Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاتف ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جلسه شورای عشایری دماوند اظهار داشت: این جلسه پیرامون نحوه هزینه کرد اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده جز یک تبصره ۶ قانون برنامه ششم است که بر اساس قانون، سهمی از این اعتبارات متعلق به مناطق عشایری است و این اعتبارات در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا با نظر دستگاه‌های اجرایی امور عشایر در مناطق عشایری صرف امور عمرانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممیزی با بیان اینکه خوشبختانه شهرستان دماوند در خصوص عشایر خوب عمل کرده است گفت: در ۳ سال گذشته یعنی از ابتدای سال ۹۶ تا آذر ۸۷ تعداد ۵۵ مورد واریز وجه به حساب فرمانداری را داشته‌ایم که جمع این واریزی‌ها نزدیک به یک میلیارد تومان است.

وی بیان داشت: بر اساس گزارشاتی که تهیه شده دماوند عملکرد بسیار خوبی در این زمینه داشته است و تشکیل جلسه امروز نیز به لحاظ تقدیر و تشکر و برنامه‌های آتی در سال ۹۸ طبق جداول پیشنهادی جز مصوبات عشایر استان تهران بوده تقدیم شود.

مدیرکل عشایری استان تهران افزود: بر اساس مصوبه و همچنین قانون توسعه برنامه ششم مقرر شده است که سالانه ۵ درصد شاخص‌های توسعه انسانی در این مناطق عشایری ارتقا داشته باشد و قسمت عمده این رشد را از مالیات‌های بر ارزش افزوده شاهد خواهیم بود و عمده تاکید ما امروز در خصوص ارائه خدمات اجتماعی و کوچندگان و فراهم اوری زیرساخت‌های عمرانی مثل آب و راه در مناطق عشایری و شاخص‌های بهداشتی در منطقه بود.

ممیزی بیان داشت: به همت فرمانداری و حوزه بهداشت و درمان یک مرکزی در شرق لار در حاشیه سد لار فراهم و تجهیز شده و با توجه به ایجاد یک تفاهمنامه، مرکز راه اندازی خواهد شد و یک سوله ای به مساحت ۳۵۰ متر مربع تجهیز شده که محوطه ۱۵۰۰ متری دارد و دستگاه‌های اجرایی خدمات می‌دهند.

وی در مورد شبکه‌های تأمین اب نیز گفت: در این راستا پروژه‌هایی تعریف شده که توزیع و تأمین آب در آن گنجانده می‌شود و پروژه‌های ملی دماوند هم با تأمین منابع در سال ۹۹ اجرا می‌شود که یکی پروژه تأمین آب چال چال و تأمین آب عشایر میانرود و قاضی مزار با ۲ میلیارد تومان اعتبار برآورد شده است.

کد خبر 4826489

منبع: مهر

کلیدواژه: عشایر استان تهران دماوند قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف ایلام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بوشهر شهرکرد شهادت تعطیلی مدارس گرگان خطبه های نماز جمعه سپاه پاسداران شیراز قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی در شورای عشایر شهرستان میاندوآب گفت: انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علی ناجی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جلسه شورای عشایر شهرستان میاندوآب از انجام اقدامات لازم برای مناسب‌سازی مسیر تردد به ییلاقات سلیم‌خان شاهین‌دژ، هشترود و سهند خبر داد.

وی افزود: پنل‌های خورشیدی برای تأمین روشنایی و برق مصرفی عشایر تا جایی که منابع مالی تأمین و امور برق استان همکاری کند تأمین خواهد شد.

مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌غربی گفت: امسال در حد توان نسبت به تأمین آب شرب سالم و بهداشتی با لوله‌کشی از چشمه و همچنین تأمین تانکرهای آب ثابت و سیار اقدام خواهیم کرد.

ناجی با بیان اینکه انتظار داریم بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را آسان‌سازی کنند، تصریح کرد: عملکرد شبکه دامپزشکی در واکسیناسیون دام‌های عشایر و صدور مجوز حمل دام قابل تقدیر است.

محمدرضا رضایی نیز در این جلسه اظهار کرد: عشایر همیشه پای انقلاب بوده‌اند و در سخت‌ترین شرایط و با کمترین امکانات دست از تولید برنداشته‌اند.

وی افزود: توجه ویژه به نیازهای آموزشی، بهداشتی، عمرانی و خدماتی این قشر زحمتکش حداقل کاری است که باید توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: با توجه به آغاز فصل کوچ عشایر به ییلاق‌های منطقه، اقدامات لازم در جهت تأمین آرد، سوخت و آب آشامیدنی عشایر در دستور کار شورای عشایر شهرستان قرار گیرد.

رضایی تصریح کرد: برای تخصیص آرد و تأمین مورد نیاز عشایر شهرستان نان نیازمند پالایش دقیق آمار هستیم.

به گزارش ایمنا، تعدادی از روستاهای دشت میاندوآب محل قشلاق عشایر دامنه‌های سهند و ارتفاعات شاهین‌دژ بوده و همچنین این شهرستان محل گذر عشایر سایر شهرستان‌ها از جمله نقده به ییلاقات خود است. عمده این عشایر شامل ایلات و طوایف شاهسون، بالکانلو، اینانلو و قره‌پاپاق هستند.

کد خبر 751517

دیگر خبرها

  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • رعد و برق ۵۰ راس گوسفند عشایر حومه شیراز را تلف کرد
  • وارد آمدن خسارت به ۱۰۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایری استان ایلام
  • آذرخش، ۵۰ رأس دام عشایر فارس را تلف کرد
  • رعدوبرق، جان دام‌های عشایری را در فارس گرفت
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد ریالی بارش‌های سیلابی به حوزه عشایری ایلام