Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرگروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی خراسان رضوی گفت: در سال ۹۸-۹۷ در حدود ۶۰میلیارد تومان خسارت بیمه ای به کشاورزان پرداخت شد، از طرفی در سال زراعی ۹۹-۹۸ تا کنون در حدود ۱۰۵هزار هکتار محصولات زراعی و ۲۱هزار هکتار محصولات باغی بیمه شده اند.

محمود رضا فرزانه در گفتگو با قدس آنلاین اظهار کرد: بیمه محصولات کشاورزی تا زمانی که خسارت های پی درپی گزارش نشود ادامه خواهد داشت و محدودیت زمانی در این زمینه وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه در مورد محصولات پاییزه نظیر کلزا سامانه بیمه بسته شده است، تصریح کرد: در حال حاضر کشاورزان هنوز فرصت دارند برای بیمه محصولاتی نظیر گندم ، جو  و محصولات باغی به جز انگور آبی اقدام کنند، از این رو تقاضای ما این است که برای این موضوع زمان را از دست ندهند زیرا هر لحظه ممکن است سامانه بیمه محصولات کشاورزی برای سال آینده بسته شود.   فرزانه ادامه داد: در حال حاضر سه نوع بیمه پایه، بیمه عمومی و انفرادی برای محصولات کشاورزی وجود دارد، در بیمه پایه سهم دولت  بیشتر است  یا به عبارتی حق بیمه کمتری کشاورزان پرداخت می کنند و در مقابل تعهدات بیشتری را نیز پاسخگو است اما نکته ای که باید به آن توجه شود این است که بیمه پایه تنها برای خطراتی  با شدت بالا و گسترده  در خشکسالی ،سرما ، یخبندان ، گرما و سیل های فراگیر پاسخگو است  . وی افزود: بیمه عمومی علاوه بر  شرایط بیمه پایه، خسارت هایی با درجه کمتر را نیز پاسخگو است و  در بیمه انفرادی   خسارت محدود به خشکسالی ،سرما ، یخبندان ، گرما و سیل های فراگیر نیست و برای موارد مختلف از جمله تگرگ، باران های سیل آسا، طوفان و موارد دیگر را نیز پوشش می دهد اما به طور طبیعی حق بیمه در بیمه های عمومی و انفرادی از پایه بیشتر است.    مدیرگروه خدمات بیمه ای بانک کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد:   در بارش های اخیر و همچنین کاهش دما  در استان، در مورد خسارت گندم ، جو و غلات فعلا نمی توان اظهار نظر کرد ولی به طور کلی چون پوشش برف به عنوان یک عایق کننده عمل می کند در مزارع غلات زیاد نگران کننده نیست  اما در باغات انگور در شهرستانی نظیر قوچان که درجه ۱۸- را تجربه کرده اند امکان خسارت وجود دارد . وی تصریح کرد: بیمه محصولات کشاورزی بر اساس نوع بیمه و نوع پوشش به طور میانگین برای هر هکتار از ۱۱ هزار تومان تا ۶۵هزار تومان متغیر است. فرزانه ادامه داد:  در سال ۹۸-۹۷ در حوزه محصولات زراعی در حدود ۶۰میلیارد تومان خسارت  به کشاورزان پرداخت شد و ۱۵میلیارد تومان نیز در مرحله پرداخت قرار دارد . همچنین در سال زراعی ۹۹-۹۸ تا کنون در حدود ۱۰۵هزار هکتار محصولات زراعی  و ۲۱هزار هکتار محصولات باغی بیمه هستند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محصولات کشاورزی بیمه خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد

مهدی قمصریان در یاسوج افزود: در اغلب این حوادث، مقصر‌ها فاقد بیمه شخص ثالث بودند.

وی اضافه کرد: امسال پنجمین سالگرد تصویب قانون اجباری بیمه شخص ثالث است که بر این اساس دارندگان وسایل نقلیه موتوری موظف به داشتن بیمه شخص ثالث هستند.

قمصریان ادامه داد: برطبق این قانون ارائه هر گونه خدمت به وسایل نقلیه موتوری اعم از پلاک گذاری و کارت سوخت و سند مبتنی بر داشتن بیمه است.

مدیرعامل صندوق تامیین خسارت‌های بدنی کشور گفت: در کشور هم اکنون ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزاروسیله نقلیه موتورسیکلت وجود دارد که از این تعداد ۱۰ میلیون فاقد بیمه شخص ثالث هستند.

وی همچنین افزود: هم اکنون ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو در کشور وجود دارد که از این تعداد دو میلیلون خودرو فاقد بیمه شخص ثالث هستند که پلیس موظف است این وسایل را متوقف کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • پرداخت ۴۷ میلیارد تومان خسارت بدنی به علت حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد