Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ رسول مرادی روز چهارشنبه در دیدار با دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها ضمن تقدیر از فعالیت آنها در زمینه حفاظت از آثار تاریخی و فرهنگی اظهار داشت: حفاظت از میراث فرهنگی و آثار تاریخی کردستان بدون یاری و همکاری شما عزیزان و تنها به وسیله پرسنل یگان حفاظت امکانپذیر نیست.   

وی با تاکید بر جدیت هرچه بیشتر در خصوص حفاظت و حراست از اماکن و آثار تاریخی و فرهنگی استان کردستان افزود: آموزش یکی از مهمترین مولفه‌های معرفی آثار تاریخی و همچنین آشنایی با چگونگی حراست و پاسداری از این مواریث و نگهداری از آنها برای نسل‌های آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان اضافه کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی کردستان آموزش را از اولویت‌های کاری خود دانسته و اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داده است.

سرهنگ مرادی یادآور شد: دوره‌های آموزشی - توجیهی ویژه دانش آموزان مدارس استان و دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها به صورت منظم توسط کارشناسان یگان حفاظت میراث فرهنگی برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: با همکاری و هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی کردستان تعداد یک هزار نسخه بروشور با مضمون معرفی یگان حفاظت، شرح وظایف پرسنل و آشنایی با قوانین و مجازات‌های متخلفین حوزه میراث فرهنگی چاپ شده و برای توزیع در اختیار ادارات شهرستان‌های تابعه قرار داده شده است.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کردستان گفت: عموم هم استانی‌ها باید در حفاظت از اماکن و آثار تاریخی ـ فرهنگی استان جدیت و حساسیت داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این حوزه اخبار و اطلاعات مربوطه را به وسیله تماس با شماره تلفن‌های مشخص شده بر روی بروشورها، در اختیار نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی استان کردستان قرار دهند.

انجمن دوستداران میراث فرهنگی سازمانی مردم‌ نهاد است که بسیاری از دهیاران و اعضای شورای روستا در قالب این انجمن به حفاظت از میراث فرهنگی می‌پردازند که بدون کمک آنها یگاه حفاظت نمی‌توانست از آثار و میراث فرهنگی حفاظت کند.

استان کردستان دارای یک هزار و ۵۱۹ اثر تاریخی شناسایی شده شامل آثار باستانی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول، قنات و مکان‌های طبیعی است که ۸۲۸ مورد از این تعداد شامل ۷۶۳ اثر تاریخی، هشت مورد میراث طبیعی، ۴۲ مورد میراث معنوی و هشت مورد میراث منقول است.

برچسب‌ها کردستان میراث فرهنگی دهیاران یگان حفاظت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان میراث فرهنگی دهیاران یگان حفاظت کردستان میراث فرهنگی دهیاران یگان حفاظت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد

مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی، گفت: مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تفرش، محمود مرادی نراقی پیش از ظهر امروز در بازدید مشترک با اداره اوقاف شهرستان تفرش از اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: امامزاده محمد تفرش از نسل حضرت سید سجاد امام زین العابدین (ع) و جد مقام معظم رهبری است، امامزاده محمد(ع) به عنوان قطب فرهنگی تفرش و یکی از زیبا‌ترین بناهای تاریخی مذهبی استان مرکزی به شمار می‌رود و به جهت اهمیت بنا باید مرمت و بازسازی آن مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آرامگاه امام زاده محمد فم که به شماره 432 در تاریخ 5 اسفند 1341 به ثبت آثار ملی رسیده است، عملیات مرمتی امامزاده محمد فم در شهرستان تفرش که قبلا به صورت غیر اصولی انجام شده بود در چند مرحله با طرح مرمتی و با نظارت کارشناسی اداره کل میراث‌فرهنگی انجام شد و در این مرحله گنبد و بخشی از محوطه این بنای تاریخی دوره صفویه نیاز به مرمت دارد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی اظهار داشت: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه سه جانبه با اداره کل اوقاف و امور خیریه، هیئت امنا و شهرداری تفرش و با کمک ظرفیت خیرین این شهرستان مراحل پایانی مرمت این بنای تاریخی در دستور کار قرار گرفته است.

مرادی بیان کرد: این مکان مقدس دارای بقعه، ایوان، آستانه، حجره و حیاط است. در سردر ورودی امامزاده محمد هنرهای مختلفی به‌کار رفته است و دارای یک بنای مرکزی است که اصل بنا مربوط به اواخر قرن هشتم هجری و دوره ایلخانی است که بعد از آن تعمیر و بازسازی شده است. این بنای تاریخی توسط معماری زیبای یک اصفهانی انجام شده که از تزئینات، آجرکاری، کاشیکاری و نقاشی زیبایی برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: در بازدید مشترک میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی و اداره اوقاف شهرستان تفرش، هیئت امنا و شهردار تفرش مقرر شد اجرای عملیات مرمت بنای تاریخی امامزاده محمد فم(ع) در شهرستان تفرش تسریع پیدا کند و در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • توقیف خودروی تخلیه نخاله در عرصه تاریخی
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت موقتاً متوقف شد
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • تحویل ۹ شیء تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان
  • تحویل ۹ شئ تاریخی به میراث فرهنگی هرمزگان