار شهرستان ری وارد و موجبات اعتراض شدید اهالی و ساکنین را فراهم می آورد.

لذا تقاضامند است دستور فرمائید از هرگونه تغییر و جابجایی در محدوده جغرافیایی شهرستان ری احتراز و قبله تهران بدون کوچکترین خدشه و به صورت یکپارچه در حریم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) حفظ گردد و جزیی از استان تهران مرکزی باقی بماند.

بدیهی است با توجه به مطالبات مردمی جهت تحقق این مهم، از همه اختیارات و ظرفیت های قانونی مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی استفاده خواهد گردید.

اخیرا معاون سیاسی وزیر کشور از ادامه روند تشکیل استان تهران شرقی خبر داد و گفته بود این تقسیمات فرآیندی دارد که در حال پیگیری است و تاکنون در کمیسیون سیاسی دولت مصوب شده و بر اساس قانون باید در دولت و مجلس بررسی شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228587 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی است؟
  • «با شما سربلندیم» شعار دهه کرامت
  • شعار دهه کرامت ۱۴۰۳ «با شما سربلندیم» اعلام شد
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم