Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی بر تسریع نهایی‌سازی نقشه راه ایمنی راه‌های کشور تاکید کرد و گفت: در تدوین نقشه راه ایمنی راه‌های کشور، باید سرفصل‌های پایه‌ای گنجانده شود و از طریق کمیسیون ایمنی راه‌های کشور به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  یکصدو هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راه‌ها به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و با حضور اعضا و نمایندگان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی با اشاره به دستور کار اول این نشست اظهار داشت: نقشه راه ایمنی راه‌های کشور برای یک دوره پنج ساله شامل دو افق زمانی کوتاه مدت ۳ ساله و میان مدت ۵ ساله با چشم‌انداز تامین حمل‌ونقل جاده‌ای ایمن و روان برای تمامی کاربران و با هدف کمی کاهش تعداد کشته شدگان تصادفات رانندگی از ۱۷۲۰۰ نفر در سال ۱۳۹۷ به ۱۲ هزار نفر تدوین و اعتباری بالغ بر ۲۴ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. در این بین توجه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ایمنی به عنوان اهداف کیفی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تاکید کرد: در تدوین نقشه راه ایمنی راه‌های کشور، باید سرفصل‌ها شامل زیرساخت‌ها، محیط پیرامون، وسایل نقلیه، رانندگان و آموزش آنها، و اطلاع رسانی، مدیریت ترافیک، بازنگری قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و ایمنی راه‌ها، هوشمندسازی خودروها و حمل و نقل و ... گنجانده شود و از طریق کمیسیون ایمنی راه‌های کشور به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ شود.

اقدام برای رفع ۶۱ نقطه پر تصادف در سال آینده

 اسلامی یاد آور شد: از ۲۵۱  نقطه پر تصادف معرفی شده در مرداد ماه از سوی پلیس راه به وزارت راه و شهرسازی، پس از ابلاغ به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ۶۸ نقطه طی ۳ ماه برطرف شد و ۱۴۱ نقطه  دیگر نیز در دست اجرا است که تا پایان سال جاری رفع می‌شود. همچنین اصلاح ۶۱ نقطه پر هزینه نیز در سال آینده پس از برآورد بودجه در دست اقدام قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه «کیفیت راه‌های کشور در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته به مراتب بهتر است» گفت: با اقدامات انجام شده شاهد ارتقا کیفیت روسازی، خط کشی و علائم هستیم و این نهضتی که شکل گرفته است باید تقویت شود و از سازمان برنامه و بودجه نیز درخواست می‌شود توجه بیشتری به تامین اعتبار مورد نیاز سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای داشته باشد.

بهبود عملکرد در حوزه ایمنی با  اجرای صحیح قانون رسیدگی به تخلفات

اسلامی یکی از محل‌های مهم تامین منابع مالی جهت ارتقا سطح ایمنی را جرائم  رانندگی در قانون رسیدگی به تخلفات عنوان کرد و گفت: با اجرای صحیح این قانون و پرداخت سهم حمل‌ونقل (در دو حوزه درون شهری و برون شهری)، شاهد بهبود عملکرد در ارتقا ایمنی راه‌ها خواهیم بود.

رئیس کمیسیون ایمنی راه‌های کشوردر ادامه به ارتقا سطح استاندراد و کیفیت تولید وسایل نقلیه و همچنین بازنگری در حوزه آموزش و صدور گواهینامه های رانندگی تاکید کرد و بیان داشتند باید مناطق با تصادفات بالا ناشی از کیفیت آموزش و  صدور گواهینامه‌ شناسایی شده و نسبت به اصلاح فرآیند آموزش و برخورد با متخلفان اقدام کرد.

ضرورت حضور نماینده سازمان راهداری در کنار پلیس راه در نظارت بر عملکرد ناوگان

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به «نظارت دائمی بر رانندگی و رفتار کاربران» گفت: در کنار پلیس راه باید نماینده سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیز در نظارت و کنترل عملکرد ناوگان حمل‌ونقل عمومی ایفای نقش کنند.

وی بر ایجاد «سیستم یکپارچه مدیریت و هوشمند سازی» و اجرای «برنامه اقدام و پایش عملکرد د حوزه ایمنی راه‌ها» تاکید کرد و افزود: نقشه راه ایمنی راه‌های کشور باید بر محورهای مورد اشاره منطبق، وظیفه هر یک از دستگاه‌ها مشخص تا برای دستیابی به وضعیت مطلوب هدفگذاری انجام شود و پس از پایش رفتار رانندگان شاهد ارتقا در این حوزه باشیم.

برگزاری همایش بزرگ ایمنی راه‌ها

اسلامی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به ایام نوروز ۹۹ تاکید کرد: در راستای ایجاد هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه‌های ذی‌ربط  حوزه ایمنی راه‌های کشور، برگزاری همایش بزرگ ایمنی راه‌ها با حضور دبیران کمیسیون ایمنی و شورای ترافیک استان‌ها جهت انجام برنامه ریزی یکپارچه و هماهنگی‌ها در دستور کار قرار گیرد.

در ادامه بررسی طرح سامانه مدیریت ناوگان عمومی، مقرر شد در خصوص  سامانه FMS و دیگر سامانه ها در قالب کارگروهی با حضور سازمان راهداری و پلیس راهور بررسی و تصمیم نهایی به دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها اعلام شود.

