Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخوری گفت: بر اساس گزارش اولیه ارسالی به سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان تاکنون حدود ۷۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مزارع و باغات جنوب استان خسارت وارد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید برخوری در ارتباط با خسارت‌های وارد آمده به مزارع و باغات جنوب استان کرمان بر اثر سیلاب به خبرنگار راه آرمان گفت: در اثر بارندگی های اخیر سیلاب های سهمگینی در سه شهرستان جنوبی کرمان شامل قلعه گنج، رودبار و منوجان جاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسارت ۷۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی سیل به کشاورزی جنوب استان کرمان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان افزود: بر اساس گزارش اولیه ارسالی به سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان تاکنون حدود ۷۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مزارع، باغات، گلخانه ها، دام های سبک و سنگین، کانال های آبیاری، لوله های انتقال آب، بندهای آبخیزداری و سیل بندهای خاکی جنوب استان خسارت وارد شده است.

وی مطرح کرد: البته رقم اعلام شده گزارش اولیه است چرا که دسترسی به برخی باغات و مزارع به علت مسدود بودن راه های ارتباطی امکان پذیر نیست از این رو گزارش نهایی بعد از بررسی این مناطق متعاقبا اعلام خواهد شد.

برخوری  در خصوص  اقدامات انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان، عنوان کرد: مسئولان این سازمان اقداماتی را در حوزه های مختلف تاکنون انجام داده اند، برخی از این فعالیت ها پیشگیرانه بوده، قبل از وقوع سیلاب، اطلاع رسانی های لازم به کشاورزان انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان ادامه داد: در گام بعد باغات، مراکز کشاورزی و دامداری که در مسیر سیلاب قرار داشتند، شناسایی و راهکارهایی برای جلوگیری از تحمیل خسارات فراوان به مالکان ارائه شد.

بیش از ۹۰ درصد کشاورزان خسارت دیده تحت پوشش بیمه نیستند

وی یادآور شد: پیش از این سازمان پیشنهاد بیمه کردن محصولات دامی و کشاورزی را به مالکان ارائه کرده بود که متاسفانه استقبال اندکی از آن صورت گرفت و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد کشاورزان و دامدارانی که خسارت دیده اند، تحت پوشش بیمه قرار ندارند.

برخوری تصریح کرد: با توجه به پیش بینی هایی که توسط مرکز هواشناسی انجام شده بود، احتمال وقوع سیلاب بسیار زیاد بود از این رو سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان هماهنگی هایی با منابع طبیعی و آبخیزداری استان به جهت کاهش خسارات انجام داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان افزود: بر این اساس صدور مجوز برای احداث طرح هایی که در مسیر سیلاب قرار دارند منتفی شد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان با مشکلات مالی فراوانی دست و پنجه نرم می کند امابلافاصله بعد از وقوع سیلاب عملیات هایی برای مقابله با کاهش خسارات انجام شد.

برخوری ادامه داد: این اقدامات شامل خروج سیلاب از مزارع و باغات، نجات دام ها و احشامی که در معرض سیل بودند، است البته برآورد خسارات در حال انجام است و بلافاصله بعد از دریافت گزارش نهایی به مراجع ذیربط اعلام می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: قطعا مسئولان این سازمان تلاش خود را برای جبران خسارت کشاورزان انجام می دهد، امیدواریم مسئولان با تخصیص اعتباراتی در تحقق این مهم به ما کمک کنند.

مزارع و باغات قلعه گنج همچنان درگیر با سیلاب

وی بیان کرد: بر اساس گزارشی که صبح امروز به دست ما رسید سیلاب موجود در اغلب مزارع و باغات تخلیه شده است، متاسفانه در شهرستان قلعه گنج که شدت بارش ها بیش از نقاط دیگر بوده سیلاب همچنان مزارع را تهدید می کند.

برخوری یادآور شد: چند سالی است که ردیف اعتباری سیل بندهای کشاورزی از سرفصل بودجه سازمان جهاد کشاورزی حذف شده است، پیش از این سیل بندهایی در بالا سر مزارع و باغات تعبیه می شد که میزان خسارات را محدود می کرد اما اکنون با حذف این منبع، خسارات هنگفتی متوجه کشاورزان شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان در پایان خاطرنشان کرد: در صورتی که این مبلغ مجددا به بودجه سازمان باز گردد، با هر بارندگی شدیدی کشاورزان دارایی خود را از دست نمی دهند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان