Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات با ارسال نامه‌ای به مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک سند یادداشت تفاهم ترجیحی بین ایران و جمهوری اسلامی ایران در سال 1382 را از درجه اعتبار ساقط اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس  براساس نامه‌نگاری مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت با سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات صنعت، معدن و تجارت، سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید عباسپور هم در نامه‌ای به وکیلی مدیر مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک اعلام کرد که سند یاداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است. 

در ادامه متن نامه سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات به مدیرکل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک آمده است: 

«جناب آقای وکیلی 

مدیرکل محترم مرکز واردات و امور مناطق ازاد و ویژه گمرک 

موضوع: سند یادداشت تفاهم ترجیحی ایران و ازبکستان

با سلام و احترام

ضمن ارسال تصویر نامه شماره 98.230.36528 مورخ 1398.10.10 مدیرکل محترم دفتر آمریکا و اروپا سازمان توسعه تجارت ایران منضم به  یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068.77 مورخ 1397.12.24 بدین وسیله به اطلاع می‌رساند سند یادداشت تفاهم ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 از درجه اعتبار ساقط گردیده است. 

لذا مراتب جهت استحضار و صدور اقدام متقضی ارسال می‌گردد.

سعید عباسپور

مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات»

***

در ادامه  همچنین متن نامه ارسالی بهروز الفت مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا در مورخ 1398.10.10 به سعید عباسپور مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات آمده است: 

«جناب آقای عباسپور

مدیرکل محترم دفتر مقررات صادرات و واردات 

با سلام 

احتراما، به اطلاع می‌رساند با استناد یادداشت ارسالی سفارت کشورمان در تاشکند به شماره 5068077 مورخ 97.12.24 (پیوست)،‌سند یادداشت تفاهم ترجیحات ترجیحی منعقده فیمابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان در سال 1382 ،‌ از درجه اعتبار ساقط گردیده است.

خواهشمند است دستور فرمایند این سند و لیست ترجیحات اعطایی میان دو کشور از کتاب مقررات صادرات وواردات چاپ سال 1399 حذف گردد.

بهروز حسن‌الفت

مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا»

در ادامه تصویر این دو نامه آمده است:

 

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واردات یادداشت آمریکا جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 444 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۵۴۹  میلیون دلار و برای خدمات ۱۲۱ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۷۴۷ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

 

 

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۷ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۷ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.   معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۰۹ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۴۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۷۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۴۹ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۰۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۲۸، ۳۳، ۱۸۸، ۱۰۸ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۶۶ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۹ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۴ هزار و ۳۵۹ تومان، یورو با نرخ ۴۷ هزار و ۴۵۶ تومان و درهم با نرخ ۱۲ هزار و ۷۸ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۱ هزار و ۴۱۸ تومان، یورور با نرخ ۴۴ هزار و ۳۰۸ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۲۷۸ تومان بود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