Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال توییتری معروف عربستانی موسوم به "مجتهد" در سلسله توییت‌هایی اطلاعاتی جنجالی از ولیعهد سعودی درباره دیدگاه او درباه دین، مسائل اخلاقی، مردم و پول و قدرت منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، مجتهد نوشت، اطلاعاتی که منتشر کرده نتیجه‌گیری‌ها یا تحلیل‌های غیرمستقیم نیستند بلکه حقایقی مبتنی بر اخبار درز یافته و مشاهدات و اطلاعات مستقیم از دفتر خصوصی بن سلمان و دفتر کنونی و سابق پدرش ملک سلمان بن عبدالعزیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سلسله توییت‌هایی نوشته است: بن سلمان هیچ اطلاع فرهنگی و هیچ شناخت قابل توجهی در این زمینه ندارد و اگر درباره فرهنگ عمومی در زمینه‌های تاریخ، جغرافی، سیاست اقتصاد، دین و حقوق و قانون از او آزمون گرفته شود بیش از ۱۰۰، ۱۵ امتیاز می‌گیرد اما او برخی اصطلاحات و اطلاعاتی محدود دارد که برای ادعای داشتن اطلاعات در این زمینه به کمکش می‌آیند، برخی تصور می‌کردند او لااقل درکی از اقتصاد دارد اما به رغم سطحی بودن فرهنگ و شناخت کمش دیدگاه مفصلی درباره اقتصاد دارد به دلیل اینکه همواره زیر  سایه پدرش و شخصیت‌های نزدیک به پدرش بوده کسانی که نقشی مستقیم و غیرمستقیم در شکل‌گیری شخصیت و ذهینت او داشته‌اند مشخصا این افراد عثمان العمیر، عبدالرحمان الراشد و ترکی الحمد هستند پدرش به کینه گوش به فرمان بودن به رغم خوشرویی‌شان در ظاهر واقف بود و به او گوشزد می‌کرد که خطرناک‌ترین چیز برای حکومت آل سعود گوش به فرمان بودن است.

وی می‌افزاید: تفاوت‌هایی بین فهد، سلطان و نایف به رغم ظلم و فسادی که درباره آنها معروف است، وجود دارد آنها اندک اعتقاد معنوی داشتند و به این باور داشتند که نیاز به حاکمیت دین وجود دارد اما سلمان به رغم دورویی و ظاهرسازی خود در برابر بزرگان روحیه خشکی داشت. سلمان در مجالس خصوصی در برابر پسرش می‌گفت: این خوشرویی نسبت به فرمانبرداری خیلی زود رنگ می‌بازد و هرگز به دین به عنوان جایگاهی در کشور توجه نمی‌شود و نمایندگی اجرای دین تمام خواهد شد و تمام ممنوعیت‌های اجتماعی لغو می‌شوند. سلمان از ملک عبدالله بیش از سلطان و نایف خوشش می‌آمد به رغم اینکه آنها برداران او بودند زیرا او از آنها نسبت به دین جسورتر بود. سلمان با بزرگان قبایل و علما با دورویی براساس شرایطی اقتضا می‌کرد، عمل می‌کرد زیرا شرایط اقتضا می‌کرد اما کسانی که به آنها اطمینان و نزدیکی بیشتری داشت و اجازه می‌داد بر فرزندانش تاثیر بگذارند عثمان العمیر و عبدالرحمان الراشد و ترکی الحمد و غیره بودند که به دشمنی با دین و کنار گذاشتن هویت اسلامی عربی خود شهره بودند.

بن سلمان در چنین جوی یعنی مخالفت با دین و اخلاقیات و ارزش‌ها و بی‌توجهی به هویت عربی و اسلامی رشد کرد او در نزد یک مشت بی‌دین شاگردی کرد علاوه بر اینکه فضای کفرآمیز و سستی در تربیت که پدرش فراهم کرده بود و از او درباره کارهایش بازخواستی نمی‌کرد همه عواملی شدند که شخصیت مسخ گونه او را شکل دادند.

این فعال توییتری می‌آورد: به گفته برخی افراد متدینی که توانستند خود را به او نزدیک کنند در حالیکه او از متدین بودن آنها بی‌اطلاع بود مشاهده کردند که او حتی از ذکر نام خدا ناراحت می‌شد او زمانی که تمایلات دینی اطرافیانش را بفهمد آنها را از اتافش بیرون می‌اندازد مگر برخی استثناءات اندکی که توجیهات خاصی برایشان دارد.

مجتهد همچنین می‌گوید: به دلیل تربیتی که در مکتب العمیر و الراشد و الحمد دیده بود و در مجالس خصوصی خود می‌گوید، نه فقط  فعالیت جنبش الصحوه  بلکه اسلام خطر است او علنی می‌گوید و از آن افراد بی‌دین آموخته که متون قرآن و سنت همه خطرناک هستند چرا که حتی اگر اسلام سیاسی نابود شود کورسویی زیر خاکستر باقی خواهد ماند که روزی مردم علیه قدرت بلند شوند.

مجتهد اشاره می‌کند، نزدیکان بن سلمان به نقل از او می‌گویند، جریان ورودی که او در حال حاضر آن را به خدمت گرفته هرگز از سخت‌گیری او در آسایش نخواهند بود و این بعد از بی‌نیاز شدن او از آنهاست زیرا مبلغان جریان بزرگ داشتن حدیث صحیح و احترام به علمای سلف را برعهده دارند، او کسانی که حدیث را بزرگ می‌شمارند و علمای سلف را احترام بگذارند برای آینده مفید نمی‌داند، اهانت به اصول دین و به سخره گرفتن اهل دین و ارتباط دین به تروریسم که در مقالات و توییت‌های افراد معروف ظاهر می‌شوند همگی به دستور شخصی او هستند آنها از مصونیت کامل برخوردارند.

وی می‌گوید: بازداشت برخی از علما و مبلغان و حبس خانگی آنها و اعمال فشار بر برخی از علما به دلیل اعلام فتاوی و موافقی که خیانت توصیف می‌کند، با هدف پیش بردن جنگ علیه دین و محرومیت جامعه از آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۳۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم

عصر چهارشنبه پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی» بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رئیس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، در ابتدا جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان) ، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت ها و اختیاراتمان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال زدنی کار را پیش می برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

تلاش برای پخش در ۱۴۰۵
در ادامه میرباقری درباره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می رود. 

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم. 

اینجا یک دانشگاه عظیم است
حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد. 

جبلی در انتها به تماشای راش هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش های مختلف این سریال  گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم
  • ویسی:فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • نخست‌وزیر مالزی: برای برقراری عدالت در قبال فلسطینی‌ها قاطعانه عمل می‌کنیم
  • شگفتی در فوتبال عربستان؛ تصمیم جنجالی الهلال
  • صعود جنجالی الهلال ۱۰نفره به فینال جام حذفی عربستان
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • حرف‌های سلمان نون خ با مردم در ساختمان صدا و سیما |‌ ویدئو
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • بن سلمان: مخالف آوارگی مردم غزه هستیم
  • تأکید بن سلمان بر مخالفت عربستان با کوچ اجباری مردم فلسطین