طرح سنجش سلامت جسم و روان رانندگان در آزمایش‌های طب کار ارائه و با تاکید بر اجرای آن بویژه  برای رانندگان جدیدالورود به حرفه رانندگی ناوگان عمومی، مقرر شد فرآیند پیاده سازی و نظام ارجاع با حضور کارشناسان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، پلیس راهور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بررسی و نتیجه جلسه به دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه‌ها اعلام شود.

اعلام نتایج پروژه مدیریت سرعت طبق زمانبندی

همچنین گزارش پیاده‌سازی پروژه «مدیریت سرعت» ارائه شد و با توجه به برنامه زمانی اجرای طرح در سه استان پایلوت، با توجه به اینکه سرعت یکی از عوامل اصلی تصادفات رانندگی محسوب می‌شود، مقرر شد نتایج اجرای آن طبق زمان بندی به کمیسیون ایمنی راه‌ها ارائه شود.

در پایان شهرام آدم نژاد دبیر کمیسیون ایمنی راه‌ها و معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: یکی از برنامه‌های کاری کمیسیون ایمنی را‌ه ها برنامه ریزی برای ارتقای ۳۰ کیلومتری مقاطع محورهای واقع در محدوده و حریم شهرها است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی نقشه راه ایمنی راههای کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سیروس سجادیان» از حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مردم نمایندگانی مطالبه‌گر و فراجناحی می‌خواهند

سجادیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: به اعتقاد بنده، مردم در این دوره، مجلس و نمایندگانی مطالبه‌گر می‌خواهند؛ مجلسی که بتواند فراجناحی عمل کند و اصلی‌ترین و مهمترین دغدغه‌اش مردم باشد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد افزود: به طور حتم نمایندگان باید منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بدانند.

وی افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس هستیم اما قطعاً باید تلاش شود که منافع عمومی قربانی مصلحت‌های حزبی نشود.

اولویت اصلی کشور حل مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد در پاسخ به این سوال که مهم‌ترین موضوعاتی که باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد به ویژه با توجه به حوزه تخصصی وی چیست؛ پاسخ داد: اولویت اول کشور موضوعات اقتصادی است و بر همین اساس و با توجه به شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب باید جهش تولید با مشارکت مردم در دستور کار قرار گیرد چرا که مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و به بهبود معیشت مردم، اشتغالزایی و توسعه متوازن استان و کشور کمک کند و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

سجادیان با بیان اینکه حل مشکلات و مسائل مربوط به اقشار کم درآمد به ویژه کارمندان، کارگران، کشاورزان و روستاییان و فرهنگیان و کسبه و شهروندان کم درآمد و … را به صورت ویژه پیگیری خواهم کرد افزود: در امور اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به تولید، بانک‌ها و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید به این موضوع ورود جدی داشته باشد و کار را برای مشارکت بیشتر مردم در تولید آسان کنند.

وی در خصوص اولویت استان فارس نیز گفت: یکی از اولویت‌های استان فارس موضوعات کشاورزی است که با توجه به شرایط حوزه انتخابیه مرودشت ارسنجان و پاسارگاد به صورت ویژه موضوعات مربوط به کشاورزی و مدیریت این حوزه دنبال خواهد شد و علاوه بر این اشتغالزایی و بهبود معیشت مردم و پیگیری دغدغه‌های اصلی مردم نیز به صورت اولویت در دستور کار قرار خواهد گرفت.

سجادیان در پاسخ به این سوال که اولویت شما در مجلس آینده حضور در کدام کمیسیون خواهد بود نیز گفت: در این زمینه نیز با نخبگان و متخصصان و مردم مشورت خواهم کرد اما در حال حاضر با توجه به نیاز شهرستان، کمیسیون کشاورزی و به لحاظ تخصصی نیز کمیسیون حقوقی قضائی و یا کمیسیون اجتماعی اولویت‌های بنده جهت حضور در کمیسیون‌ها با هدف خدمت بهتر به مردم کشور و حوزه انتخابیه‌ام و مردم خوب سه شهرستان مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد خواهد بود.

خشکسالی یکی از چالش‌های اصلی استان فارس است

وی در ادامه گفت: به اعتقاد بنده استان فارس دارای پتانسیل‌های زیادی در حوزه‌های مختلف است که متأسفانه برخی از این ظرفیت‌ها مغفول مانده که با کمک دیگر نمایندگان در خصوص به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها تلاش خواهیم کرد.

سیروس سجادیان یکی از مهمترین چالش‌های استان فارس طی چند سال اخیر را خشکسالی دانست و گفت: برای رفع این چالش نیز باید به سمت مدیریت صحیح و استفاده از روش‌های نوین کشاورزی و آبیاری و دیگر روش‌های علمی و تجریه موفق رفت.

توسعه گردشگری را به صورت جدی دنبال خواهم کرد

وی یکی دیگر از ظرفیت‌های مغفول مانده استان فارس را موضوع گردشگری دانست و گفت: استان فارس بالاترین آمار آثار میراثی ثبت جهانی و ملی را در کشور دارد که متأسفانه آن‌گونه که باید از این ظرفیت استفاده نشده و بر همین اساس رفع موانع حوزه گردشگری که در نهایت اشتغالزایی و … را به همراه دارد نیز به صورت جدی توسط بنده دنبال خواهد شد.

کد خبر 6093115

دیگر خبرها

  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • تمرکز منتخبان مجلس دوازدهم بر ایجاد تحول باشد
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • سازمان دامپزشکی به‌دنبال بازمهندسی در فرایندهای سازمانی است
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • ادین ترزیچ: برای موفقیت مقابل پاری سن ژرمن، باید نمایشی بهتر نسبت به رویارویی قبلی‌مان داشته باشیم
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است