Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اقتصاد ــ سی و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» منتشر شد. در این شماره چالش‌های دولت در بودجه سال 99 مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش ایکنا، سی و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» در شش فصل شامل پرونده ویژه، دنیای انرژی، دنیای صنعت، اقتصاد کلان و خواندنی‌ها به چاپ رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش اقتصاد بازار این شماره گفت‌وگوهایی با علی صحرایی، مدیرعامل شرکت بورس تهران با عنوان «سال بورس؛ بورس سال»، محمود گودرزیف معاون بازار شرکت بورس تهران با موضوع «2019، سال ابزارهای نوین مالی در بورس تهران»،  مجید نوروزی، معاون ناشران و اعضای شرکت بورس تهران با عنوان «2019 و یازده ضیافت باشکوه عرضه اولیه»، علی عباس کریمی، معاون توسعه شرکت بورس تهران با موضوع «2019، معاملات سهام عدالت در مسیر آزادسازی» و علی علیزاده گیاشی، معاون پشتیبانی شرکت بورس تهران با عنوان «2019، بورس تهران بر بلندای تهران» به چاپ رسیده است. همچنین در این بخش یادداشتی از امیرحامد رضایی، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت بورس تهران با موضوع «2019، بازآفرینی ملی در گستره فراملی توسط بورس تهران» به رشته تحریر درآمده است.

در بخش پرونده ویژه این شماره نیز مصاحبه‌هایی با حامد چراغی؛ مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی چراغی با عنوان «استفاده از توان داخلی برای رونق صنعت بازیافت ضایعات»، مجید بخشنده؛ مدیرعامل شرکت ایمن تجارت بازیافت با موضوع «وفور مواد اولیه؛ مانع توسعه صنعت پسماند»، بابک نجمیف رئیس هیئت‌مدیره شرکت پارس چرخش آسیا با عنوان «زنگ خطر در تولید زباله به صدا درآمده است» و نیز معصومه اکبری، مدیر شرکت پارس چرخش باختر با موضوع «ضرورت جلوگیری از صادرات پسماندهای الکترونیکی» منتشر شده است.

در بخش دنیای انرژی سی و هفتمین شماره از ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» گفت‌وگوهایی با شهرام رضایی، مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با عنوان «کاهش مصرف سوخت با توسعه حمل‌ونقل عمومی» و جواد حدادی با موضوع «ابزارهای نوین مالی؛ گامی موثر برای جذب منابع مالی داخلی» به چاپ رسیده است. همچنین در این بخش گزارش‌هایی با عنوان «تحول در صنعت نیروگاهی ایران با اعتماد به متخصصان داخلی» و «نفت؛ بازیگر اصلی اقتصاد و سیاست 2020» منتشر شده است.

در بخش دنیای صنعت این شماره نیز مصاحبه‌هایی با محمد رئوف قادریف، مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب با موضوع «شکوفایی صنعت نمایشگاهی در گروی کاهش تصدی‌گری دولت»، مرتضی ملایی؛ مدیرعامل شرکت پایا تجارت ستاره سبز با عنوان «توسعه صنعت گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره تامین» و همچنین محمدحسن کاظمی، مدیرعامل کارخانه صنایع تولیدی عروس با موضوع «استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی برای توسعه اقتصاد کشور» و شاهین مارکاریان؛ مدیرعامل شرکت سوان غرب با عنوان «ناکارآمدی دستگاه‌های دولتی؛ مانع جدی برای رونق تولید» به چاپ رسیده است. در پایان این بخش نیز راهکارهای توسعه صنعت گردشگری توسط علی‌اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با موضوع «حل مشکل اشتغال و توزیع عادلانه ثروت با توسعه گردشگری» مورد بررسی قرار گرفته است.

در بخش اقتصاد کلان سی و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» گفت‌وگوهایی با تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه، بهروز بنیادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان و علی بختیار، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با عنوان «عدم تطابق لایحه بودجه 99 با برنامه ششم توسعه کشور» و مجید محمدنژاد؛ رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان با موضوع «خودتحریمی؛ مانع توسعه روابط تجاری با همسایگان» منتشر شده، است. همچنین در این بخش، گزارشی از کمیسیون مشترک ایران و عمان همراه با 2 صفحه گزارش تصویری با عنوان «توسعه روابط اقتصادی- تجاری میان تهران و مسقط» به چاپ رسیده است. «چالش‌های دولت در بودجه 99» یادداشتی است که به تحریر مرتضی فغانی؛ عضو اتاق بازرگانی تهران در آمده است.

«مهمترین کالاها در صنعت بازیافت»، «آشنایی با بزرگ‌ترین شرکت‌های سهامی عام در جهان» و «معرفی ثروتمندترین افراد سال 2019» از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» است

یادآور می‌شود، سی و هفتمین شماره ماهنامه «دنیای سرمایه‌گذاری» به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در 104 صفحه با قیمت 15 هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه به نشانی www.dsg-m.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا ماهنامه بودجه بورس اقتصاد کلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۱۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • قالیباف: ۱۰ همت برای فوق‌العاده شغل پرستاران اختصاص یافت
  • آغاز دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • دومین روز بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس آغاز شد
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد