Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، با همکاری برنامه جهانی غذا و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، یک گلخانه را در مهمانشهر مهاجرین سمنان تأسیس کرد. هدف از ساخت این گلخانه فراهم کردن فرصت‌های جدید و پایدار معیشتی برای پناهندگان افغانستانی ساکن در این مهمانشهر است.

طبق آمارهای رسمی دولت، ایران هم‌اکنون میزبان ۹۵۱ هزار و ۱۴۲ پناهنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود ۹۷ درصد این پناهندگان در مناطق شهری ساکن هستند و سه درصد باقی‌مانده نیز در ۲۰ مهمانشهر در نقاط مختلف کشور سکنی گزیده‌اند.

تأسیس این گلخانه، با حمایت‌های فنی و مالی فائو، پناهندگان افغانستانی را قادر خواهد کرد تا از طریق فعالیت‌های کشاورزی کسب درآمد کنند.

هومن معزی، مشاور امور برنامه‌ریزی نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به پروژه ساخت و بهره‌برداری از گلخانه در مهمانشهر مهاجرین سمنان می‌گوید: «در پی انجام یک ارزیابی مشترک از سوی فائو و برنامه جهانی غذا، همچنین برگزاری یک کارگاه آموزشی یک‌روزه برای ۳۰ نفر از پناهندگان علاقه‌مند به همکاری در این طرح، نهایتا ۱۵ نفر برای مشارکت در این پروژه انتخاب شدند.»

وی در ادامه افزود: «با ارائه مشاوره‌ها و مهارت‌های لازم به پناهندگان افغان جهت پرورش انواع گیاهان زینتی و خوراکی در گلخانه، توانمندی آن‌ها برای مدیریت مستقل گلخانه به صورت گام به گام افزایش می‌یابد.»

معزی در ادامه افزود: «کشت گلخانه‌ای به پناهندگان این امکان را می‌دهد تا کنترل بیشتری بر شرایط رشد محصولات کشاورزی داشته و بتوانند محصولات خارج فصل را با توجه به تقاضای بازار تولید کنند.»

سلمان بهرامی، کارشناس امور معیشت برنامه جهانی غذا نیز ضمن تأکید بر همکاری مشترک این نهاد بین‌المللی با فائو، اظهار داشت: «این اولین پروژه مشترک این دو آژانس سازمان ملل در مهمانشهرهای پناهندگان در ایران است، که هدف آن فراهم کردن فرصت‌هایی جدید و پایدار درآمدزایی برای ذی‌نفعان نهایی (پناهندگان) است.»

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد: «برنامه جهانی غذا و فائو در ادامه بتوانند پروژه‌های مشابه دیگری را در دیگر مهانشهرهای پناهندگان کشور اجرا کنند.»

فائو به عنوان یکی از کارگزاری‌های تخصصی سازمان ملل، راهبری تلاش‌های جهانی در راستای مبارزه با گرسنگی، بهبود تغذیه، افزایش بهره‌وری کشاورزی، بالابردن استانداردهای زندگی در جمعیت‌های روستایی و کمک به رشد اقتصادی را برعهده دارد.

کد خبر 478459 برچسب‌ها کشاورزی - فائو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کشاورزی فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است

وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (۲۸ آوریل) با مشارکت تشکل‌های کارگری، کارفرمایی، دولت و نمایندگان مجلس و کارشناسان ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به همت انجمن متخصصین بهداشت حرفه ای ایران برای بررسی رفع موانع و ارتقاء فرهنگ و رشد محیط کار ایمن و بهداشت و حرفه‌ای صبح امروز برگزار شد.

علیرضا محجوب (دبیرکل خانه کارگر) در این وبینار با اشاره به اینکه اهمیت ایمنی و بهداشت کار برای کارگران به اندازه موضوع معیشت و مزد مهم است، گفت: امسال در دیدار مقام معظم رهبری برای اولین بار ایشان به موضوع ایمنی و بهداشت محیط کار کارگران اشاره کردند که این درکنار سایر توجهات اهمیت این موضوع برای رهبران جهانی را نیز نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: ایران یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه تولید فلزات از دیرباز بوده است و به همین دلیل ما یکی از قدیمی‌ترین کشورها در زمینه پیگیری ایمنی کار و بهداشت محیط فعالیت از زمان باستان بوده‌ایم. ما در تپه سیلک کاشان و در نقاط دیگر کشفیاتی داریم که نشان می‌دهد در تولید مس به دلیل وجود آرسنیک (ماده سمی) نکات ایمنی رعایت می‌کردند. قوم آزیانی‌ها در تپه سیلک مرده‌هایشان را در اتاق خودشان زندگی می‌کردند و قطعاتی از طلا و نقره در قبورشان قرار دهند.

وی تاکید کرد: در سگزآباد لرستان نیز آرسنیک بیش از همه در روی مس‌های باقی مانده بوده است. این درباره هزاره پنجم قبل از تا دوم قبل از میلاد است و مربوط به گذشته دور است. در بیشتر نقاط ایران مانند کرمان وقتی مس ذوب می‌شود آرسنیک بخار می‌شود و نیروی کار را می‌کشته است. اما اقدامات بهداشتی اولیه در هزاره سوم میلاد نشان می‌دهد که دیگر هیچ انسانی بخاطر ذوب کردن مس در ایران نمرده است که این نشان می‌دهد ما از همان زمان مسائل بهداشتی را در کار رعایت می‌کردیم.

دبیرکل خانه کارگر تصریح کرد: شاید اهمیت ایمنی و بهداشت کار در آن زمان بیشتر مورد توجه بوده است و با آن دانسته‌ها نیاکان ما با دانسته‌های محدود چنان عمل کردند. ما مقدم بر درمان و معیشت باید ایمنی و بهداشت محیط کار را حفظ کنیم و باید مسئولان دولتی و تشکل‌ها در همین راستا به صورت خودجوش عمل کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • رزهای تولیدی خراسان جنوبی ۳۷.۵ میلیارد تومان ارزآوری داشت
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود