Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد دانشگاه گفت: اینکه ترور را به عنوان یک عامل بازدارنده مطرح کنیم بسیار خطرناک است. با این شرایط به دوران دادگستری و انتقام گیری شخصی باز می گردیم و برای دنیا بسیار خطرناک است.

به گزارش ایسنا، هیبت الله نژندی منش در همایش پیامدهای منطقه‌ای و بین المللی ترور سردار سلیمانی اظهار کرد: بحث را از حمله پهبادی آمریکا شروع می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها اعلام می کنند عراقی ها راضی بودند و در راستای دفاع مشروع بوده است. همچنین اعلام می کنند که برای پیشگیری از برنامه های بعدی ایران بوده است که هیچ توجیه و مدرکی برای این مواردی که آمریکا مطرح کرده است وجود ندارد.

وی ادامه داد: اینکه ترور را به عنوان یک عامل بازدارنده مطرح کنیم بسیار خطرناک است. با این شرایط به دوران دادگستری و انتقام گیری شخصی باز می گردیم و برای دنیا بسیار خطرناک است.

این استاد دانشگاه ادامه داد: آیا می توان ترور سردار سلیمانی را جنایت علیه بشریت دانست؟ در وهله اول جواب منفی است اما تحریم های اقتصادی به عنوان حمله علیه جمعیت غیر نظامی ایران تعریف شده است و در ادامه این ترور را باید به عنوان اقدامی غیر مشروع دانست.

وی ادامه داد: اقدام آمریکایی ها حمله مسلحانه بوده است. اقدام تجاوزگرایانه هم بر اساس رویه دیوان دادگستری حساب می شود. حمله به مقام ارشد نظامی یک کشور که سمبل و نماد حاکمیت است اقدام تجاوزگرایانه علیه مردم وکشور است.

نژندی منش گفت: اصول مهم بنیاندی منشور حقوق بشر توسط آمریکایی ها نقض شده است. شاید می خواهند به جای این منشور به قوانین داخلی خود اتکا کنند.

وی در پایان افزود: نباید ناامید بود تمام گزینه های حقوقی روی میز است. می توانیم با تلاش ناعادلانه بودن این اقدامات را در دنیا ثابت کنیم. باید طرح دعوا کنیم علیه آمریکایی ها.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود

آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • روایتی از شهادت مرتضی مطهری، معلمی برای انقلاب اسلامی ایران
  • ببینید | جزئیات جدید از طراحی ترور شهید آیت الله بهشتی در سال ۵۴
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای صهیونیست‌ها علیه غزه ادامه دارد
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه ندارد