Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان زنجان از اجرای طرح «فهما» و انتخاب نخستین پایتخت فرهنگی و هنری مساجد ایران خبر داد و گفت: این طرح به ایجاد شبکه ملی و افزایش رقابت سالم بین کانون‌ها کمک می‌کند. به گزارش ایکنا از زنجان، حجت‌الاسلام نقی یارمحمدی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان زنجان، 25 دی‌ماه در نشست خبری اظهار کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در سال ۷۱ با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شد و در راستای دغدغه‌های مقام معظم رهبری در حوزه‌های فرهنگی، سال گذشته اساسنامه کانون‌ها توسط این شورا و رئیس جمهور مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کانون ۹ عضو دارد که نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، مدیرکل تبلیغات اسلامی، شهردار مرکز استان، فرمانده بسیج، مدیرکل اوقاف و امور خیریه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری استان و نماینده مدیر مرکز حوزه‌های علمیه اعضای آن را تشکیل می‌دهند. مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان زنجان با اشاره به اینکه این کانون به هماهنگی بیشتر نهادهایی که در حوزه مسجد فعال هستند، کمک می‌کند، ابراز کرد: سند تحول راهبردی کانون‌ها به همه ستادهای استانی تحویل داده شده که چارچوب فعالیت کانون‌ها را مشخص می‌کند.
وی از برگزاری نخستین رویداد ملی «فهما» (فرهنگی، هنری مساجد ایران) خبر داد و گفت: در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) اولین پایتخت فرهنگی و هنری مساجد ایران انتخاب می‌شود. همچنین یک شهرستان برتر، یک روستای برتر و ۱۸ باب کانون برتر در سطح کشور برای رویداد فهما انتخاب و تجلیل می‌شوند.
یارمحمدی آشنایی بچه‌های مسجد با فعالیت دیگر کانون‌ها، ایجاد یک شبکه ملی مساجد و رقابت سالم بین کانون‌ها را از مزایای راه‌اندازی سایت کانون‌های مساجد و طرح فهما دانست و افزود: استان‌هایی که بالاترین امتیاز را در سایت بچه‌های مسجد از لحاظ کمی و کیفی کسب کنند، به عنوان برترین کانون انتخاب می‌شود.
وی با اشاره به اینکه رویداد ملی فهما 8 شاخص دارد، یادآور شد: ارتقای فعالیت‌های قرآنی، شبکه‌سازی و ساماندهی، ارتقای فعالیت‌های ادبی و هنری، ارتقای فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی غنی‌سازی اوقات فراغت، پاسداشت مناسب‌های ملی و مذهبی، فضای مجازی و رسانه و خلاقیت و نوآوری شاخص‌های آن است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان زنجان تعداد کانون‌های شهری و روستایی فعال در استان را 357 باب برشمرد و گفت: 60 درصد کانون‌ها روستایی هستند و ۴۰ درصد معادل ۱۴۲ باب شهری است. ۳۷ باب امسال به این کانون‌ها اضافه می‌شود و هر کانونی که بیشترین فعالیت را در سایت بچه‌های مسجد داشته باشند سال آینده بیشتر مورد حمایت ستاد قرار می‌گیرد.
این مسئول طرح تلاوت نور، مسابقات مدهامتان، مسابقات تفسیر کوتاه، برنامه‌های اوقات فراغت و تشکیل گروه‌های سرود و تئاتر را دیگر محورهای فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری و مساجد دانست و گفت: شنبه‌های کتاب در برخی مساجد شروع شده و هر هفته یک کتاب خوب توسط امام جماعت، مسئول کانون یا اعضای کتاب‌خوان مسجد معرفی می‌کنند و اگر امکان داشته باشند تخفیف برای خرید آن درنظر می‌گیرند. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: زنجان طرح فهما کانون های مساجد مسابقات مدهامتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۵۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: این برنامه ها به صورت مردمی مدیریت و اجرا خواهد شد که ترویج معارف اهل البیت(ع) و ایجاد شور و نشاط مد نظر قرار می گیرد.

حجت الاسلام علیرضا ناجی، کانون‌های مساجد را محور برنامه‌های دهه کرامت اصفهان معرفی کردو افزود: هیات های مذهبی، موسسات مردمی، تشکل های دینی و قرآنی، مساجد، اصناف، بقاع متبرکه و ادارات فرهنگی و شهرداری ها در این مناسبت برنامه ریزی هایی دارند.

وی گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد دبیر ستاد دهه کرامت و این مراکز محور بسیاری از برنامه‌ها هستند. حجت الاسلام علیرضا ناجی افزود: این دهه همزمان با سالروز ولادت حضرت معصومه(س) آغاز و تا ولادت امام رضا(ع) ادامه دارد که تشکل‌های مردمی برای این دهه فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: کانون های مساجد محور بخش عمده برنامه های این ایام هستند که در نقاط شهری و روستایی فعالیت هایی را در تعامل با ادارات دولتی و خدماتی و تشکل های مردمی اجرا می کنند.

حجت الاسلام ناجی با بیان اینکه جشن های مردمی و جلسات عمومی در مساجد برگزار می شود، افزود: بخشی از این برنامه ها با حضور خادمین حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) توام خواهد بود.

وی یادآورشد: برنامه ها تنها با محوریت جشن نیست و مسابقات فرهنگی، تولید محتوا در فضای مجازی، معرفی دختران نمونه و تجلیل از آنان و تبیین اهمیت حجاب و عفاف برای اغنا فکری نیز پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند