Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ‌گفت: توسعه بخش دوچرخه‌سواری BMX در استان‌ها نیازمند بسترسازی است. ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۱ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خسرو قنبری ظهر امروز در مجمع انتخابات هیئت دوچرخه‌سواری استان که در سالن اجتماعات اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: هیئت دوچرخه سواری استان کردستان مانند یک صحفه شطرنج، نیاز به چیدمان خوب در صحفه دارد و باید همه با هم برای پیروزی و پیشرفت این رشته ورزشی کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اتفاقات و حاشیه‌های خانواده دوچرخه سواری استان موجب آسیب رساندن به قهرمانان این رشته ورزشی شده، بنابراین انتظار می‌رود با کم کردن اختلافات و استفاده از دانش مربیان و پیشکسوتان به فکر توسعه دوچرخه‌سواری در کردستان باشیم.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ‌با بیان اینکه توسعه ورزش همگانی نیاز به برنامه اساسی دارد، گفت: استعدادیابی و نخبه‌یابی در حوزه ورزش آموزشگاه‌ها و آموزش و پرورش بسیار مهم است و باید اولویت هئیت‌های ورزشی استان‌ها قرار گیرد.

وی بیان کرد: استان کردستان به‌دلیل موقعیت کوهستانی، جزو قطب‌های دوچرخه‌سواری کوهستان در کشور محسوب می‌شود و آقایان و بانوان فعال در این رشته ورزشی نخبه هستند.

رئیس جدید هیئت دوچرخه‌سواری کردستان انتخاب شدبرگزاری تور دوچرخه‌سواری دریاچه ارومیه در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت

قنبری با تاکید بر اینکه باید رشته کوهستانی توسعه و اقدامات زیربنایی خوبی انجام شود، خاطرنشان کرد: بخش دوچرخه‌سواری BMX می‌تواند مخاطبان زیادی را به خود جذب کند، ولی این مهم نیازمند بسترسازی است.

وی توجه به ورزش قهرمانی و حرفه‌ای را ضروری دانست و اظهار کرد: اگر بتوانیم باشگاه‌هایی در سطح کشور داشته باشیم، قطعاً ورزشکاران و نماینده‌های خوبی از استان‌ها در سطح کشور رقابت خواهند کرد.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری ‌از اعلام آمادگی برای برگزاری کلاس‌های آموزشی 15 نفره برای مربیان و داوران با حضور اساتید کشوری و ارتقای سطح فرهنگ دوچرخ‌سواری در استان‌ها و کردستان خبر داد و گفت: هیئت‌ دوچرخه‌سواری استان باید از تمام توان خود برای ایجاد و افزایش درآمدزایی تلاش کنند.

وی عنوان کرد: امیدوارم اختلافات، دعوا و حاشیه‌های هئیت دوچرخه‌سواری استان کردستان که نسبت به استان‌های دیگر بیشتر است، کنار گذاشته و اخلاق و منش پهلوانی رعایت شود در غیراینصورت هر ورزشکاری که خلاف این رویکرد گام بردارد، با تصمیم اداره‌کل ورزش و جوانان، هئیت و فدراسیون دوچرخه‌سواری از ادامه فعالیت در این رشته ورزشی حذف می‌شود.

انتهای پیام/484/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۱۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود

سرتیپ دوم خلبان محسن حیدریان رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش و فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ورزش‌های زورخانه‌ای را جزو آئین‌های پهلوانی و سنتی ایرانیان دانست و گفت: در این ورزش باستانی در کنار فنون رزمی و نمایشی شاهد حاکمیت اصول اخلاقی هستیم که این ورزش را از سایر ورزش‌ها متمایز کرده است.

وی افزود: از یک ورزشکار باستانی کار در کنار آمادگی جسمانی، انتظار خصوصیاتی مانند جوانمردی، دستگیری از ضعفا، گشاده رویی و مهمان نوازی نیز وجود دارد.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش عنوان‌کرد: از زیبایی‌های ورزش زودخانه‌ای عجین شدن این ورزش با نام و یاد حضرت امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام است که جایگاه این ورزش را در میان سایر ورزش‌ها ارتقا می‌دهد.

امیر حیدریان با اشاره به نقش ورزش‌های باستانی در توسعه سبک زندگی ایرانی و اسلامی گفت: توسعه ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ ای یک اقدام مؤثر در ارتقای فرهنگ و ارزش‌های حسنه است چرا که این ورزش نماد غالب فرهنگ پهلوانی است.

وی ادامه داد: فرهنگ پهلوانی باید از گود زورخانه به تمام عرصه‌های ورزشی ورود پیدا کند و ورزشکاران این مرام و مسلک جوانمردانه را در مقام عمل به کار گیرند.

رئیس هیئت ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه و ترویج ورزش زورخانه‌ای و تثبیت فرهنگ پهلوانی در ارتش گفت: مسابقات این ورزش در سطوح مختلف یگانی، نیرویی و کل آجا سالیانی است که برگزار می‌شود ضمن اینکه تلاش می‌کنیم جوان‌ها را به این ورزش جذب کنیم.

فرمانده پایگاه هوایی شهید عبدالکریمی بندرعباس اظهار داشت: در نیروی هوایی ارتش همه پایگاه‌ها دارای زورخانه هستند و در دیگر نیروها هم وضعیت مطلوبی داریم چنانچه اکثر یگان‌های نیروی زمینی دارای زورخانه هستند.

وی تصریح‌کرد: ما یک طرحی را هم ارائه دادیم به این شکل که هر افسر یا درجه داری که از مراکز آموزشی ارتش فارغ التحصیل می‌شود، همانطور که لوگوی یک شمشیر را به عنوان نماد نظامی‌گری دریافت می‌کند، یک جفت میل باستانی هم به او اعطا شود تا بتواند از آن استفاده کند.

وی در رابطه با چالش‌های موجود در ورزش‌های باستانی نیز گفت: معتقدم انتصاب رئیس فدراسیون و رؤسای هیئت‌های استانی باید توسط بزرگترها و خاک خورده‌های گود انجام شود و تشریفات مرسوم، احکام ریاستی و روابط خارج از گود از این بین کنار رود تا شکل سنتی این ورزش حفظ شود.

کد خبر 6088481

دیگر خبرها

  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • همایش دوچرخه سواری عمومی شهر غلامان
  • برگزاری تور بین المللی دوچرخه‌سواری خزر؛ اواخر اردیبهشت
  • فرهنگ پهلوانی باید در تمام عرصه‌های ورزشی تثبیت شود
  • محمودآباد میزبان تور بین‌المللی دوچرخه سواری خزر شد
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • دوچرخه سواران قزوینی در اردوی آسیایی
  • تور بین المللی دوچرخه سواری خزر به میزبانی محمودآباد
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی