Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین/ زینب زینال زاده: در گذشته قنات‌ها منبع جمع آوری آبهای سطحی و آبیاری درختان و فضاهای سبز بودند که با توسعه شهرنشینی قنات‌ها خشک شدند اما در برخی از مناطق هنوز هم وجود دارند و به همت مدیران شهری مورد استفاده قرار می‌گیرند. قنات خیابان قنبرزاده در منطقه ۷چون گذشته منبع جمع آوری آب‌های سطحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته «شادی مالکی» رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۷، برای استفاده از آب جمع آوری شده در این قنات، حدود ۴۰۰ متر لوله گذاری انجام شده است: «فضای سبز بوستان لاله در خیابان هویزه توسط آب‌های جمع آوری شده در قنات خیابان قنبرزاده آبیاری می‌شود.»
استفاده از مخزن بتنی روش دیگری برای ذخیره سازی آب‌های سطحی است. مالکی در توضیح این روش گفت: «مخازن بتنی ظرفیت‌های مختلفی دارند که در بوستان لاله مخزن ۷۰ متر معکبی ساخته شده است. آب در این مخزن جمع آوری و سپس با استفاده از پمپ در آبیاری فضاهای سبز استفاده می‌شود.»

شادی مالکی/رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه۷


به گفته رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه، با اقدامات انجام شده در فصل تابستان سال آینده مشکلی برای آبیاری فضاهای سبز وجود نخواهد داشت.
اقدامات انجام شده توسط مدیریت شهری منطقه۷ برای جلوگیری از هدر رفت آب و مقابله با کم آبی، با استقبال شهروندان مواجه شده است.«رحیم آرام» از معتمدان محله نظام آباد با ابراز خرسندی از احیای قنات‌های منطقه گفت: «در گذشته به برکت وجود همین قنات‌ها، آب در دسترس شهروندان بود و مشکل کم آبی نداشتیم. خشک کردن قنات‌ها فایده‌ای ندارد و خوشحالم که شهرداری منطقه اقدام به احیای قنات منطقه کرده است.»
«مریم خداپسند» بانوی میانسال ساکن در خیابان قنبرزاده هم با ابراز رضایت از احیای قنات گفت: «اگر آب به گیاهان نرسد، قطعاً فضای سبز منطقه خشک می‌شود. ما نیاز به بوستان و فضای سبز داریم و از اینکه مدیران شهری به فکر تأمین آب مورد نیاز گیاهان منطقه هستند، خوشحالم. امیدوارم چنین اقدامی در تمامی محله‌ها انجام شود و تابستان فضای سبز منطقه‌مان شاداب‌تر از سال های قبل باشد.»

کد خبر 477537 برچسب‌ها همشهری محله منطقه ۷ فضای سبز شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله منطقه ۷ فضای سبز شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۸۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ذخیره‌سازی ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری این استان پس از بارش‌های اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

جعفر مرادی حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: این مهم در بارندگی‌های بهاری و پایان فصل زمستان ذخیره‌سازی شده است.

وی از وجود یک هزار و 500 سازه آبخیزداری در استان سمنان خبر داد و گفت: ظرفیت و مجموع حجم ذخیره‌سازی آن 12 میلیون متر مکعب است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به کمبود بارندگی در استان سمنان و کاهش منابع آبی، گفت: ذخیره‌سازی این میزان آب که حاصل بارندگی‌های فصل بهار یعنی فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال است، بسیار حائز اهمیت است.

مرادی حقیقی با اشاره به اهمیت سازه‌های آبخیزداری گفت: این سازه‌ها علاوه بر حفظ آب و در نهایت ذخیره‌سازی آب به جلوگیری از وقوع سیلاب نیز کمک شایانی می‌کنند.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • اتصال فاضلاب منزل به قنات جرم است
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها