Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@13:33:53 GMT

پذیرش و درمان هزار معتاد در کمپ اجباری قمرود

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۲۷۳۲۱

پذیرش و درمان هزار معتاد در کمپ اجباری قمرود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بهزیستی استان قم، صادق سلمانیان اظهار داشت: مراکز اجباری ماده ۱۶ طبق قانون محل پذیرش و درمان معتادین متجاهر است و به عبارت دیگر درصورتی‌که فرد معتاد با وجود بستر مناسب برای درمان اعم از مراکز سرپایی یا مراکز درمان اقامتی میان مدت ماده ۱۵ حاضر نشد برای ترک اقدام کند، متجاهر شناخته شده و در چنین شرایطی ناگزیر باید او را به مراکز درمان اجباری ارجاع داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت کمپ ماده ۱۶ قمرود و پذیرش و درمان بیماران معتاد تحت نظارت اداره کل بهزیستی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه گذشته از سال ۹۸ در این کمپ حدود هزار نفر بیمار معتاد پذیرش و درمان شده‌اند و در کنار فعالیت این کمپ حدود ۱۱۵۷ نفر بیمار معتاد نیز طبق تبصره ۲ ماده ۱۶ در سایر کمپ‌های استان قم خدمات بستری و درمان را اخذ نموده‌اند.

سرپرست معاونت توسعه پیشگیری بهزیستی قم با اشاره به دلایل راه اندازی مراکز ماده ۱۶ افزود: بیماران ارجاع شده به این مراکز که تحت نظارت بهزیستی فعالیت می‌نماید، توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر به مراکز و مجتمع‌های قضائی استان ارجاع و سپس با اخذ کیت‌های تشخیصی اعتیاد توسط تیم‌های غربالگری مستقر در دادسرای شهرستان، با نظر تیم تخصصی درمان و مقام محترم قضائی به مرکز درمان اجباری ماده ۱۶ و یا مراکز فعال طبق تبصره ۲ ماده ۱۶ هدایت می‌گردند.

وی ضمن بیان مشکلات پس از ترک معتادین افزود: بیماران بهبود یافته پس از طی دوران سم زدایی و اقامت خود، در صورتی که دارای علاقمندی و یا تخصص در زمینه‌های دوزندگی با چرخ صنعتی و خیاطی باشند، در همین مکان (مرکز ماده ۱۶ قم) مشغول به کار می‌گردند و گسترش کارگاه‌های فنی حرفه‌ای از برنامه‌های بهزیستی برای این مراکز است.

سلمانیان در پایان اشاره به نقاط و ضعف و مشکلات موجود در اداره‌ی این مراکز و تقدیر از همکاری تنگاتنگ دستگاه قضائی افزود: همانطور که اعتیاد معضلی خانمان سوز و در کمین کل افراد، خانواده‌ها و اجتماع می‌باشد، رسیدگی و درمان معتادین در این مراکز هم مستلزم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و مشمول مداخله و همکاری در ارائه خدمات و … از جمله شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد امام (ره)، هلال احمر، اداره منابع طبیعی، اداره امور اموال تملیکی، پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز و.... است و ما دست همکاری همه این دستگاه‌ها و همچنین خیرین ارجمند را به گرمی می‌فشاریم.

لازم به ذکر است در استان قم ۱۰ کمپ اختیاری و اجباری متولی خدمات نگهداری و درمان معتادین هستند که با مجوز بهزیستی قم فعالیت می‌کنند.

کد خبر 4826495

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی استان قم قم کمپ ترک اعتیاد قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف ایلام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بوشهر شهرکرد شهادت تعطیلی مدارس گرگان خطبه های نماز جمعه سپاه پاسداران شیراز قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • مهرو موم محل غیرمجاز مامایی در اردبیل
  • معرفی بیش از یکصد واحد متخلف به مراجع قضایی استان یزد
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • مواد شیمیایی ماریجوانا 5 برابر سیگار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید